Valio MiFU® suikaleet ovat arjen uusia sankareita

Uudet Valio MiFU® suikaleet korvaavat raikkaalla otteella sekä lihan, kanan että tutut kasviproteiinin lähteet. Uutuussuikale tuo Mifu-tuoteperheeseen jotain täysin uutta. 

Paljon helpommaksi ei uuden pääraaka-aineen käyttö mene: Hanki Mifu suikaleille kaunis rusketus paistamalla niitä pannulla 4-6 minuuttia tai lisää suikaleet ruokaan sellaisenaan. Tuote kestää myös haudutusta. Yhdestä pakkauksesta riittää 3-4 ruokailijalle.

Mifu suikaleet säilyvät jääkaapissa viidestä kahdeksaan päivään ja pakastimessa lähes mifuisesti. Tuote valmistetaan Valion tehtaalla Seinäjoella, jossa on vietetty lukuisia tunteja kehitystyön äärellä.

Mifulta sinulle

Monelle jo tutun Valio MiFU® ruokarakeen kehitti Valion innovointiryhmä, joka etsi tapaa jalostaa maidon kaseiiniproteiinista kestävä vaihtoehto lihalle. Monikäyttöisen rakeen jujuna on kypsennyksen kestävyys. Kehitystyö ei kuitenkaan jäänyt tähän. Syyskuun 2017 alusta K-Ruokakauppoihin saapuu monikäyttöinen uutuus, Mifu rakeeseen verrattuna täysin uudenlaisen koostumuksen omaava Mifu suikale.

Maista Mifua monessa maussa

Mifu ruokarakeessa on runsaasti erilaisia valmiiksi maustettuja makuvaihtoehtoja: Välimeren tomaatti, Meksikon pippuri, Original ja Intian curry. Mifu suikaleesta on saatavilla maustamattoman Originalin sekä lempeän tulinen paprika-chili. Mifu suikale sopii erinomaisesti kaikkiin ruokiin vaihtoehtona liha-, kana- tai kasviproteiinisuikaleille. Suutuntumaltaan uusi suikale on mukavan pehmeää. Kokeile suikaleita esimerkiksi tortillan väliin, keittoon, pastakastikkeeseen tai korealaiseen Mifu kulhoon.

MiFu-suikale

Mifu suikaleiden etuna ruoanlaitossa on muun muassa se, että niistä ei haihdu nestettä paistettaessa tai kuumennettaessa. 250 g:n pakkaus suikaleita vastaa samaa määrää myös valmiissa ruoassa! Pakkauksessa ei myöskään ole maustekastiketta mukana, vaan mausteet ovat itse suikalemassassa.

Ruokaisuutta proteiinista

Mifu sisältää reippaasti hyvin imeytyvää maitoproteiinia ja vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Kasvissyöjien toisinaan kaipaamaa ruokaisuutta ei tarvitse enää hakemalla hakea. Mifu suikaleet sisältävät 100g kohden:

  • Proteiinia 24g
  • Rasvaa 7g, josta tyydyttynyttä 3,8g
  • Suolaa 1,8g
  • Kalsiumia 104% päivän saantisuosituksesta
  • B12-vitamiinia 84% päivän saantisuosituksesta

Mifu sopii moniin erityisruokavalioihin, kuten laihduttajalle tai karppaajalle. Sekasyöjän ruokalistalle Mifu tuo virkistävää vaihtelua ja lakto-vegetaristille se voi olla vaikka ruokavalion uusi peruspilari. Kasvissyöjät suunnittelevat ravitsemuksensa tänä päivänä tarkasti ja pitävät huolta sen monipuolisuudesta. Todennäköisin peikko ei suinkaan ole kasvisten määrä, vaan juuri proteiini sekä kalsium ja B12-vitamiinit, ja niiden kohdalla Mifu ratsastaa paikalle tarinan sankarina. Mifu suikaleet ovat:

  • Laktoosittomia
  • Soijattomia
  • Kananmunattomia
  • Hiivattomia
  • Gluteenittomia

Maista Mifua!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.