Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Jokaisella meistä on tuttavapiirissään henkilö, joka tietää mitä missäkin kannattaa syödä: Bellagiossa ei valmisteta Italian parasta pizzaa, sitä kannattaa nauttia Napolissa. Parhaat leikkeleet taas tulevat Milanon seudulta. Tietääpä hän senkin, että ahvenanmaalaista juustoa syötiin Ruotsin hovissa jo 1500-luvulla. Pirkka Parhaat tekee suurinpiirtein samaa: tutkimme ja maistelemme maailman makuja, ja tuomme aidot ja alkuperäiset maut jokaisen suomalaisen lautaselle – helposti K-ruokakaupoista.

Pirkka Parhaat –sarjan tuotteita valmistaa yli 50 oman alansa huippuosaajaa. Kunnioitamme tuotteiden alkuperää, tuottajia sekä sesonkeja. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu korkealuokkaisista puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä on aina tiedossa. Hyvä maku kumpuaa aidoista aineksista, laadusta emme tingi.

Pirkka Parhaat hyvää tekevän kalan syntysijoilla

Koillismaan puhtaissa ja raikkaissa vesissä Koivukosken kalankasvatuslaitoksella polskivat Pirkka Parhaat Benella kirjolohet. Tänä päivänä puhdas luonto ei enää ole itsestäänselvyys, vaikka se on meille yhä elinehto. Vastuullisen ruoantuotannon merkitys korostuu koko maailmassa. Parhaimmillaan ruokakaupassa tehtävillä valinnoilla voi jopa edistää luonnon monimuotoisuuden palauttamista.

Lue artikkeli

Tutustu Pirkka Parhaat -tuottajiin

Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Pirkka Parhaat-lehti esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
Tutustu Pirkka Parhaat-liitteisiin ›

Energiaa kesään

Juomat

Hedelmät, vihannekset, marjat ja kukat

Öljyt ja maustaminen

Lihat ja lihajalosteet