Tammikuun parhaat uutuudet

Snellman SUPERIOR kinkku

Tällaista kinkkua ei ole ollut, sillä se on niin lähellä täydellisyyttä kuin olla ja voi. SUPERIOR kinkun raaka-aine on tarkkojen kriteereiden mukaan käsin valittu Maatiaispossun kinkku, mikä tekee kinkusta mehevyydelään ja mureudeltaan ainutlaatuisen. Maun viimeistelee merisuola.

Vähemmän makeat  Jacky Jugupalat

Vähemmän makeat  Jacky Jugupalat saavat makeutensa vain hedelmien ja marjojen sokereista. Jacky Jugupalat valmistetaan ilman säilöntäaineita Jalasjärvellä. Jogurtin maku ja makeus tulevat vain hedelmien omasta sokerista. Valmistuksessa on käytetty hyödyllisiä Asidofilus- ja Bifidus –maitohappobakteereita.

Pirkka Parhaat Master Blend kahvi

Pirkka Parhaat Master Blend vaaleapaahtoinen on laadukasta vaaleapaahtoista (paahtoaste 1) arabica-kahvia. Pirkka Parhaat Master Blend tummapaahtoinen on laadukasta tummapaahtoista (paahtoaste 3) arabica-kahvia. Molemmat kahvit ovat myös UTZ-sertifioitua. Pakkauskoko on 500 g. 100 % Arabica.

Pirkka Parhaat Master Blend kokonaiset kahvipavut

Pirkka Parhaat Master Blend vaaleapaahtoiset kahvipavut ovat korkealuokkaisia kahvipapuja. Paahtoaste 1. Pirkka Parhaat Master Blend tummapaahtoiset kahvipavut ovat korkealuokkaisia kahvipapuja. Paahtoaste 3. Tuoteet on UTZ-sertifioitu ja pakkauskoko on 500 g. 100 % Arabica.

Pirkka kaurajuoma 0,75 l

Pirkka kaurajuoma sopii maidon tapaan juotavaksi sellaisenaan sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Lempeän makuinen kaurajuoma maistuu hyvin myös murojen, myslin ja puuron seurana sekä smoothiessa. Pirkka kaurajuoma on maidoton ja 100 % kasviperäinen. Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.

Pirkka suomalainen naudan jauheliha 17 % 900 g

Pirkka naudan jauheliha on korkealaatuista suomalaista naudan jauhelihaa. Rasvapitoisuus enintään 17 %. 900 gramman pakkauskoko riittää suuremmankin aterian valmistukseen.

Pirkka suomalainen naudan jauheliha 10 % 600 g

Pirkka naudan jauheliha on korkealaatuista suomalaista naudan jauhelihaa. Rasvapitoisuus enintään 10 %. Riittoisa 600 gramman pakkauskoko. 

Pirkka juuresranskalaiset 450 g

Maukkaat Pirkka juuresranskalaiset ovat vaihtoehto perinteisille ranskanperunoille. Porkkanasta ja palsternakasta vamistetut juuresranskalaiset maistuvat aterialla lisäkkeenä tai sellaisenaan dippikastikkeen kanssa.

Pirkka venussimpukka 300 g

Pirkka venussimpukat sopivat esimerkiksi alkuruoaksi, keittoihin, pastoihin, risottoihin ja paelloihin. Valmistus: Lisää jäiset simpukat kuumaan ruokaan valmistuksen loppupuolella. Kiehauta ja kuumenna kannen alla 3-5 minuuttia, kunnes simpukat avautuvat ja kuumenevat. Heitä pois avautumattomat simpukat. Voit myös kypsentää simpukat erikseen pienessä nestemäärässä ja lisätä ne lopuksi valmiiseen ruokaan.

Pirkka sinisimpukka 200g kuorittu

Pirkka kuoritut sinisimpukat sopivat esimerkiksi salaatteihin, pizzoihin, keittoihin, pataruokiin, paelloihin, risottoihin ja pastoihin. Sulatus: Noin 30 minuuttia omassa muovipakkauksessaan kylmässä vedessä tai noin 8 tuntia jääkaapissa.  
Valmistus: Lisää sulatetut, kohmeiset tai jäiset simpukat kuumaan ruokaan valmistuksen loppupuolella. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Voidaan käyttää myös kylminä sulatuksen jälkeen.

K-Menu appelsiini 2 kg Kreikka 1 lk

K-Menu appelsiineilla on kausi parhaimmillaan. Appelsiinit myydään kätevässä kahden kilon verkkopussissa ja ovat herkullinen ja vitamiinipitoinen välipala.

Pirkka gluteeniton vaniljatäytekeksi 128 g

Tässä tuotteessa kaksi tummaa kaakaokeksiä kiinnittyvät toisiinsa aitoa bourbon-vaniljaa sisältävällä täytteellä. Keksejä on pakkauksessa yhteensä 9 kpl. Tuote on myös kokonaan maidoton eli siten myös laktoositon.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.