• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustolla kuorrutettua lampaan sisäfileetä

Vuohenjuustolla kuorrutettua lampaan sisäfileetä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 117 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 250 g)lampaan valkosipuli-yrttimarinoituja sisäfileitä

Paistamiseen

Kastike

    • 1tlk(2 dl)demi-glace -kastikepohjaa
    • 2-3rklpunaviiniä
    • 2rklmustaherukkahyytelöä
    • 1rkltummaa suurustetta

Perunavuoka

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta fileet huoneenlämpöön noin 45 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Kuivaa fileistä ylimääräinen marinadi talouspaperilla ja ruskista ne öljy-voiseoksessa kuumassa pannussa molemmilta puolilta. Nosta fileet matalaan uunivuokaan. Leikkaa vuohenjuusto erittäin ohuiksi viipaleiksi ja levitä fileiden päälle. Kypsennä fileitä 200 asteessa 8-10 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on noin 60-65 astetta ja liha on punertavaa. Tarjoa lampaan sisäfileet kastikkeen, perunavuoan, keitetyn parsakaalin, herukkahyytelön ja salaatin kanssa.
  3. Kastike: Kiehauta kastikepohja ja mausta se punaviinillä ja mustaherukkahyytelöllä maun mukaan. Sekoita joukkoon suuruste ja anna vielä kiehua pari minuuttia.
  4. Perunavuoka: Levitä jäiset sipulikuutiot ja perunaviipaleet laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ruokakerma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 117 kcal491 kJ
  • Proteiinia8,53 g
  • Hiilihydraatteja8,96 g
  • Rasvaa5,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu