• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoinen jauhelihakastike

Vuohenjuustoinen jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 111 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
    • 1isosipuli
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1pieni (200 g)kesäkurpitsa
    • 2-3tomaattia
    • n. 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1tlk(2 1/2 dl)Valio maustettua ruokakermaa,
    • tomaatti-vuohenjuusto
    • 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, raasta tai suikaloi kesäkurpitsa ja kuutioi tomaatit.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli kuullottumaan. Kuullota pari minuuttia ja lisää vielä kesäkurpitsat ja tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon ruokakerma. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Ripottele päälle basilikaa. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. (Huom! Ruokakerma sisältää suolaa.) Tarjoa keitettyjen perunoiden ja rapean leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös muita maustettuja ruokakermoja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 111 kcal464 kJ
  • Proteiinia7,56 g
  • Hiilihydraatteja2,54 g
  • Rasvaa7,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille