Uusi Dronningholm Täyttis Leivontatäyte

Dronningholmin Täyttis Leivontatäyte tekee leipomisesta helpompaa ja nopeampaa. Se on pehmeästi levittyvä ja helposti käsiteltävä täyte leivonnaisille.

Täyttis sopii monenlaiseen leivontaan. Kääretortut, kakut, piirakat, muffinit, pikkuleivät ja pullat saavat Täyttiksistä herkullista makua ja väriä helposti. Ihastu Täyttikseen ja löydä oma suosikkisi kolmesta mausta. Onko se täyteläinen mustikka, lempeä vadelma vai raikas sitruuna?

Mustikka Täyttis on rakenteeltaan kuohkea ja sisältää kokonaista mustikkaa. Se soveltuu esimerkiksi mustikkapiirkkaan sellaisenaan tai marjojen lisänä. Samettisen sileä ja siemenetön vadelma Täyttis sopii leivonnaisiin sekä marjaisten täytekakkujen täytteeksi. Raikas sitruunan makuinen Täyttis on hedelmäinen vaihtoehto vaikkapa bostonpullan tai kääretortun täytteeksi.

MustikkaVadelmaSitruuna

Mitä makua testaisit ensin? Äänestä ja osallistu kisaan. Voit voittaa mahtavan leivontatuotepaketin!

Aitoja marjoja ja hedelmiä

Täyttiksen maku ja väri ovat peräisin aidoista marjoista ja hedelmistä. 100 grammaa Täyttistä sisältää 50 grammaa marjaa tai hedelmää. Kaikki kolme Täyttistä sopivat maitoproteiinittomaan, kananmunattomaan, vegaaniseen, laktoosittomaan, gluteenittomaan sekä lakto-ovo-kasvisruokavalioon. Täyttikset valmistetaan Huittisissa.

Pakkaus säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, joten se on helppo ostaa kotiin hätävaraksi tai odottamaan sopivaa leivontainspiraatiota. Avaamisen jälkeen tuote säilytetään viileässä. 

Resepti-ideoita

Täyttis sopii erityisen hyvin kääretortun väliin. Kokeile uutuutta vaikkapa hempeän sitruunaisessa, hauskan mustikkaisessa tai veikeän vadelmaisessa kääriksessä. Katso alta kolme resepti-ideaa ja video reseptien valmistuksesta!

Romanssi-kääris

Mustikki-kääris

Linna-kääris