Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj Päivittäistavarakauppa
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki 

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Fazerin uutuuspakettien arvontaan voi osallistua 2.-31.10.2017 välisenä aikana osoitteessa www.k-ruoka.fi/kilpailut

Arvontaan osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot arvontalomakkeeseen.

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken 3.11.2017 mennessä. 

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajiin. Palkinnot toimitetaan voittajan ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan. 

4. Palkinnot

Arvotaan palkintona osallistuneiden kesken kaksikymmentä (20) kpl Fazerin uutuuspaketteja. Yksi paketii sisältää seuraavat tuotteet:

 • Karl Fazer Travel Orange Sparkle & Fizz 130g
 • Fazer Lakritsi Chocolate 140g
 • Remix Bilemix 550g
 • Fazer Almond Crumble 80g
 • Fazer Caramel Tosca 100g
 • Fazer Hazelnut Thins 100g
 • Fazer Chocolate Creams 100g
 • Domino Piparkakku 175g
 • Domino Talvilajitelma 525g
 • Jaffa Vihreät Kuulat 300g
 • Jyväshyvä Lempikaura Paahdetut Siemenet 150g
 • Jyväshyvä Lempikaura Makeat Juurekset 150g

Yhden palkinnon arvo on 32,10 EUR. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 642,40 EUR.  

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään arvontaan ja sen järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti. Rekisteriseloste luettavissa täältä. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, esim. matkoista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Fazer, joka vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.  

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden tuottaa kuvauspäivästä materiaalia televisioon, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, joissa kilpailun voittaja saattaa näkyä.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity niihin. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-, Instagram- ja Twitter-palveluja koskevia sääntöjä.