Vilttiketju (täytetty patonki)Reseptin takana kumppani

Vilttiketju (täytetty patonki)

  • Valmistusaikaalle 30 min
Nakki-patonki taltuttaa isommankin nälän!

    Ainekset

    2
     
    paistettavaa patonkia
    tai
    4
     
    nakkia
    tai
    1/2
     
    kurkku
    tai
    1 dl
     
    valkoviinietikkaa
    tai
    3/4 dl
     
    sokeria
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 ruukkua
     
    tilliä
    tai
    1 rkl
     
    tai
    1 dl
     
    majoneesia
    tai
     
    koristeeksi kuivattua sipulirouhetta
    tai

    Valmistus

    alle 30 min

    Valmista ensin etikkakurkut. Sekoita valkoviinietikkaan sokeri ja suola sekä silputtu tilli. Sekoita hyvin. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai juustohöylällä ja laita ne etikkaan marinoitumaan.

    Paista nakit raidallisiksi parilapannulla. Leikkaa molemmat paistetut patongit kahtia ja leikkaa paloihin viillot patongin päälle. Laita viiltoon ensin Dijon-majoneesia, sitten nakki, etikkakurkkuja ja viimeistele annos kuivatulla sipulilla. Kietaise hodarien ympärille leivinpaperin palat ja vie tarjolle.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Snäxi minikurkku 200g Suomi 1lk
      Hinta 3,49/kpl
      17,45/kg
    • Pirkka Dijon -sinappi 210g
      Hinta 2,55/kpl
      12,14/kg
    • Tillinippu 100g FI
      Hinta 3,69/kpl
      36,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 2,7 (3 arviota)