Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Jokaisella meistä on tuttavapiirissään henkilö, joka tietää mitä missäkin kannattaa syödä: Bellagiossa ei valmisteta Italian parasta pizzaa, sitä kannattaa nauttia Napolissa. Parhaat leikkeleet taas tulevat Milanon seudulta. Tietääpä hän senkin, että ahvenanmaalaista juustoa syötiin Ruotsin hovissa jo 1500-luvulla. Pirkka Parhaat tekee suurinpiirtein samaa: tutkimme ja maistelemme maailman makuja, ja tuomme aidot ja alkuperäiset maut jokaisen suomalaisen lautaselle – helposti K-ruokakaupoista.

Pirkka Parhaat –sarjan tuotteita valmistaa yli 50 oman alansa huippuosaajaa. Kunnioitamme tuotteiden alkuperää, tuottajia sekä sesonkeja. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu korkealuokkaisista puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä on aina tiedossa. Hyvä maku kumpuaa aidoista aineksista, laadusta emme tingi.

Pirkka Parhaat: Käsityöolut syntyy rakkaudella

Pienpanimossa Saimaan rannalla valmistetaan Pirkka Parhaat Amber Ale -olutta. Oluenpanija Kasper Villa luonnehtii sen makua kuulaaksi syyspäiväksi, jossa voi aistia tulevan talven raikkauden. Oluenpanija Kasper Villa avaa mallassäkin, josta leviää karamellimaisen makea tuoksu. "Nämä ovat parempaa pikkupurtavaa kuin sipsit tai suolapähkinät", hän tokaisee ja nakkaa suuhunsa muutaman tummaksi paahtuneen karamellimaltaan.

Lue artikkeli

Tutustu Pirkka Parhaat -tuottajiin

Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Pirkka Parhaat-lehti esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
Tutustu Pirkka Parhaat-liitteisiin ›

Energiaa talveen

Juomat

Hedelmät, vihannekset, marjat ja kukat

Öljyt ja maustaminen

Lihat ja lihajalosteet