Pirkka Parhaat
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat -tuotteet syntyvät parhaista raaka-aineista, oman alansa mestarien käsissä. Löydät tuotteet K-ruokakaupoista. Jokaisella sarjan tuotteella on tarina kerrottavanaan. Pirkka Parhaat -sivuilla jaamme nämä tarinat, joissa ruoan alkuperällä ja laadulla on väliä.

Pirkka Parhaat –sarjan tuotteita valmistaa yli 50 oman alansa huippuosaajaa. Kunnioitamme tuotteiden alkuperää, tuottajia sekä sesonkeja. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu korkealuokkaisista puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä on aina tiedossa. Hyvä maku kumpuaa aidoista aineksista, laadusta emme tingi.

Pirkka Parhaat: Herkullista hyvinvointia.

Terveellinen syöminen ei tarkoita kaikesta hyvästä kieltäytymistä ja ruokavalion rajoittamista. Aito ja laadukas ruoka on usein sekä herkullista että terveellistä. Tasapainoisessa ruokavaliossa on tilaa myös herkuttelulle, ja monille herkuille löytyy luonnostaan terveellisempi vaihtoehto. Valkoisen sokerin voi esimerkiksi toisinaan vaihtaa laadukkaaseen hunajaan ja aamiaisella voi herkutella vaikkapa ihanalla tuorepuurolla.

Lue artikkeli ›
Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Pirkka Parhaat-lehti esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
Tutustu Pirkka Parhaat-liitteisiin ›