• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttinen tonnikalapasta

Yrttinen tonnikalapasta on tomaattipohjainen, ruokakermalla ja kapriksilla maustettu helppo arkiruoka. Tarjoa pasta raejuuston kanssa. Tämäkin laktoositon resepti vain noin 2,25 €/annos*.
Yrttinen tonnikalapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 594 kcal / annos (435g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita rasvassa pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaatit. Sekoita ja painele kauhalla, jotta tomaatit hieman murskaantuvat. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää ruokakerma, tilli ja kaprikset.
  3. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi raejuustoa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015.

Ravintosisältö perannos 435g100 g

  • 594 kcal2 490 kJ
  • Proteiinia43,6 g
  • Hiilihydraatteja72 g
  • Rasvaa13,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8