K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
K-Ruoka -mobiilisovellus

K-Ruoka -mobiilisovellus

Lataa paras kauppakaveri puhelimeesi! K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä helppoa.

K-Ruoka-sovelluksesta löydät Suomen parhaan ruoan verkkokaupan, kauppasi valikoiman ja tarjoukset, voimassa olevat henkilökohtaiset edut, herkulliset reseptit, ruoan verkkokaupan, keräilypassit, K-Ostokset, Plussa-pisteesi ja paljon muuta! Lataa K-Ruoka-sovellus täältä!

K-Ostokset - näe, mitä ostat K-ruokakaupasta

K-Ruoka-sovelluksen K-Ostokset-osiossa pääset tutkimaan K-ruokakaupoissa tehtyjä ruokaostoksiasi ja niiden kotimaisuus- sekä ilmatotasoa. Paljon niitä herkkuja tulikaan syötyä viime viikolla? Paljon ostat kotimaista ruokaa verrattuna muihin? Entä mikä on ostostesi hiilijalanjälki?

Lue artikkeli ›
Haluaisitko saada henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja joka viikko? Lisää Plussa-kortti sovellukseen ja lunasta Oma Plussa -etusi!
Lue lisää ›

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Ota sähköiset kuitit käyttöösi K-Ruoka-sovelluksessa. Sähköisistä kuiteista löydät ostoksiesi kuitit ja takuukuitit helposti.Lue artikkeli

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna. Lue artikkeli

Vinkit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

Lue artikkeli ›

    5 syytä päivittää omat kaupat K-Ruoka-sovelluksessa

    Oletko jo lisännyt suosikkikauppasi omaksi kaupaksi K-Ruoka-sovelluksessa? Tai puuttuuko jokin suosikkikauppasi vielä omista kaupoista? Lue alta miten hyödyt, kun sinulla on suosikkikaupat päivitettynä sovelluksessa.Lue artikkeli

    Kysymyksiä ja vastauksia K-Ruoka-keräilypassista

    Oletko kyllästynyt kantamaan lompakossa pahvisia keräilypasseja, jotka vääntyvät rypylle ja lopulta häviävät? K-Ruoka-sovelluksen digitaaliset keräilypassit ovat kuin paperisia keräilypasseja, mutta leimojen leimaamisen tai paperipassin kuljettamisen sijasta keräilyihin osallistutaan K-Ruoka-sovelluksen kautta ja leimat tulevat näkyviin automaattisesti puhelimeen!

    Lue lisää ›