Voileipäkakku kääretorttuna Reseptin takana kumppani

Voileipäkakku kääretorttuna

  • Annosmäärä10–12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Kääretortun muotoon tehty voileipäkakku on näyttävä tarjottava, mutta valmistuu nopeasti. Resepti: Felix

    Ainekset

    10–12 annosta
    16
     
    suurta paahtoleipäviipaletta
    tai
    1 dl
     
    kasvis- tai lihalientä
    tai

    Täyte

    1 plo (275 g)
     
    tai
    1
     
    punainen paprika
    tai
    1
     
    punasipuli
    tai
    100 g
     
    salamia
    tai

    Koristeeksi

    1–1 1/2 dl
     
    tai
    1 ruukku
     
    pienilehtistä tuoretta basilikaa
    tai
     
    syötäviä orvokkeja ja tuoreita yrttejä
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 223 kJ / 295 kcal
    Rasva
    20,8 g
    josta tyydyttynyttä
    2,5 g
    Hiilihydraatit
    20,2 g
    josta sokereita
    3,6 g
    Proteiini
    5,8 g
    Suola
    1,4 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä.

    Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.

    Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi.

    Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.

    Levitä tekeytyneen voilepäkakkukääretortpaahun pinnalle majoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla tai tuoreilla yrteillä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta