Tuunaa vappudonitsit juhlakuntoon

Tuunaa donitsit juhlakuntoon erilaisilla kuorrutteilla, koristeilla ja nonparelleilla – riittää kun annat mielikuvituksesi lentää!

Donitsin – suomalaisittain munkkirinkilän – voi tuunata helposti erilaisilla kuorrutteilla ja koristeilla juhlapöydän silmäteräksi. Koristelun kanssa ei kannata arkailla, sillä mitä värikkäämmät kuorrutteet ja hullunkurisemmat koristelut, sitä hauskempi yllätys juhlavieraille!

Kuorrutteesta donitsille väriä

Donitsi saa helpoiten kuorrutteen sulatetusta suklaasta. Donitsin voi upottaa kokonaan suklaaseen tai kuorruttaa siitä vain osan suklaalla. Suklaan avulla voi tehdä myös hauskoja raitoja donitsin päälle. Itse tehty kinuskikuorrute syntyy helposti kuohukermasta ja fariinisokerista. Värikkäämmän kuorrutteen saa tomusokerista ja elintarvikeväristä.

Koristele donitsi hauskasti

Kuorrutetun donitsin päälle voi ripotella kookoshiutaleita tai manteli- ja pähkinärouhetta. Suklaapalat tai turkinpippurikarkeista murennettu salmiakkirouhe luovat koristeluun tyylikkään säväyksen. Viimeistelemällä donitsin nonparelleilla ja karkeilla saat hilpeitä vappuun sopivia herkkupaloja.

Donitseja koristellessa mikään ei ole liikaa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.