Näin hyödynnät possun eri osat

Mistä possun osasta valmistuvat pulled pork ja ribsit? Mikä osa sopikaan parhaiten hernekeittoon?

 

1. KASSLER ELI NISKA: Vaatii pitkän kypsennysajan. Kasslerista valmistat mehevimmät pulled porkit.

2. Lavan eri osat sopivat jauhelihaksi, porsaanpaistiksi tai pataruokiin. Keitettynä maukas.

3. POTKA: Sopii pataruokiin ja keittoihin, erityisesti hernekeittoihin. Voi savustaa tai nauttia sellaisenaan.

4. ULKOFILEE: Kokonaisena, viipaleina tai suikaleina. Grillaa tai pariloi.

5. SELKÄ: Kokonaisena tai kyljyksinä. Voidaan keittää tai savustaa palviseläksi.

6. SISÄFILEE: Voi grillata tai pariloida kokonaisena, pihveinä tai vartaissa.

7. KYLKI: Sopii paistetuksi, keitetyksi tai savustetuksi. Kyljestä valmistuvat esim. suositut ribsit. Ennen paistamista kylki kannattaa esikypsentää joko keittämällä tai hitaasti uunissa kypsyttämällä.

8. KINKKU: Joulupöydän perinteinen ruokalaji! Kypsytetään useimmiten uunissa.

Lue myös

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.