Valio ValSa® maitosuola-uutuustuotteet

Oululaisen reilu futissämpylä
Reiluilla eväillä peli kulkee. Oululaisen uutuus Reilu Futissämpylä on täyttä makua vähemmällä suolalla. Suomessa leivottu Reilu sämpylä on laktoositon ja runsaskuituinen herkku etenkin lapsille ja nuorille ja sen suolapitoisuus on 0,7% mausta tinkimättä. Tuotteessa on käytetty uutta innovaatiota maitosuolaa, joka toimii suolan maun vahventajana.

Valio Oivariini® 350 g ja 550g vähemmän suolaa HYLA®
Valio Oivariini® vähemmän suolaa on nyt markkinoiden vähäsuolaisin rasvaseoslevite. Tuotetta on uudistettu korvaamalla osa tavallisesta ruokasuolasta Valio ValSa® maitosuolalla, joka antaa suolaista makua maidon luontaisilla mineraaleilla ja tavallista suolaa pienemmällä natriumpitoisuudella. Valio Oivariini® tuotteet valmistetaan aina tuoreesta suomalaisesta voista ja pehmeästä rypsiöljystä ilman lisäaineita ja säilöntäaineita. Valio Oivariini® tuotteet ovat luonnollinen laatuvalinta koko perheelle ja ne sopivat leivälle, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa 270 g viipale
Uudessa vahvassa mutta lempeässä Valio Polar 15 % juustossa on nyt puolet vähemmän suolaa. Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa on täysin uudenlainen juusto, jossa suolan määrä on puolitettu, mutta maku on säilynyt yhtä herkullisena. Juusto on suolattu osittain Valio ValSa® maitosuolalla, joka antaa suolaista makua maidon luontaisilla mineraaleilla ja tavallista suolaa pienemmällä natriumpitoisuudella.


Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.