• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrtti-pippuri-broileripihvit

Yrtti-pippuri-broileripihvit
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 8kplbroilerin fileepihvejä
    • 1ruukkubasilikaa
    • 1/2ruukkupersiljaa
    • 1/2ruukkuoreganoa
    • 2tlrouhittujapippureita
    • 1/2dlöljyä
    • 1 1/2tlsuolaa

Paahdetut omena-punasipulilohkot

    • 4omenaa
    • 4punasipulia
    • 1/4öljyä
    • 2-3rklhunajaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Laita broileripihvit vuokaan. Silppua yrtit ja sekoita silppu sekä rouhitut pippurit öljyyn. Valuta mausteseos broileripihvien päälle ja sekoita hyvin. Anna maustua 20-30 minuuttia.
  2. Lohko pestyt omenat ja kuoritut punasipulit. Kuumenna öljy laakeassa paistinpannussa, lisää lohkot pannuun ja ruskista ja kypsennä pannussa 5-10 minuuttia. Valuta hunaja tai siirappi pannuun kun lohkoissa on hiukan ruskeaa väriä. Siirrä lohkot lautaselle odottamaan.
  3. Kuumenna pannu uudestaan ja paista broileripihvit kahdessa erässä kypsiksi. Mausta pihvit suolalla. Siirrä ensierässä paistetut pihvit ja omena-sipulilohkot pannuun takaisin ja kuumenna ruoka täysin kuumaksi.
  4. Tarjoa esim. pekoni-sienikastikkeen kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille