Pirkka Parhaat
Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat avaa ovet nautinnollisempaan ruokakulttuuriin. Herkulliset ja huippulaadukkaat tuotteet syntyvät parhaista aineksista, oman alansa mestarien käsissä.

Pirkka Parhaat -sarjaan valitaan raaka-aineiltaan, alkuperältään tai valmistustavaltaan erityiset kriteerit täyttäviä tuotteita. Sarjassa on noin 200 tuotetta ja valikoima kasvaa ja uudistuu jatkuvasti. Pirkka Parhaat -tuotteita löydät K-kaupoista ympäri Suomen. Näin parhaat maut ovat helposti ulottuvillasi.

Sinulle, joka suhtaudut ruokaan intohimolla, edellytät erinomaista laatua ja haluat aitoja ja alkuperäisiä makuelämyksiä, Pirkka Parhaat tarjoaa parhaimman vastineen rahallesi.

Kauden herkullisin juhlakattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla

Loihdi joulun juhlakauden herkullisin kattaus Pirkka Parhaat -tuotteilla - niin uutuuksilla kuin vanhoilla suosikeilla. Asettele juustot, kalat, piirakat ja leikkeleet kauniisti tarjolle ja kruunaa kokonaisuus ihanalla Pirkka Parhaat luomuglögillä.

Lue artikkeli ›
    Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Pirkka Parhaat-lehti esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
    Tutustu Pirkka Parhaat-liitteisiin ›