Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Haluaisitko saada henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja joka viikko? Ota käyttöön Oma Plussa -edut, ja lunasta ne K-Citymarketissa, K-Supermarketissa, K-Marketissa, Neste K -asemilla tai K-Ruoka-verkkokaupassa!

Mitä henkilökohtaiset Oma Plussa -edut ovat?

Oma Plussa -edut ovat ostohistoriaan perustuvia Plussa-asiakkaille osoitettuja henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja, jotka ovat voimassa yhden viikon ajan maanantaista sunnuntaihin. Mitä useamman oston yhteydessä näytät Plussa-korttiasi, sitä osuvampia Oma Plussa -etuja saat!

Näin otat Oma Plussa -edut käyttöön

Jos et ole vielä Plussa-asiakas, tilaa Plussa-kortti ilmaiseksi 31.12.2021 mennessä.

Oma Plussa -edut löydät:

K-Ruoka-sovellus-henkilökohtaiset-edut-2020

Miten lunastan Oma Plussa -edut?

Voit hyödyntää Oma Plussa -etusi K-Citymarketissa, K-Supermarketissa, K-Marketissa, Neste K -asemilla ja K-Ruoka-verkkokaupassa, mikäli tuote kuuluu kaupan valikoimaan.

Henkilökohtaiset edut on ladattu valmiiksi Plussa-kortille. Etuhinnan saat käyttämällä ostoksen yhteydessä Plussa-korttiasi. Myös saman Plussa-talouden rinnakkaiskortilla voi lunastaa Oma Plussa -edut. Etua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Vaikuta etuihisi

Oma Plussa -etujen piirissä on toistaiseksi rajallinen määrä tuotteita. Tämän takia aivan kaikki ostamasi tuotteet eivät päädy henkilökohtaisiin etuihisi. Mikäli toivot lisää tuotteita Oma Plussa -etujesi piiriin, otamme mielemmämme vastaan palautteesi ja toiveesi asiakaspalautelomakkeemme kautta. Valitse palautteen aiheeksi Plussa ja Omat edut.

Kysyttävää Oma Plussa -eduista?

Mahdollisissa kysymyksissä sinua palvelee Plussan asiakaspalvelu.

Katso myös muut K-ruokakauppojen tarjoukset ja edut: