Heinäkuun parhaat uutuudet

HK Viljaporsaan slices smoky marinade 375 g

HK:n marinoiduista porsaan ulkofileesiivuista syntyy nopea grilliherkku. Ohuet siivut kypsyvät nopeasti ja maukkaassa BBQ-marinadissa on herkullinen savun aromi.

Ingman Creamy Valkosuklaa & Mustikka -jäätelö 850 ml 

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ingmanin kermaisessa uutuusjäätelössä maistuvat ihana mustikka ja viettelevä valkosuklaa. Ingman Creamy -jäätelöt sopivat niin juhlaa kuin arkiseen herkutteluunkin. 

Pirkka Costa Rica suodatinkahvi ranskalainen paahto 450 g UTZ

Pirkka ranskalainen paahto on UTZ-sertifioidusta raaka-aineesta tummaksi paahdettu suodatinkahvi. Siitä voi valmistaa voimakkaan kahvijuoman sellaisenaan nautittavaksi tai pohjaksi maito-kahvijuomiin. Paahtoaste 5. Tutustu Pirkka-kahveihin!

Pirkka Costa Rica kahvipavut espresso 500 g

Pirkka Costa Rica espressopavut ovat tummapaahtoista kahvia, jonka maku on lempeän voimakas. Espresso on voimakkaan makuinen kahvijuoma, jota käytetään myös monien kahvipohjaisten juomien, kuten cappuccinon, caffè latten ja mochaccinon valmistukseen. Tuote on UTZ-sertifioitu. Paahtoaste 4. Tutustu Pirkka-kahveihin!

Pirkka tunturinäkkileipä 240 g

Pirkka tunturinäkkileipä on perinteinen ohut rieskanäkkileipä. Ihanan rapea vaalea kuivaleipä on leivottu vehnä-, ruis- ja ohrajauhoista. Sopii arkeen ja terveelliseksi naposteltavaksi herkkuhetkiin

Pirkka gluteeniton mansikkakääretorttu 350 g

Pirkka gluteeniton mansikkakääretorttu on herkullinen perinteinen kääretorttu, jonka sisällä on kreemiä ja mansikkatäytettä. Tuote on myös laktoositon ja maidoton. Valmistettu Suomessa.

Pirkka eläinkuviopasta 350 g

Pirkka eläinkuviopastassa seikkailevat elefantti, leijona ja kilpikonna. Hauska eläinkuvioinen pasta sopii hyvin lisäkkeeksi ja keittoihin.

Pirkka paneroituja katkaravunpyrstöjä 200 g/12-14 kpl, pakaste ASC

Pirkka paneroidut katkaravunpyrstöt ovat herkullista ja helppoa naposteltavaa herkkuhetkiin. Tarjoa esimerkiksi valkosipuli- tai chilimajoneesin kanssa. Tuotteella on ASC-sertifikaatti.

Pirkka Luomu pensasmustikka 125 g Chile 1 lk

Pirkka Luomu pensasmustikka on viljelty luonnonmukaisin menetelmin ja se sopii syötäväksi sellaisenaan. Erityisen hyvin pensasmustikka sopii jälkiruokien, täytekakkujen ja muiden leivonnaisten koristeluun, sillä tuore pensasmustikka ei värjää samoin kuin luonnonmustikka.

Pirkka gluteeniton sitruunapulla 2 kpl/130 g, pakaste

Pirkka gluteeniton sitruunapulla on raikas sitruunanmakuinen pieni kahvikakku. Sitruunapulla on perinteinen kahvileipä, joka valmistetaan sitruunalla maustetusta vaaleasta kahvikakkutaikinasta.

Pirkka gluteeniton jyväisä leipä 500 g, pakaste

Paistopisteestä tuttu Pirkka gluteeniton jyväisä leipä löytyy myös kaupan pakastealtaasta kotipaistotuotteena. Kätevä vara pakastimeen odottamaan niitä hetkiä, kun haluat tuoretta rapeakuorista leipää! Tuote on maidoton.

Pirkka gluteeniton vaalea leipä 500 g, pakaste

Paistopisteestä tuttu Pirkka gluteeniton vaalea leipä löytyy myös kaupan pakastealtaasta kotipaistotuotteena. Kätevä vara pakastimeen odottamaan niitä hetkiä, kun haluat tuoretta rapeakuorista leipää! Tuote on maidoton.

Heinäkuun hevi-valinnat

Heinäkuussa hedelmä- ja vihannesosastolla kannattaa metsästää meloneja. Mehukkaat melonit ovat erinomaisia lisäkkeitä grilliruoalle, mutta ne maistuvat myös kesähelteessä raikkaana välipalana. Tutun vesimelonin lisäksi kannattaa kokeilla myös muita melonilajikkeita. Erityisen maukkaita ovat nyt kermanvaalea Jimbee-meloni ja verkkopintainen Okashi-meloni. Molemmat melonit ovat maultaan makeita ja aromikkaita ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi salaatteihin. Lue lisää meloneista ja ihastu raikkaisiin resepteihin! 

Toimituksen poiminnat heinäkuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.