Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Jokaisella meistä on tuttavapiirissään henkilö, joka tietää mitä missäkin kannattaa syödä: Bellagiossa ei valmisteta Italian parasta pizzaa, sitä kannattaa nauttia Napolissa. Parhaat leikkeleet taas tulevat Milanon seudulta. Tietääpä hän senkin, että ahvenanmaalaista juustoa syötiin Ruotsin hovissa jo 1500-luvulla. Pirkka Parhaat tekee suurinpiirtein samaa: tutkimme ja maistelemme maailman makuja, ja tuomme aidot ja alkuperäiset maut jokaisen suomalaisen lautaselle – helposti K-ruokakaupoista.

Pirkka Parhaat –sarjan tuotteita valmistaa yli 50 oman alansa huippuosaajaa. Kunnioitamme tuotteiden alkuperää, tuottajia sekä sesonkeja. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu korkealuokkaisista puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä on aina tiedossa. Hyvä maku kumpuaa aidoista aineksista, laadusta emme tingi.

Macaron-leivosten alkulähteillä Länsi-Ranskassa

Suloisen värikkäät Pirkka Parhaat macaron-leivokset kruunaavat juhlapöydän. Ne valmistetaan Nantesissa Länsi-Ranskassa, Jules Vernen kotikaupungissa. Macaron on alun perin kotoisin Italiasta, mutta historian käänteiden avittamana tämä pyöreä herkku on ottanut paikkansa ranskalaisen jälkiruokakulttuurin tähtituotteena. Macaron tulee italian kielen sanoista maccarone tai maccherone, jolla on tarkoitettu jauhetusta mantelista tehtyä tahnaa. Rond on ranskaksi pyöreä ja viittaa pikkuherkun pyöreään muotoon. Vuodesta 2005 alkaen Ranskassa on vietetty valtakunnallista macaron-päivää 20. maaliskuuta.

Lue artikkeli ›

Tutustu Pirkka Parhaat -tuottajiin

Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Aito-liite esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
Tutustu Aito-liitteisiin ›

Energiaa kesään

Juomat

Hedelmät, vihannekset, marjat ja kukat

Öljyt ja maustaminen

Lihat ja lihajalosteet