• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihreää parsaa ja sitruunavoita

Vihreää parsaa ja sitruunavoita
Reseptin teki kumppani
  • 2-4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2-4 annosta
    • 1nipputuoretta, vihreää tankoparsaa
    • vettä
    • suolaa

Sitruunavoi:

    • 50gvoita
    • suolaa
    • pippuria
    • 2tlsitruunasta puristettua mehua

Valmistus

alle 30 min
  1. Parsa: Kuori parsat ohuesti kuorimaveitsellä. Keitä laakeassa kattilassa, paistinpannussa tai paistokasarissa 2-4 minuuttia.Nosta parsat keitinvedestä reikäkauhalla. Valuta hetken aikaa talouspaperin tai puhtaan pyyheliinan päälle.
  2. Sitruunavoi: Vatkaa voi kuohkeaksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla sekä sitruunamehulla. Tarjoa kuuman parsan kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille