Voileipäkakku kääretorttuna
Kääretortun muotoon tehty voileipäkakku on näyttävä tarjottava, mutta valmistuu nopeasti. Resepti: Felix
10-12 annostayli 60 min
Ainekset
10-12 annosta
- 16suurta paahtoleipäviipaletta
- 1dlkasvis- tai lihalientä
Täyte
- 1plo(275g)Felix paprikamajoneesia
- 1punainen paprika
- 1punasipuli
- 100gsalamia
Koristeeksi
- 1-1 1/2dlFelix Kruunumajoneesia
- 1ruukkupienilehtistä tuoretta basilikaa
- syötäviä orvokkeja ja tuoreita yrttejä
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä.
- Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.
- Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi.
- Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
- Levitä tekeytyneen voilepäkakkukääretortpaahun pinnalle majoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla tai tuoreilla yrteillä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Kommentoi