OmaPlussa-eduilla suosikkisi halvemmalla

OmaPlussa-eduilla suosikkisi halvemmalla

Haluaisitko saada henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja joka viikko? Ota käyttöön OmaPlussa-edut, ja lunasta ne K-Citymarketissa, K-Supermarketissa, K-Marketissa tai K-Ruoka-verkkokaupassa. Lisäksi Neste ja Neste K-palveluasemat tarjoavat OmaPlussa-etuja. 

Näppärimmin OmaPlussa-edut löydät K-Ruoka-sovelluksesta!

Uutta sovelluksessa: Aktivoitava OmaPlussa-mobiilietu

Sovelluksen käyttäjille tarjotaan jatkossa viikoittain vaihtuva OmaPlussa-mobiilietu, jossa alennus on jopa -40 %. Etu tulee aktivoida sovelluksessa ennen ostotapahtumaa ja sen voi tehdä etukäteen, jolloin etu tallentuu Plussa-kortille. Kun etu on aktivoitu sovelluksessa, voi edun lunastaa lähimmästä K-ruokakaupasta käyttämällä Plussa-korttia maksutapahtuman yhteydessä. Lue edusta lisää täällä.

VKO-39 PT OmaPlussa Mobiilietu 2023 juliste A6 SU

Näin lataat sovelluksen:

1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka", tai klikkaa alla olevista kuvakkeista. Lataa sovellus puhelimeesi.

play store 100px Apple store 100px

2. Kirjaudu sisään ja lisää Plussa-korttisi numero käyttäjätiliin. Mikäli sinulla ei ole Plussa-korttia, tilaa se ilmaiseksi täältä.

3. Sovelluksesi on nyt valmis käyttöön!

Syyskuussa uusille sovelluksen lataajille Karl Fazer maitosuklaalevy 200 g (arvo n. 3 €) veloituksetta Plussa-kortilla »

PT OmaPlussa-latausetu 2023-09 k-ruoka kk-kuvituskuva 600x300

Mitä henkilökohtaiset OmaPlussa-edut ovat?

OmaPlussa-edut ovat ostohistoriaan perustuvia Plussa-asiakkaille osoitettuja henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja, jotka ovat voimassa yhden viikon ajan maanantaista sunnuntaihin. Mitä useamman oston yhteydessä näytät Plussa-korttiasi, sitä osuvampia OmaPlussa-etuja saat!

Näin otat OmaPlussa-edut käyttöön

Jos et ole vielä Plussa-asiakas, tilaa Plussa-kortti ilmaiseksi.

OmaPlussa-edut löydät:

Alakuva hlökoht Edut 680x300

Miten lunastan OmaPlussa-edut?

Voit hyödyntää OmaPlussa-etusi K-Citymarketissa, K-Supermarketissa, K-Marketissa, Neste K -asemilla ja K-Ruoka-verkkokaupassa, mikäli tuote kuuluu kaupan valikoimaan.

Henkilökohtaiset edut on ladattu valmiiksi Plussa-kortille. Etuhinnan saat käyttämällä ostoksen yhteydessä Plussa-korttiasi. Myös saman Plussa-talouden rinnakkaiskortilla voi lunastaa OmaPlussa-edut. Etua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Vaikuta etuihisi

OmaPlussa-etujen piirissä on toistaiseksi rajallinen määrä tuotteita. Tämän takia aivan kaikki ostamasi tuotteet eivät päädy henkilökohtaisiin etuihisi. Mikäli toivot lisää tuotteita OmaPlussa-etujesi piiriin, otamme mielemmämme vastaan palautteesi ja toiveesi asiakaspalautelomakkeemme kautta. Valitse palautteen aiheeksi Plussa ja Omat edut.

Kysyttävää OmaPlussa-eduista?

Katso yleisimmät kysymykset vastauksineen täältä.

Katso myös muut K-ruokakauppojen tarjoukset ja edut:

PT OmaPlussa-edut 2023-04 Verkkosivun kuvituskuva 680x300px