Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 2.12.

Perjantai 2.12.2016 ostetaan vain suomalaisia tuotteita ja palveluita. Ole tarkkana kauppalistan kanssa ja tee ostokset sinivalkoista henkeä vaalien, siitä voi tulla tapa! Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. 

Osallistu ja haasta kaverikin mukaan!

Ensimmäinen Osta työtä Suomeen -päivä järjestetään perjantaina 2.12.2016. Päivä on osa Suomalaisen Työn Liiton Sinivalkoinen Jalanjälki -kampanjaa. Osta työtä Suomeen -päivän tavoitteena on, että suomalaiset ostaisivat päivän aikana ainoastaan suomalaisia tuotteita. Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen myös uusia työpaikkoja.

Kaikki voivat osallistua Osta työtä Suomeen –päivään. Varsinainen tapahtuma löytyy Osta työtä Suomeen -Facebook-sivulta. Liity mukaan sivuilla ja kutsu sekä haastaa ystäväsikin mukaan. Tavoitteena on saada sivuille 10 000 osallistujaa!  

Käy siis 2.12. ostoksilla ja valitse vain suomalaista!

K-kaupoista ja Pirkka-sarjasta suomalaista

K-ruokakaupoissa on laaja valikoima suomalaisia tuotteita ja runsaasti lähituottajien kasvattamia ja valmistamia tuotteita. Tiesitkö, että Pirkka-sarjassa on yli 1000 suomalaista tuotetta?  Osallistu Osta työtä Suomeen -päivään ja tutustu oman K-ruokakauppasi suomalaisten tuotteiden valikoimaan!

Keskustele kanssamme!

Mitä ostit Osta työtä Suomeen -päivänä? Jaa kuva tai teksti kanssamme sosiaalisessa mediassa: #ostatyötäsuomeen #ostatyötäsuomeenpäivä #sinivalkoinenjalanjälki

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.