Marraskuun parhaat uutuudet

Laktoosittomat Valio Luomu kermat 3dl

Aidon kerman jäljittelemätön maku, puhtaus, monikäyttöisyys... Laktoosittomissa Valio Luomu ruoka- ja kuohukermoissa kiteytyvät kuluttajien toiveet. Valion laktoosittomat luomukermat ovat varsinaista kermojen aatelia. Valio Luomu ruokakerma sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta. Valio Luomu kouhukerma taas on parhaimmillaan ruoanlaitossa, sekä vaahdotettuna jälkiruoissa ja leivonnaisissa. 

Fazer Premium-keksit 80-100g

Keksihyllystä löytyvät nyt ylelliset Fazer Premium -uutuuskeksit, jotka tuovat herkullisen sävyn koleaan syksyyn ja sopivat erinomaisesti alkavaan juhlakauteen. Sopivalla tavalla hienostuneet keksit sopivat hyvin tuomaan ylellisen häivähdyksen joulun ajan tarjoiluihin, pikkujouluihin ja pieneksi tuliaiseksi. Keksien neljä erilaista makua ovat syntyneet muun muassa suklaasta, pähkinästä ja mantelista. Näistä jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa!

Pirkka ruislastu sourcream & onion 100g            

Pirkka ruislastut sourcream & onion ovat kermaviilin ja sipulin makuisia ruislastuja, jotka paahdetaan aidossa tiiliuunissa. Ne ovat maukkaita sellaisenaan tai erilaisten levitteiden ja dippien kanssa tarjottuna. Tuotteen viljaraaka-aineesta 100 % on täysjyväruista.

Pirkka Parhaat suomalainen juhlapöydän viljaporsaan herkkukinkku n. 1,5-3kg

Pirkka Parhaat suomalainen juhlapöydän viljaporsaan herkkukinkku on lihamestarien käsityönä leikkaama, luuton ja korkealaatuinen juhlakinkku. Perinteiseen luuttomaan juhlakinkkuun verrattuna tuote sisältää pintanahkaa ja -rasvaa yli 50 % vähemmän, ja ne on muotoiltu kauniisti leikatuksi makurasvaksi kinkun päälle. Raaka-aine on huolellisesti valittua ja puhdistettua myös kinkun sisältä. Kinkussa onkin enemmän syötävää painoonsa nähden kuin perinteisissä juhlakinkuissa. Kinkun raaka-aineena on suomalainen porsaanliha ja tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.

Pirkka pizzapohja tomaattikastikkeella 2x230g, pakaste  

Pirkka pizzapohja tomaattikastikkeella on italialaistyyppisen pizzapohjan ja tomaattikastikkeen yhdistelmä, josta herkullinen pizza valmistuu todella helposti. Lisää valmiin pohjan päälle suosikkitäytteitäsi ja paista pizza nopeasti kuumassa uunissa.

Pirkka murupaistosainekset: raparperi-mansikka, omena-kaneli, puutarhamarjat 700g 

Pirkka murupaistosaineksista valmistuu herkullinen jälkiruoka todella helposti ja nopeasti - makuja on saatavilla kolme: raparperi-mansikka, omena-kaneli ja puutarhamarjat. Pakasteena myytävät paistosainekset ovat myös kätevä vierasvara. Aseta vain seokset vuokaan ja paista kypsäksi uunissa. Tarjoa paistoksen kanssa vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai kermavaahtoa. Erikseen myytävän Pirkka murotaikinan avulla voit helposti valmistaa aineksista myös piiraan.

Pirkka moussekakku: karpalo tai lakritsi 300g

Pirkka moussekakut ovat rasiaan pakattuja, kauniita ja helppoja kahvipöydän tarjottavia. Saatavilla on kahta erilaista makua, karpalo ja lakritsi.

Lakritsimoussekakussa sokerikakkupohjan päällä on lakritsinmakuista täyteläistä moussea sekä pinnalla kiille ja koristekuviointi. Karpalokakussa sokerikakkupohjan päällä on puolestaan raikas karpalomousse ja pinnalla karpalokiille. Valmiista levykakkupalasta riittää 2-4 henkilölle. Tuote on laktoositon.

Kaupoissa joulukuun aikana.

Pirkka juokseva hunaja 500g

Pirkka juoksevaa hunajaa on helppo käyttää esimerkiksi ohukaisten ja pannukakkujen kanssa, salaattikastikkeissa, marinadeissa, leivonnassa, ruoanvalmistuksessa, paahtoleivällä sekä kuumissa ja kylmissä juomissa.