Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu on ruokaostosten kotiinkuljetuksen ohella suosittu toimitustapa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana.

Verkkokaupan noutopalvelua tarjoaa sadat K-kaupat ympäri Suomen, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Kaikista 500 K-Ruoka-verkkokaupasta noin 90 prosentilla on valittavissa noutopalvelu.

Palvelun ansiosta voit tehdä tilauksen etukäteen paikasta riippumatta, ja hakea ostokset kaupan noutopisteeltä ilman hyllyjen välissä haahuilua. Monet nappaavat valmiiksi netistä tilatut ruoat auton kyytiin matkan varrella sijaitsevalta kaupalta suunnatessaan harrastuksista tai työpaikalta kotiin.

Katso kaikki noutopalvelua tarjoavat kaupat täältä kaupan nimen, paikkakunnan tai postinumeron avulla. Samalla näet kauppojen seuraavat mahdolliset noutoajat.

VerkkokauppaanButton

Paljonko ostosten valmiiksi keräily maksaa?

Tyypillisin keräilyn hinta on Plussa-kortilla 4,90€, mutta pientä vaihtelua on kaupoittain. Osa K-Marketeista ja K-Supermarketeista tarjoaa myös veloituksetonta keräilyä tietyn summan ylittäville ostoksille.

  • Tilausohjeet näet täältä
  • Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä

Miten tilaus haetaan ja kuka sen voi hakea?

Kaupan henkilökunta kerää tilauksesi valmiiksi joko kasseihin tai pahvilaatikoihin. Voit hakea tilauksesi kaupan noutopisteeltä koska vaan valitsemasi aikaikkunan sisällä. Ostoksesi säilytetään kylmässä noutoon asti. Jos jostain syystä et ehdi hakea tilausta valitun aikaikkunan sisällä, voit olla yhteydessä suoraan kauppaan puhelimitse.

Ostokset voi hakea tilaajan lisäksi myös muu henkilö, kuten perheenjäsenet tai kylään saapuvat vieraat. Tilausta noudettaessa on tiedettävä tilaajan nimi sekä tilausnumero, joka löytyy muun muassa tilausvahvistuksesta.

Mistä löydän kaupan noutopisteen?

Noutopisteen sijainti vaihtelee kaupoittain, mutta perille on helppo löytää. Sähköpostiisi lähetettävässä tilausvahvistuksessa saat tarkemmat ohjeet kaupan noutopisteen sijainnista. Noutopisteellä kaupan henkilökunta antaa sinulle ostoksesi tilaajan nimeä ja tilausnumeroa vastaan.

Muutamalla kaupalla ostokset voi noutaa erillisestä noutokaapista. Lisätiedot näistä kaupoista ja noutokaapeista löydät alempaa. Saat tiedot myös tilausvahvistuksessa.

VerkkokauppaanButton

Lisätiedot noutokaapeista
K-Supermarket Redin noutokaapit
K-Supermarket Triplan noutokaapit
K-Supermarket Kalevan noutokaapit
K-Supermarket Tarmolan noutoautomaatti
K-Citymarket Turku Ravattula noutoautomaatti
K-Citymarket Kuopio Päiväranta noutoautomaatti
K-Citymarket Vuosaari noutoautomaatti