K-Ruoka-sovellus
K-Ruoka -mobiilisovellus

K-Ruoka -mobiilisovellus

Lataa paras kauppakaveri puhelimeesi! K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä entistä helpompaa.

K-Ruoka-sovelluksesta löydät kauppasi valikoiman ja tarjoukset, henkilökohtaiset edut, herkulliset reseptit, ruoan verkkokaupan, keräilypassit, Plussa-pisteesi ja paljon muuta! Lataa K-Ruoka-sovellus täältä!

5 syytä päivittää omat kaupat K-Ruoka-sovelluksessa

Oletko jo päivittänyt kaikki suosikkikauppasi omaksi kaupaksi K-Ruoka-sovelluksessa? Kun päivität suosikkikauppasi sovellukseen pääset nopeammin käsiksi mm. suosikkikauppasi tarjouksiin ja keräilypasseihin. Lue täältä miten hyödyt, kun päivität omat kauppasi K-Ruoka-sovellukseen.

Lue artikkeli ›

Pelaa ja voita tuotepalkintoja K-Ruoka-sovelluksessa

Pelaa pelejä K-Ruoka-sovelluksessa ja voita tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna. Lue artikkeli

Sähköiset kuitit nyt K-Ruoka-sovelluksessa

Osto- ja takuukuitit löytyvät nyt sovelluksesta. Sähköiset kuitit sisältävät täysin samat tiedot kuin paperinen kuitti ja ne päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia. Lue miten saat sähköiset kuitit käyttöösi.

Lue artikkeli ›

  Vinkit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

  K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

  Lue artikkeli ›

  K-Ruoka-mobiilisovellus

  K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät kaupassa käymisestä, inspiroivien reseptien löytämisestä ja ruokaostoksien tilaamisesta kotiin entistä helpompaa. Sovelluksesta löydät nopeasti kauppasi valikoiman ja tarjoukset sekä henkilökohtaiset etusi.

  Lue artikkeli ›

  K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

  K-Ruoka-sovelluksen K-Ostokset-osiossa pääset tutkimaan K-ruokakaupoissa tehtyjä ruokaostoksiasi ja niiden kotimaisuus- sekä ilmatotasoa. Paljon niitä herkkuja tulikaan syötyä viime viikolla? Paljon ostat kotimaista ruokaa verrattuna muihin? Entä mikä on ostostesi hiilijalanjälki?

  Lue artikkeli ›
   "Hienoa! Nyt saa tarjoukset suoraan puhelimella. Ei tarvitse käydä lukemassa tarjouslehtisiä kotona ensin, vaan voi ajaa suoraan töistä kaupan kautta kotiin. Samalla saa vinkkejä ruoanlaittoon!"
   Lue lisää käyttäjien kokemuksia ›

   Mikä on K-Ruoka-sovelluksen keräilypassi?

   Oletko kyllästynyt kantamaan lompakossa pahvisia keräilypasseja, jotka vääntyvät rypylle ja lopulta häviävät? K-Ruoka-sovelluksen digitaaliset keräilypassit ovat kuin paperisia keräilypasseja, mutta leimojen leimaamisen tai paperipassin kuljettamisen sijasta keräilyihin osallistutaan K-Ruoka-sovelluksen kautta ja leimat tulevat näkyviin automaattisesti puhelimeen!

   Lue lisää ›