Fazer Premium-keksit

Keksihyllystä löytyvät nyt ylelliset Fazer Premium -uutuuskeksit, jotka tuovat herkullisen sävyn koleaan syksyyn ja sopivat erinomaisesti alkavaan juhlakauteen.

Mitä pieneksi tuliaiseksi pikkujouluihin glögipullon kylkeen? Haluaisitko päästä oman juhlailtasi tarjoiluissa helpolla, ilman taikinan vatkausta ja uunin vahtimista? Fazerin syksyn uutuudet, Fazer Premium –keksit antavat maukkaan vastauksen alkavan juhlakauden tuliais- ja tarjoilupulmiin. Herkulliset ja hienostuneet keksit sopivat hyvin tuomaan ylellisen häivähdyksen joulun ajan tarjoiluihin, pikkujouluihin ja pieneksi tuliaiseksi.

Keksien neljä erilaista makua ovat syntyneet muun muassa suklaasta, pähkinästä ja mantelista. Näistä jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa!

Fazer

Fazer Almond Crumble 80g: Herkullinen maitosuklaalla kuorrutettu rapea mantelikeksi

Fazer Caramel Tosca 100g: Ohuen keksin päällä herkullinen mantelitosca ja pohjassa ohut maitosuklaakerros.

Fazer Hazelnut Thins 100g: Ohuen ohut mausteinen keksi, jossa näkyviä hasselpähkinän paloja. Täydellinen juuston ja glögin kanssa.

Fazer Chocolate Creams 100g: Hienostunut marenkikeksi, jossa on suklainen täyte ja tumma suklaakuorrute. Todellinen herkkupala erityisesti tumman suklaan ystäville!