Huhtikuun parhaat uutuudet

Pirkka saaristolaiskalapihvi

Pirkka saaristolaiskalapihvien pääraaka-aine on lahna, joka on kalastettu kestävästi John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeessa. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on terve ja hyvinvoiva meri. Lue lisää: www.puhdasitameri.fi. Pirkka saaristolaiskalapihvit ovat gluteenittomia ja niillä on Hyvää Suomesta -merkki. Miedosti maustetut pihvit maistuvat koko perheelle esim. perunamuusin kanssa tai hampurilaisissa.

Pirkka härkäpapupyörykkä

Pirkka härkäpapupyörykät ovat helppoa ruokaa ja maistuvat vaikkapa raikkaan jogurttikastikkeen kanssa. Pyöryköissä on käytetty suomalaisesta härkäpavusta valmistettua härkäpapujauhoa, jossa on valmistustekniikan ansiosta erityisen korkea proteiinipitoisuus. Myös valmiit pyörykät sisältävät runsaasti proteiinia. Tuote on 100 % kasviperäinen sekä maidoton, laktoositon ja gluteeniton.

Pirkka maidoton puolukka-mustikkajäätelö

Pirkka maidoton puolukka-mustikkajäätelö on ihanan raikas ja marjaisa jäätelö. Tuote sopii vegaaneille sekä moniin erityisruokavalioihin. Valmistettu Suomessa.

Pirkka kestokassi Peura

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Pirkka-kestokasseissa tuodaan esiin suomalaista luontoa. Kiireen keskellä valokuvaaja Konsta Punkan kuvaama luonto ja eläinten salainen maailma on pysäyttävää. Kuvissa eläimet on kuvattu mahdollisimman läheltä. Näin niistä välittyvät myös eläimen tunnetilat ja kasvojen ilmeet.

Pirkka paneroitu turska annospaloina

Pirkka paneroiduissa turska-annospaloissa on rapea gluteeniton panerointi. Nauti perunamuusin kanssa tai valmista vaikka maukkaat kalahampurilaiset. Laktoositon ja gluteeniton tuote maistuu koko perheelle.

Pirkka PRO rahka rukiinen pähkinä

Pirkka PRO rahkassa maistuvat ruis ja hasselpähkinä. Rahka on kätevä ja proteiinipitoinen välipala. Yksi annos sisältää 15 grammaa proteiinia.

Pirkka jogurttijuoma L. casei persikka-passiohedelmä

Pirkka jogurttijuoma L. casei sisältää L. casei maitohappobakteeria. Nauti päivittäin vähintään 1-2 pullollista Pirkka jogurttijuomaa. Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä elämäntapoja.

Pirkka rasvaton juotava vaniljajogurtti

Pirkka rasvaton juotava jogurtti on maustettu oikealla vaniljalla. Miellyttävän ja pehmeän makuinen juotava jogurtti sopii hyvin aamu- tai välipalan osaksi. Jogurtti sisältää asidofilus- ja bifidus-maitohappobakteereita.

Pirkka tonnikala inkivääri-seesami

Pirkka tonnikala inkivääri-seesami sisältää tonnikalahiutaleita aasialaisittain maustetussa inkivääri-seesamikastikkeessa. Sellaisenaan käyttövalmis tuote sopii esimerkiksi salaatteihin sekä riisin ja nuudelien kanssa.

Pirkka tonnikala thaibasilika

Pirkka tonnikala thaibasilika sisältää tonnikalahiutaleita thaibasilikakastikkeessa. Käyttövalmis tuote sopii esimerkiksi salaatteihin sekä riisin tai pastan kanssa.

Pirkka raapaistava sytytyspala 20 kpl

Pakkaus sisältää 20 kpl parafiinillä kyllästettyä sytytyspalaa. Irrota sytytyspala levystä ja sytytä raapaisemalla kuten tulitikku. Paloaika noin 6 minuuttia. Soveltuu esim. nuotion, takan tai grillin sytyttämiseen. Muita sytykkeitä ei tarvita. Puu on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä.

Pirkka tyrniöljy omega

100 % kasviperäinen nieltävä omega-7-rasvahappoja sisältävä laktoositon ja gluteeniton tyrniöljyvalmiste. Ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos: 4 kapselia, niellään kokonaisina nesteen kanssa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Mikä on suosikkisi huhtikuun uutuuksista?
Pirkka saaristolaiskalapihvi
Pirkka härkäpapupyörykkä
Pirkka maidoton puolukka-mustikkajäätelö, vegaaninen
Pirkka kestokassi Peura
Pirkka paneroitu turska annospaloina, MSC
Pirkka PRO rahka rukiinen pähkinä
Pirkka jogurttijuoma L. casei persikka-passiohedelmä
Pirkka rasvaton juotava vaniljajogurtti
Pirkka tonnikala inkivääri-seesami
Pirkka tonnikala thaibasilika
Pirkka raapaistava sytytyspala
Pirkka tyrniöljy omega