K-Ruoka-sovellus
K-Ruoka -mobiilisovellus

K-Ruoka -mobiilisovellus

Lataa paras kauppakaveri puhelimeesi! K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä entistä helpompaa.

K-Ruoka-sovelluksesta löydät kauppasi valikoiman ja tarjoukset, voimassa olevat henkilökohtaiset edut, herkulliset reseptit, ruoan verkkokaupan, keräilypassit, Plussa-pisteesi ja paljon muuta! Lataa K-Ruoka-sovellus täältä!

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Sähköiset kuitit ovat viimein täällä! Ota sähköiset kuitit käyttöösi nyt K-Ruoka-sovelluksessa. Lue artikkeli
Henkilökohtaiset edut eivat ole toistaiseksi voimassa.
Lue lisää täältä ›

5 syytä päivittää omat kaupat K-Ruoka-sovelluksessa

Oletko jo lisännyt suosikkikauppasi omaksi kaupaksi K-Ruoka-sovelluksessa? Tai puuttuuko jokin suosikkikauppasi vielä omista kaupoista? Lue alta miten hyödyt, kun sinulla on suosikkikaupat päivitettynä sovelluksessa.Lue artikkeli

Vinkit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

Lue artikkeli ›

  Mikä on K-Ruoka-sovelluksen keräilypassi?

  Oletko kyllästynyt kantamaan lompakossa pahvisia keräilypasseja, jotka vääntyvät rypylle ja lopulta häviävät? K-Ruoka-sovelluksen digitaaliset keräilypassit ovat kuin paperisia keräilypasseja, mutta leimojen leimaamisen tai paperipassin kuljettamisen sijasta keräilyihin osallistutaan K-Ruoka-sovelluksen kautta ja leimat tulevat näkyviin automaattisesti puhelimeen!

  Lue lisää ›

   K-Ruoka-mobiilisovellus

   K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä, inspiroivien reseptien löytämisestä ja ruokaostoksien tilaamisesta kotiin entistä helpompaa. Sovelluksesta löydät nopeasti kauppasi valikoiman ja tarjoukset sekä henkilökohtaiset etusi.

   Lue artikkeli ›

   K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

   K-Ruoka-sovelluksen K-Ostokset-osiossa pääset tutkimaan K-ruokakaupoissa tehtyjä ruokaostoksiasi ja niiden kotimaisuus- sekä ilmatotasoa. Paljon niitä herkkuja tulikaan syötyä viime viikolla? Paljon ostat kotimaista ruokaa verrattuna muihin? Entä mikä on ostostesi hiilijalanjälki?

   Lue artikkeli ›