Laktoosittomat Valio Luomu kermat

Aidon kerman jäljittelemätön maku, puhtaus, monikäyttöisyys.. Laktoosittomissa Valio Luomu ruoka- ja kuohukermoissa kiteytyvät kuluttajien toiveet. 

Luomun suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti. Kuluttajat haluavat tehdä hyvää pienillä valinnoilla, joiden vaikutus ulottuu kuitenkin omaa ostoskoria pidemmälle. Puhtaus, ympäristöarvot, terveellisyys ja eläinten hyvinvointi ovat arvoja, jotka siivittävät kuluttajan valitsemaan luomutuotteen tavallisen sijaan. Suomen suurin yksittäinen luomutoimija Valio panostaa luomuun, joka näkyy muun muassa entistä laajempana luomutuotteisen valikoimana ja luomumaitotilayrittäjien määrän kasvuna.

Valio lanseerasi ensimmäiset luomutuotteet jo 1993, ja valikoima on sittemmin kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Uutuuksiakin putkahtelee kauppojen hyllyille jatkuvasti, moniin erilaisiin tuotekategorioihin. Valion maitopohjaiset luomutuotteet on valmistettu aina puhtaasta suomalaisesta luomumaidosta, ja myös muut tuotteen valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat luomua. Jotta tuote saa luomumerkinnän, on sen raaka-aineista vähintään 95 % oltava luomua.

Valion Luomu kuohukerma ja ruokakerma

Valion laktoosittomat luomukermat ovat varsinaista kermojen aatelia. Valio Luomu ruokakerma sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta. Valio Luomu kouhukerma taas on parhaimmillaan ruoanlaitossa, sekä vaahdotettuna jälkiruoissa ja leivonnaisissa. Laktoosittomina ne sopivat myös laktoosi-intolerantikoille. 

Kermojen valmistukseen käytettävä luomumaito tulee tiloilta, jotka toimivat ekologisesti kestävän luomutuotannon periaatteiden mukaisesti. Valion Luomukermoissa kiteytyvät kuluttajien arvostamat tekijät: aidon kerman jäljittelemätön maku, helppous, monikäyttöisyys ja pitkä säilyvyysaika.

 

Kermat maistuvat näissä resepteissä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.