Vilttiketju (täytetty patonki)Reseptin takana kumppani

Vilttiketju (täytetty patonki)

Nakki-patonki taltuttaa isommankin nälän!

Ainekset

    • 2paistettavaa patonkia
    • 4nakkia
    • 1/2kurkku
    • 1dlvalkoviinietikkaa
    • 3/4dlsokeria
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2ruukkutilliä
    • 1rklPirkka Dijon-sinappia
    • 1dlmajoneesia
    • koristeeksi kuivattua sipulirouhetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin etikkakurkut. Sekoita valkoviinietikkaan sokeri ja suola sekä silputtu tilli. Sekoita hyvin. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai juustohöylällä ja laita ne etikkaan marinoitumaan.
  2. Paista nakit raidallisiksi parilapannulla. Leikkaa molemmat paistetut patongit kahtia ja leikkaa paloihin viillot patongin päälle. Laita viiltoon ensin Dijon-majoneesia, sitten nakki, etikkakurkkuja ja viimeistele annos kuivatulla sipulilla. Kietaise hodarien ympärille leivinpaperin palat ja vie tarjolle.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua