Hyödynnä naudan eri osat

Meneekö sormi suuhun lihatiskillä? Mitä olikaan kuve, ja mitä tehdä naudan lavasta?

1. NISKA - Keittoihin, pataruokiin tai jauhelihaksi.

2. RINTA - Keittoihin ja pataruokiin. Vaatii pitkän kypsennysajan.

3. ETUSELKÄ - Jauhelihaksi tai pataruokiin.

4. LAPA - Pataruokiin, patapaisteihin ja jauhelihaksi.

5. ETUPOTKA - Pitkään haudutettaviin ruokiin.

6.  ULKOFILE - Grilliin, voidaan paistaa kokonaisena tai leikata pihveiksi.

7. SISÄFILE - Pihveiksi

8. KYLKI - Lihaliemeen, luuttomat osat myös keittoihin.

9. HÄNTÄ - Klassiseen häränhäntäkeittoon tai -höystöön. 

10. PAAHTOPAISTI - Paahtopaistiksi, voidaan myös leikata pihveiksi.

11. KUVE - Pataan, uuniin tai grilliin. Hyvin raakakypsynyt voidaan leikata pihveiksi.

12. KULMAPAISTI - Pataruoaksi tai paistiksi.

13. ULKOPAISTI - Paistiksi, pataruokiin, leikkeiksi tai jauhelihaksi.

14. SISÄPAISTI - Paahtopaistiksi, pihveiksi tai tartarpihviin.

15. TAKAPOTKA - Keittoihin tai pataruokiin.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.