K-Citymarket 24 h

K-Citymarket 24 h

Tervetuloa ostoksille juuri silloin, kun sinulle sopii

K-Citymarket Helsinki Easton ja Ruoholahti auki ympäri vuorokauden

Pääkaupunkiseudun ostosmahdollisuudet laajenevat, kun K-Citymarket Helsinki Easton ja Ruoholahti pitävät 12.11.2018 alkaen ovensa auki ympäri vuorokauden ja 24 h aukiolo jatkuu myös joulun jälkeen. K-Citymarket Helsinki Ruoholahti avaa ovensa maanantaina 12.11. klo 9 ja K-Citymarket Easton klo 8. Sen jälkeen kaupat ovat auki ympäri vuorokauden. Kauppojen vaikutusalueella asuu lähes miljoona pääkaupunkiseutulaista. Ympäri vuorokauden auki olevissa kaupoissa on laajat, noin 50 000 tuotteen valikoimat, iso vaikutusalue, helppo saavutettavuus ja hyvät kulkuyhteydet.

– Vastaamme tällä uudistuksella hyvin laajan asiakasjoukon muuttuneen kuluttajakäyttäytymisen aiheuttamiin tarpeisiin. Asiakkaat vaativat kaupalta joustavampia palveluratkaisuja elämäntapojen muuttuessa yhä hektisemmiksi. K-Citymarketit Easton ja Ruoholahti jatkavat ympäri vuorokauden aukioloaikojaan myös vuodenvaihteen jälkeen, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki toteaa.

Tarkemmat kauppakohtaiset lisätiedot palveluiden aukioloista voit tarkistaa tästä:

Helsinki Easton >>

Helsinki Ruoholahti >>

Kaikki K-Citymarketit auki joka päivä

Myös muut K-Citymarketit ovat laajentaneet aukioloaikojaan asiakkaiden muuttuneen kuluttajakäyttäytymisen myötä. Jatkossa kaikki K-Citymarketit ovat auki vuoden jokaisena päivänä. Poikkeuksena voivat olla erityistapaukset joinakin juhlapyhinä, esimerkkinä kauppakeskuksissa olevat kaupat, joiden auki pitämisen järjestäminen olisi hyvin hankalaa kauppakeskuksen aukioloajoista johtuen.

Oman kauppasi aukioloajan löydät helposti täältä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa