Samu by EntoCube-sirkkatuotteet

Keskiviikko 29.11.2017 - klo 10.00

Samu by EntoCube tuo hyönteisruoan kaikissa muodoissaan suomalaisten saataville. Hullaannu sinäkin trendikkäistä hyönteistuotteista ja valmistaudu sirittävän hyvään makuelämykseen!

Ensimmäiset hyönteisruoat saapuvat K-ruokakauppoihin. Turhat ennakkoluulot hyönteisten syömisestä kannattaa unohtaa – lempeän pähkinäiset sirkat maistuvat taatusti jokaiselle, joka niitä rohkenee maistamaan! Tuotteet ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Sirkat ovat myös oivallinen proteiinin, kuitujen, raudan sekä B12-vitamiinin lähde. Ja onhan niitä toki myös hirveän hauska syödä! 

Sirkkagranola tulee K-ruokakauppoihin viikosta 49 alkaen

Ensimmäinen K-ruokakauppoihin tuleva tuote on sirkkoja sisältävä granola. Tuotteet toimittaa suomalainen EntoCube, joka on edelläkävijä hyönteismarkkinoilla. Samu by EntoCube -sirkkagranolat ovat kaikkien K-ruokakauppoihin tilattavissa 5.12. alkaen, joten viikolla 49 ensimmäisiä tuotteita voi ostaa kaupoista ympäri Suomen. Mikäli omasta kaupasta ei tuotteita heti löydy, kannattaa toivoa niitä kaupan valikoimiin.

”Kiinnostus hyönteisruokaa kohtaan on nyt kuumimmillaan ja meidän maku edellä tehdyt Samu-sirkkatuotteet löytävät varmasti sekä kokeilunhaluiset, että hyönteisruokaan jo aiemmin tutustuneet asiakkaat.” kertoo EntoCuben toimitusjohtaja Perttu Karjalainen.

Samu Sirkkagranola 200g, kokonainen paahdettu kotisirkka & puolukka

Puolukalla ja omenalla maustettu suolaisenmakea sirkkagranola sopii niin aamu- tai välipalaksi jogurtin ja smoothien piristäjänä, tai leivontaan. Tee siitä ohjeellamme herkullinen mustikkasmoothie sirkkamyslillä!

Ainesosat: Kasvatetut kotisirkat, kaurahiutale, kauralitiste, kookoshiutale, omena, puolukka, kurpitsan-, pellavan-, ja auringonkukansiemen, suola, sokeri, siirappi. Granolassa käytetyt kurpitsansiemenet saattavat sisältää maapähkinää, muita pähkinöitä ja seesaminsiemeniä.

 

Saako olla sirkkoja?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Trendien aallonharjalla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.