K-Ruoka -mobiilisovellus

K-Ruoka -mobiilisovellus

Lataa paras kauppakaveri puhelimeesi! K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä helppoa ja kivaa.

K-Ruoka-sovelluksesta löydät Suomen parhaan ruoan verkkokaupan, kauppasi valikoiman ja tarjoukset, voimassa olevat henkilökohtaiset edut, herkulliset reseptit, ruoan verkkokaupan, keräilypassit, K-Ostokset, Plussa-pisteesi ja paljon muuta! Lataa K-Ruoka-sovellus täältä!

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaamalla sovelluspeliä voit voittaa uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto osuu kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Lataa sovellus ja pelaa!

Lue artikkeli ›
Haluaisitko saada henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja joka viikko? Lisää Plussa-kortti sovellukseen ja lunasta Oma Plussa -etusi!
Lue lisää ›

Korvaa paperikuitit K-Ruoka-sovelluksen Paperittomalla Palvelulla

Paperiton Palvelu on asetus, jonka voi laittaa päälle K-Ruoka-sovelluksesta, mikäli olet kirjautunut sovellukseen Plussa-tunnisteellasi.

Lue artikkeli ›

Kysymyksiä ja vastauksia K-Ruoka-keräilypassista

Oletko kyllästynyt kantamaan lompakossa pahvisia keräilypasseja, jotka vääntyvät rypylle ja lopulta häviävät? K-Ruoka-sovelluksen digitaaliset keräilypassit ovat kuin paperisia keräilypasseja, mutta leimojen leimaamisen tai paperipassin kuljettamisen sijasta keräilyihin osallistutaan K-Ruoka-sovelluksen kautta ja leimat tulevat näkyviin automaattisesti puhelimeen!

Lue lisää ›