Vappukakku kruunaa upea kevätpiknikin

Vappupiknikin kruunuaa upea vappukakku. On suosikkisi sitten makea juustokakku, kermainen täytekakku tai helposti evääksi kuljetettava kahvikakku, löytyy resepti K-ruoka.fistä.

Suuri juhla vaati kunnon kakun ja mikä olisikaan vappuna parempi kuin täytekakku. Pätkistäytekakku ja helppo mansikkakakku kevään ensimmäisistä mansikoista maistuvat varmasti vappupiknikillä.

Juustokakku on monen suosikki. Maistuisiko vappukakkuna vaikkapa lime-mansikkajuustokakku, kaura-juustokakku, klassinen key lime pie eli limettipiirakka tai raikas mustaherukka-raakakakku

Kahvikakut eli tutummin kuivakakut on helppo kuljettaa piknikille. Keväinen sitruunakakku, suklaan ystävän DaCapo-banaanikakku ja hurmaava kuorrutettu tiikerikakku ovat kahvikakkujen suosikkeja.

Miten vappukakku sitten pakataan ja kuljetetaan yhtenä kappaleena piknikille? Valmistelut ovat avainasemassa. Kokoa kakku tukevalle alustalle kuten lautaselle, tarjottimelle tai leikkuulaudalle. Peitä kuorrutettu kakku varovasti kakkukuvulla tai alumiinifoliolla.

Jos mahdollista, voi kakun kujettaa myös paistovuoassa. Raparperitiramisu kootaan uunivuokaan, banaanikakku voidaan koristella paistovuoassa ja irtopohjavuoassa valmistetun juustokakun voi irrottaa vuoasta vasta piknikillä. 

Varaa vappupiknikille mukaan kakkulapio sekä kertakäyttölautasia ja luskoita.

Makeaa vappua!

Makeaa vappua!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.