Mikä ihmeen Oumph!?

OMG, mikä Oumph!? Ainoastaan K-ruokakaupoista saatava vegetuote Oumph! on ruokaa kasvikunnasta. Oumph! sisältää maustettuja tai maustamattomia soijaproteiinipaloja tai -suikaleita. Vegaaniseenkin ruokavalioon sopiva tuote on tehty soijapavuista.

Oumph!-tuotteita on saatavilla sekä maustamattomana että kolmella erilaisella mausteella. Tuotteet voi valmistaa helposti paistamalla, keittämällä tai grillaten.

Oumph! saatavilla vain K-ruokakaupoista

  • Oumph! The chunk maustamaton soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Timjami-valkosipuli soijaproteiinipala 280g 
  • Pulled Oumph! soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Kebab soijaproteiinisuikale 280g

KebabPulled

ChunkGarlic

Ruotsalainen ruokainnovaatio Oumph! on koostumukseltaan lihaa muistuttava kypsä tuote. 

– Tämä tuotekategoria on hurjassa kasvussa. Vastaamme kuluttajan kiinnostukseen etsiä uusia proteiininlähteitä kasvikunnan tuotteista, Keskon päivittäistavarakaupan ostojohtaja Jyrki Karlsson kertoo Iltasanomien haastattelussa.

Ensimmäisenä tuotetta sai myyntiinsä K-citymarket Kupittaa.

– Vegeruoka on nosteessa ja asiakkaat ovat todella innostuneita tämän tyylisistä tuotteista. Ihmiset kokeilevat mielellään uutta ja etsivät vaihtoehtoja arkikokkaukseen, kauppias Hannu Aaltonen kertoi Iltasanomille.

Oumph! vai nyhtökaura?

Oumph! maustamaton  

Nyhtökaura  

proteiinia 17g /100g

proteiinia 27-31,4g/100g

hiilihydraatteja 0g /100g        

hiilihydraatteja 9,6–9,9g/100g 

rasvaa 0,5g/100 g

rasvaa 3,8-4,7g/100g                        

 

Oumph! on osa Food for Progress -yritystä, jonka tavoitteena on valmistaa herkullista, terveellistä ja ilmastoystävällistä ruokaa, jota riittää kaikille ihmisille maapallolla. Kasviperäinen proteiini säästää planeettamme voimavaroja ja pitää ilmastovaikutuksen alhaisena. Soijaproteiini on proteiini- ja kuiturikasta sekä raudan ja foolihapon lähde. Lue lisää oumph.se/fi/.

Kokeile tätä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.