Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus sovelluskaupasta, syötä Plussa-korttisi numero ja saat sovellukseen viikoittain vaihtuvia henkilökohtaisia etuja - huipputuotteita sinulle henkilökohtaisesti alennettuun hintaan!

Mitä ovat henkilökohtaiset edut?

Henkilökohtaiset edut ovat Plussa-asiakkaalle osoitettuja henkilökohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa yhden viikon ajan maanantaista sunnuntaihin vain hänen tai hänen taloutensa Plussa-korteilla.

Henkilökohtaiset edut perustuvat asiakkaan ostohistoriaan. Saat siis tarjouksia sellaisista tuotteista, joita olet aiemminkin ostanut. Henkilökohtaisten tarjoustuotteiden piirissä on toistaiseksi rajallinen määrä tuotteita, joten aivan kaikki ostohistoriasta löytyvät tuotteet eivät voi päätyä tarjoustuotteeksi. Anna meille mielellään palautetta ja toiveita, mikäli haluat lisää tuotteita henkilökohtaisten etujesi piiriin.

Miten saan henkilökohtaisia etuja?

Henkilökohtaisia etuja voi saada lataamalla matkapuhelimeen K-Ruoka-mobiilisovelluksen tai antamalla K-Plussalle sähköisen markkinointiluvan sekä ilmoittaa sähköpostiosoitteensa. K-ruokakauppojen henkilökohtaiset edut tulevat näkyviin K-Ruoka-mobiilisovellukseen. Sähköisen asiakaskirjeen tilaajille edut tulevat kerran viikossa myös sähköpostitse.

Henkilökohtaiset tarjoushinnat on ladattu valmiiksi Plussa-kortille. Tarjoushinnan saa käyttämällä ostoksen yhteydessä omaa Plussa-korttia. Myös saman talouden rinnakkaiskortilla voi lunastaa tarjoustuotteet. Henkilökohtaista tarjousta ei voi siirtää toiselle henkilölle esim. lähettämällä muistilistan tämän puhelimeen.

Henkilökohtaisen tarjouksen voi lunastaa mistä tahansa K-ruokakaupasta, jonka valikoimiin tuote kuuluu, pois lukien Neste K -asemat. 

Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus. Uusille lataajille nyt paketillinen Kulta Katriina luomukahvia >

Tilaa henkilökohtaiset edut sähköpostiisi >

Saatko sinäkin jo henkilökohtaisia etuja?

Saatko sinä jo henkilökohtaisia etuja?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Omakauppa

Tilaa henkilökohtaiset edut