
Vihreää parsaa ja sitruunavoita
Keväinen vihreä parsa maistuu ihanalta sitruunavoin kanssa.
2-4 annostaalle 30 min
Ainekset
2-4 annosta
- 1nipputuoretta vihreää parsaa
- vettä
- suolaa
Sitruunavoi:
- 50gvoita
- suolaa
- pippuria
- 2tlsitruunasta puristettua mehua
Valmistus
alle 30 min- Parsa: Kuori parsat ohuesti kuorimaveitsellä. Keitä laakeassa kattilassa, paistinpannussa tai paistokasarissa 2-4 minuuttia.Nosta parsat keitinvedestä reikäkauhalla. Valuta hetken aikaa talouspaperin tai puhtaan pyyheliinan päälle.
- Sitruunavoi: Vatkaa voi kuohkeaksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla sekä sitruunamehulla. Tarjoa kuuman parsan kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi