Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Päivitetty 2.2.2024

Miksi valita hyvää, kun voi saada parasta? Pirkka Parhaiden kanssa voit nauttia elämästä ja ruoasta. Herkulliset ja huippulaadukkaat tuotteet syntyvät parhaista aineksista.

Katso lähikauppasi Pirkka Parhaat -tuotteet. Jos suosikkiasi ei vielä löydy, ehdota henkilökunnalle sen tilaamista.

Pirkka Parhaat - Ihan parasta

Miksi valita hyvää, kun voi saada parasta? Inspiroidu parhaista tuoteideoista ja ruokavinkeistä Pirkka Parhaat -tuotteilla.

Lue artikkeli ›

Pirkka Parhaat & MasterChef Suomi 2024

Suosittu ruoanlaittokilpailu MasterChef Suomi palaa entistä suurempana ja ohjelmassa mukana Pirkka Parhaat -tuotesarjan raaka-aineita kilpailijoiden inspiraation apuna ruoanlaittotehtävissä.

Lue artikkeli ›

  Näin kokoat juustotarjottimen

  Juustotarjotin on juhlakauden illanistujaisten hitti, joka vie helppoudellaan voiton monista muista tarjottavista. Kokoa Pirkka Parhaat -tuotteilla upea juustotarjotin ja hurmaa vieraasi herkuttelujuustoilla!

  Lue artikkeli ›
  Valmista herkulliset sushit Pirkka Parhaat sushituotteilla! Löydä monipuoliset raaka-aineet sushien ja bowl-ruokien valmistukseen.
  Tutustu tuotteisiin ›

  Yhteistyössä Pirkka Parhaat ja Pizzanpaistajat – ihan parhaat ainekset itse tehtyyn pizzaan

  Tutustu Pirkka Parhaat -sarjan pizzaraaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhdessä Pizzanpaistajat-yhteisön aktiivien kanssa. Inspiroidu myös resepteistä, joita löytyy sekä perinteiseen että kokeilevampaan makuun!

  Lue artikkeli ›

  Joulun Pirkka- ja Pirkka Parhaat -tuotteet

  Pirkka- ja Pirkka Parhaat -sarjoista löydät mahtavan valikoiman suussasulavia herkkuja jouluun. Herkulliset joululaatikot, lämmittävät glögit sekä maukkaat hillot ja juustot juustotarjottimelle löydät Pirkka- ja Pirkka Parhaat -valikoimista!

  Lue artikkeli ›