Amoy - autenttinen aasialainen uutuus

Amoyn tuotteet ovat autenttisuutta parhaimmillaan; tuoteperhe on syntynyt Aasiassa, ja sen valmistus on säilynyt siellä läpi vuosikymmenten. Tämä orientaalisen ruoan markkinajohtaja Iso-Britanniassa tuo hurmaavat tuotteensa nyt myös Suomen markkinoille.

Inspiroiva ja helppokäyttöinen Amoy

Haluatko valmistaa ruokaa nopeasti ja helposti, terveellisistä ja maukkaista ainesosista? Inspiroiko aasialainen keittiö ja sen makeankirpeät, polttavan tuliset sekä aromaattiset maut? Jos vastaus on kyllä, ovat Amoy-tuotteet sinulle täydellinen valinta. Niiden avulla aasialaishenkisen aterian valmistaminen on vaivatonta - olit sitten wokkaamassa, tekemässä keittoa tai vaikkapa friteeraamassa. Tuotteista löydät myös resepti-ideat ja valmistusohjeet, jotka noudattelevat vuosisatoja vanhoja kiinalaisia perinteitä.

Monipuolinen tuoteperhe

Esikypsennetyt nuudelit antavat pohjan maukkaalle, kiireessäkin vaivatta valmistuvalle aterialle. Voit valita perinteisemmän medium-vehnänuudelin, tai paksumman udon-nuudelin. Wokkaa vain nuudelit nopeasti kuumaksi, lisää kastike sekä lisukkeet ja annos on valmis pöytään kannettavaksi. 

Viisi erilaista herkullista stir fry-wokkikastiketta sopivat niin lihalle, kanalle, mereneläville kuin kasviksillekin - ja etenkin Amoyn esikypsennettyjen nuudeleiden kanssa muodostavat minuuteissa valmistuvan maukkaan aterian! Valitse oman makusi mukaan maapähkinä-satay-, mustapapu-, chow mein-, Pekingin ankasta tuttu hoi sin- tai makea chili-kastike. 

Amoyn kiinalaistyyppiset soijakastikkeet sopivat lähes ruokaan kuin ruokaan lisäämään maukkautta ja syventämään aterian makujen rikkautta. Sivele soijakastiketta lihan, kalan tai kanan pinnalle, kasvisten päälle, pataruokiin tai keittoihin. Pirskautus soijakastiketta salaattiin tuo sen maut uudella jännittävällä tavalla esiin! Amoylta löydät sekä tumman että vaalean soijakastikkeen.

Kypsistä, tuoreista kookospähkinöistä valmistetun kookosmaidon huumaavan tuoksun tuntee jo kaukaa, ja se antaa viimeisen silauksen monenlaisiin keittoihin, curryihin ja kastikkeisiin. Suolaisten ruokien lisäksi kookosmaidosta voi valmistaa upeita jälkiruokia.

Osallistu kilpailuun ja voita tuotepalkinto

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.