K-kaupassa
Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus sovelluskaupasta, syötä Plussa-korttisi numero ja saat sovellukseen viikoittain vaihtuvia omia etuja - huipputuotteita sinulle henkilökohtaisesti alennettuun hintaan!

Mitä ovat omat edut?

Omat edut ovat Plussa-asiakkaalle osoitettuja henkilökohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa yhden viikon ajan maanantaista sunnuntaihin vain hänen tai hänen taloutensa Plussa-korteilla.

Henkilökohtaiset edut perustuvat asiakkaan ostohistoriaan. Saat siis tarjouksia sellaisista tuotteista, joita olet aiemminkin ostanut. Henkilökohtaisten tarjoustuotteiden piirissä on toistaiseksi rajallinen määrä tuotteita, joten aivan kaikki ostohistoriasta löytyvät tuotteet eivät voi päätyä tarjoustuotteeksi. Anna meille mielellään palautetta ja toiveita, mikäli haluat lisää tuotteita omien etujesi piiriin.

Miten saan omia etuja?

Omia etuja voi saada lataamalla matkapuhelimeen K-Ruoka-mobiilisovelluksen tai antamalla K-Plussalle sähköisen markkinointiluvan sekä ilmoittaa sähköpostiosoitteensa. K-ruokakauppojen omat edut tulevat näkyviin K-Ruoka-mobiilisovellukseen. Sähköisen asiakaskirjeen tilaajille edut tulevat kerran viikossa myös sähköpostitse.

Henkilökohtaiset tarjoushinnat on ladattu valmiiksi Plussa-kortille. Tarjoushinnan saa käyttämällä ostoksen yhteydessä omaa Plussa-korttia. Myös saman talouden rinnakkaiskortilla voi lunastaa tarjoustuotteet. Henkilökohtaista tarjousta ei voi siirtää toiselle henkilölle esim. lähettämällä muistilistan tämän puhelimeen.

Henkilökohtaisen tarjouksen voi lunastaa mistä tahansa K-ruokakaupasta, jonka valikoimiin tuote kuuluu, pois lukien Neste K -asemat. 

Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus >

Tilaa omat edut sähköpostiisi >