Menu jokaiseen ystävyyteen!

Kokkaa ystävälle maistuva menu ystävänpäivän kunniaksi. Valitse alta suosikkisi ystävänpäivän menuksi.

Menu parhaalle ystävälle

Jos kokkaat ystävänpäivämenun parhaalle ystävällesi, kannattaa ruokalistalle valita ystävän lempiruokia - tai yhteisiä ruokasuosikkejanne. Alkupalana voisi maistua pehmeä punajuurikeitto. Kokeile ruokakerman tilalla kookosmaitoa ja keitto maistuu myös vegaaniystävälle. Pääruokana herkutellaan suolaisen makeilla uunibataateilla. Uunikirjolohi täydentää bataatteja mainiosti. Jälkiruokana voitte jakaa amerikkalaistyylisen suklaaunelman, pannukeksin eli skillet cookien.

Ystavanpaivanmenu

Menu suurelle ystäväjoukolle kokataan yhdessä

Kokoatko ystävänpäivänä yhteen koko lähimmän ystäväjoukon? Silloin myös ystävänpäivän menu kannattaa kokata yhdessä. Yksi pilkkoo, toinen paistaa, kolmas kattaa - ja samalla ehditään päivittää kuulumisia.

Alkupalana maistuu yhdessä valmistettu raikas mango-lohisalaatti. Pääruoaksi kokataan yhdessä kattaus vohveleita: Yksi ystävä ehtii rauhassa paistaa rapeat vohvelit ja toiset voivat sillä aikaa valmistaa valikoiman erilaisia täytteitä. Maistuisiko vohvelit tandoorikanatäytteellä, lohitätytteellä, texmex-täytteellä vai wasabi-katkaraputäytteellä? Jälkiruokana nautiskellaan Pirkka luomu tummapaahtoista kahvia ja suloisen pinkin kuorrutereunan saaneita piparminttumuffineita.

Ystavanpaivanmenu

Korvaa kokkaus kauppareissulla

Jos kokkaus ei ole sinun juttusi, voit yllättää ystävän myös kauppakassillisella herkkuja. Pirkka-tuotteista syntyy monta maistuvaa ystävänpäivämenua:

Kerro se ruoalla, vinkkaa Pirkka

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kaikki ystävänpäivään