• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-aprikoosisalaatti

Vuohenjuustolla täytetyt, pehmeät Luomu aprikoosit sopivat salaattiin, juustotarjottimelle tai sellaisenaan glögin kaveriksi.
Vuohenjuusto-aprikoosisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 160 kcal / annos (165g)

Ainekset

8 annosta

Kastike

    • 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1rklöljyä
    • 1rkltuoretta timjamia hienonnettuna
    • suolaa
    • mustapippuria

Pinnalle

    • 2-3rklpinjansiemeniä paahdettuna
    • timjaminoksia

Valmistus

alle 15 min
  1. Avaa aprikoosit halkaisukohdastaan. Viipaloi juusto, leikkaa viipaleet puoliksi ja täytä apsikoosit juustolla.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Leikkaa kuorittu päärynä viipaleiksi tai kuutioiksi ja sekoita ne kastikkeen joukkoon tummumisen estämiseksi.
  3. Leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat. Halkaise tomaatit. Revi salaatit vadille. Lusikoi päälle päärynät kastikkeineen. Asettele loput ainekset pinnalle. Viimeistele pinjansiemenillä ja timjamilla. Tarjoa salaatti alkupalana tai lisäkkeenä tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 160 kcal669 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille