K-Ruoka-sovellus
K-Ruoka -mobiilisovellus

K-Ruoka -mobiilisovellus

Lataa nyt paras kauppakaveri ja apu ostosten suunnitteluun!

K-Ruoka-sovelluksen älykkäät toiminnot tekevät ostoslistan suunnittelusta, kaupassa käymisestä ja uusien reseptien löytämisestä entistä helpompaa. Sovelluksesta löydät mm. henkilökohtaiset etusi, omat Plussa-pisteesi, kauppasi tarjoukset ja valikoiman, jaettavan ostoslistan ja lähes 8000 reseptiä!

Kun lataat K-Ruoka-sovelluksen ensimmäistä kertaa, saat latausetuna 5€ Plussa-rahaa!

Lue lisää

Mikä on K-Ruoka-sovelluksen keräilypassi?

Oletko kyllästynyt kantamaan lompakossa pahvisia keräilypasseja, jotka vääntyvät rypylle ja lopulta häviävät? K-Ruoka-sovelluksen digitaaliset keräilypassit ovat kuin paperisia keräilypasseja, mutta leimojen leimaamisen tai paperipassin kuljettamisen sijasta keräilyihin osallistutaan K-Ruoka-sovelluksen kautta ja leimat tulevat näkyviin automaattisesti puhelimeen!

Lue lisää ›
    "Hienoa! Nyt saa tarjoukset suoraan puhelimella. Ei tarvitse käydä lukemassa tarjouslehtisiä kotona ensin, vaan voi ajaa suoraan töistä kaupan kautta kotiin. Samalla saa vinkkejä ruoanlaittoon!"
    Lue lisää käyttäjien kokemuksia ›

    Top 5 tärpit K-Ruoka-sovelluksen käyttöön

    K-Ruoka-sovellus helpottaa arjen kiireessä. Sovelluksen avulla voit muun muassa suunnitella viikkosi ostokset ja ruoat ajoissa ja näin säästää aikaa enemmän läheisillesi. Nappaa tästä K-Ruoka-sovelluksen parhaat käyttövinkit, jotta et missaa sovelluksen parhaita anteja!

    Lue artikkeli ›