Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

Päivitetty 13.12.2022

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu säästää aikaa ja suunnitelmallisuuden ansiosta mahdollisesti myös rahaa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana.

Sadat K-kaupat ympäri Suomen tarjoavat K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelua, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. K-Ruoka-verkkokauppa löytyy yli 500 K-kaupasta, ja yli 400 näistä voit tilata ostokset ennakkoon ja napata valmiina kyytiin kaupalta. Palvelu on erityisen suosittu lapsiperheissä.

Monet nappaavat valmiiksi netistä tilatut ruoat auton kyytiin joko lähimmän K-kaupan noutopisteeltä tai sopivasti matkan varrella sijaitsevalta kaupalta suunnatessaan harrastuksista tai työpaikalta kotiin. Voit tilata noutotilauksen valmiiksi myös esimerkiksi mökkimatkan varrelle.

Katso kaikki noutopalvelua tarjoavat kaupat täältä. Samalla näet kauppojen seuraavat mahdolliset noutoajat.

VerkkokauppaanButton

Paljonko ostosten valmiiksi keräily maksaa?

Noutopalvelun eli ostosten valmiiksi keräilyn hinta vaihtelee kaupoittain. Noudon hinnat ovat alkaen 0€, mutta yleisin hinta on yhden ja viiden euron välillä. Voit tarkistaa sinulle sopivimman kaupan noutohinnat valitsemalla kaupan täältä.

  • Tilausohjeet voit lukea täältä
  • Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin voit lukea täältä

Miten tilaus haetaan ja kuka sen voi hakea?

Kaupan henkilökunta kerää tilauksesi valmiiksi pahvilaatikoihin tai mahdollisuuksien mukaan kasseihin niin pyytäessäsi. Voit hakea tilauksesi kaupan noutopisteeltä milloin vain, valitsemasi aikaikkunan sisällä. Ostoksesi säilytetään kylmässä noutoon asti. Jos jostain syystä et ehdi hakea tilausta valitun aikaikkunan sisällä, voit olla yhteydessä suoraan kauppaan puhelimitse.

Ostokset voi hakea tilaajan lisäksi myös muu henkilö, kuten perheenjäsenet tai kylään saapuvat vieraat. Tilausta noudettaessa on tiedettävä tilaajan nimi sekä tilausnumero, joka löytyy muun muassa tilausvahvistuksesta.

Myös alkoholituotteiden tilaaminen noutoon on mahdollista joissain kaupoissa. Tunnistat tämän mahdollisuuden, jos kaupan alkoholituotteiden kohdalla lukee ”Vain Nouto”. Tilausta noutaessasi kauppa suorittaa ikärajavalvonnan normaalisti.

Mistä löydän kaupan noutopisteen?

Noutopisteen sijainti vaihtelee kaupoittain, mutta perille on helppo löytää. Sähköpostiisi saapuvassa tilausvahvistuksessa saat tarkemmat ohjeet kaupan noutopisteen sijainnista. Noutopisteellä kaupan henkilökunta antaa sinulle ostoksesi tilaajan nimeä ja tilausnumeroa vastaan.

Muutamalla kaupalla ostokset voi noutaa erillisestä noutoautomaatista. Lisätiedot näistä kaupoista ja noutoautomaateista löydät alempaa. Saat tiedot myös tilausvahvistuksessa.

VerkkokauppaanButton

Lisätiedot noutoautomaateista
K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi noutoautomaatti
K-Citymarket Kuopio Päiväranta noutoautomaatti
K-Citymarket Seinäjoki Päivölä noutoautomaatti
K-Citymarket Tampere Turtola noutoautomaatti
K-Citymarket Turku Ravattula noutoautomaatti
K-Citymarket Varkaus noutoautomaatti
K-Supermarket Kalevan noutoautomaatti
K-Supermarket Lippulaiva noutoautomaatti
K-Supermarket Redin noutoautomaatti
K-Supermarket Tarmolan noutoautomaatti
K-Supermarket Triplan noutoautomaatti
K-Supermarket Vuosaari noutoautomaatti