Twinings Infuso - hurmaavat haudukkeet

Teehaudukkeet, jotka eivät oikeastaan sisällä teekasvia lainkaan, ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana kovaa kyytiä. Twinings uudistaa koko haudukesarjansa syyskuussa ja tuo markkinoille yhdeksän toinen toistaan herkullisempaa hedelmä- ja yrttisekoitusta.

Haudukkeet tekevät hyvää

Nautitko sohvan nurkkaan käpertymisestä pimeänä syysiltana  kynttilänvalossa, höyryävä teekupillinen kädessä? Tavanomaisen teen juominen iltaisin saattaa helposti viedä yöunet sen sisältämän kofeiinin vuoksi. Haudukkeiden kanssa tätä ongelmaa ei ole: ne eivät sisällä lainkaan teekasvia ja ovat siten luonnollisesti kofeiinittomia. Kuuma juoma rentouttaa, ja voi jopa auttaa nukahtamisessa ja levollisen unen saavuttamisessa.

Haudukkeet ovat hyväksi: ne helpottavat ruoansulatusta, pitävät yllä nestetasapainoa ja maistuvat myös ilman sokeria, hilliten makeanhimoa luonnollisesti. Infuso-haudukkeet sopivat erinomaisesti myös kylmänä nautittavaksi, eli piristävät jääteen muodossa kuumana kesäpäivänäkin. Terveellisen ruokavalion ohella haudukkeet ovatkin omiaan edistämään hyvää oloa ja ehkäisemään terveydellisiä ongelmia.

Twinings – johtava teeasiantuntija

Jokainen teenystävä tuntee Twiningsin, joka aloitti Lontoosta jo yli kolmesataa vuotta sitten. Tänä päivänä Twiningsin tuotteita myydään yli 115 maassa. Laadukkaat raaka-aineet ovat aina kuuluneet Twiningsin tuotteisiin, ja teesekoitukset tehdäänkin kokonaan itse. Sekoitukset suunnittelevat ja laatua valvovat tarkalla silmällä yhdeksän teemestaria – näin varmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten ja kuluttajien makuodotusten täyttyminen.

Sen lisäksi, että Infuso-haudukkeet ovat täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja, on niiden valmistus myös eettistä. Twinings on Ethical Tea Partnership -järjestön perustajajäsen. Järjestön tavoitteena on eettinen teen tuotanto, aina teeviljelmien työntekijöiden oikeudenmukaisesta kohtelusta kohtuullisiin elin- ja työolosuhteisiin. Myös kaikki yrttihankinnat seulotaan tarkkaan mahdollisen tuholaismyrkkyjen varalta.