Maaliskuun parhaat uutuudet

Myllyn Parhaan ruokaisat piirakkataikinat 400g

Myllyn Paras on tuonut markkinoille uuden ruokapiirakkataikinan, jonka ominaisuudet tekevät piirakan leipomisesta helpompaa kuin koskaan. Uusi ruokapiirakkataikina sopii jokaiseen vuokaan myös ilman kaulimista ja sulaa hetkessä tehden arki- ja juhlakokkaamisesta vaivatonta.

Uudet 400 gramman ruokapiirakkapohjat ovat saatavilla vehnäisenä ja neljästä viljasta leivottuna. Nämä näppärät ruokapiirakkataikinat löytyvät kauppojen pakastealtaista helmi-maaliskuussa.

Pirkka Parhaat keksilajitelma juustoille

Pirkka Parhaat keksilajitelma juustoille on kuuden erilaisen keksin lajitelma. Se sopii erityisen hyvin tarjottavaksi juustotarjottimelle juustojen, hillon ja tuoreiden hedelmien seuraksi. Pakkaus sisältää vehnäkeksejä, pellavansiemenkeksejä, makeita vehnäkeksejä, pippurisia keksejä, rouheisia vehnäkeksejä sekä rosmariinikeksejä. Näistä löytyy sopivat makuparit erilaisille juustoille.

 

Mummon ranskalaiset porkkananapeilla

Mummon ranskalaiset porkkananapeilla on ainutlaatuinen uutuustuote ja nopea kasvisruoka. Valmistus on helppoa, sillä esivalmisteluja ei tarvita – tyhjennä pussin sisältö pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia. Suomen suosituimman ranskanperunan yhdistäminen terveellisten porkkanapyöryköiden kanssa on mitä oivallisinta tarjottavaa kaikenikäisille. Herkullinen maku tulee puhtaista, kotimaisista raaka-aineista.

Pirkka täysjyvälasagnelevyt 500 g

Pirkka täysjyvälasagnelevyt ovat kuitupitoisempi vaihtoehto tavallisille lasagnelevyille. Tuote sisältää kuitua 8,9 g/100 g.

Pirkka munanuudeli 250 g

Pirkka munanuudelit sopivat erityisesti aasialaistyyppisiin ruokiin. Kokeile munanuudeleita lisäkkeenä, wokeissa, keitoissa ja salaateissa. Ilmoitetut ravintoarvot on laskettu pakkauksen ohjeen mukaan keitetyistä nuudeleista.

Pirkka Parhaat akasiahunaja 250g

Pirkka Parhaat akaasiahunaja on juokseva hunaja, joka on vaalea ja läpikuultava, maultaan hienostunut ja mieto hunaja. Alkuperä: EU:n alueelta peräisin olevan hunajan sekoitus.

Pirkka Parhaat avokadohunaja 250g

Pirkka Parhaat juokseva avokadohunaja on peräisin avokadonkukkien medestä. Avokadohunajan väri on tumma ja maku täyteläinen, hieman siirappimainen ja lakritsimainen. Alkuperämaa Meksiko.

Pirkka suomalainen laktoositon maitojuoma 3 % 1l

Pirkka laktoositon maitojuoma maistuu tavalliselta raikkaalta maidolta. Se sopii sellaisenaan juotavaksi, ruuanvalmistukseen ja leivontaan. Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.

Pirkka bataattiranskalaiset 500g

Herkulliset Pirkka bataattiranskalaiset ovat vaihtoehto perinteisille ranskanperunoille. Bataattiranskalaiset maistuvat lisäkkeenä tai sellaisenaan dippikastikkeen kanssa.

K-Menu suklaahippukakku 500 g

K-Menu suklaahippukakku on kätevä tarjottava kahvin kanssa. Kakku sisältää pieniä suklaahippuja.

K-Menu voileipäkeksi

K-Menu voileipäkeksi on klassinen, rapea voileipäkeksi, joka sopii hyvin tarjottavaksi esimerkiksi juustojen kanssa.

Pirkka pieni kestokassi Sitruuna

Monikäyttöisessä kestokassissa kulkevat kätevästi niin kauppaostokset kuin monet muutkin tavarat. Kassissa on sekä pitkät että lyhyet kantokahvat, joten voit kantaa sitä kädessä tai olalla.

Toimituksen poiminnat maaliskuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Mikä on suosikkisi maaliskuun uutuuksista?
Myllyn Paras ruokaisat piirakkataikinat
Pirkka Parhaat keksilajitelma juustoille
Mummon ranskalaiset ja porkkanapit
Pirkka täysjyvälasagnelevyt
Pirkka munanuudeli
Pirkka Parhaat akasiahunaja
Pirkka Parhaat avokadohunaja
Pirkka suomalainen laktoositon maitojuoma 3 %
Pirkka bataattiranskalaiset
K-Menu suklaahippukakku
K-Menu voileipäkeksi
Pirkka pieni kestokassi Sitruuna

Tutustu tuotteisiin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.