Pirkka Parhaat

Pirkka Parhaat

Jokaisella meistä on tuttavapiirissään henkilö, joka tietää mitä missäkin kannattaa syödä: Bellagiossa ei valmisteta Italian parasta pizzaa, sitä kannattaa nauttia Napolissa. Parhaat leikkeleet taas tulevat Milanon seudulta. Tietääpä hän senkin, että ahvenanmaalaista juustoa syötiin Ruotsin hovissa jo 1500-luvulla. Pirkka Parhaat tekee suurinpiirtein samaa: tutkimme ja maistelemme maailman makuja, ja tuomme aidot ja alkuperäiset maut jokaisen suomalaisen lautaselle – helposti K-ruokakaupoista.

Pirkka Parhaat –sarjan tuotteita valmistaa yli 50 oman alansa huippuosaajaa. Kunnioitamme tuotteiden alkuperää, tuottajia sekä sesonkeja. Meille on tärkeää, että tuotteemme on valmistettu korkealuokkaisista puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä on aina tiedossa. Hyvä maku kumpuaa aidoista aineksista, laadusta emme tingi.

Laadukkaiden grillimakkaroiden syntysijoilla

Kesän parhaat grillimakkarat tehdään käsityönä. Rakkaudella suunniteltu resepti, tarkkaan valitut raaka-aineet ja käsityötaito - näistä syntyvät Pirkka Parhaat grillimakkara Tammelassa, vanhan maatilan entisessä navetassa. Keskellä hämäläistä perinnemaisemaa sisarukset Jussi Ali-Lekkala ja Riikka Ali-Lekkala-Toivo pyörittävät Makuliha-yritystään perinteistä ammentaen, uudistumista unohtamatta. Liha tulee edelleen läheltä ja makkaramestarina Jussi vaalii makkaran valmistamisessa myös alkuperäistä käsityötaitoa.

Lue artikkeli ›

Tutustu Pirkka Parhaat -tuottajiin

Pirkka Parhaat-tuotteita valmistaa yli 70 oman alansa huippuosaajaa. Pirkka Parhaat-lehti esittelee tuotteita ja tarinoita niiden takaa.
Tutustu Pirkka Parhaat-liitteisiin ›

Energiaa kesään

Juomat

Hedelmät, vihannekset, marjat ja kukat

Öljyt ja maustaminen

Lihat ja lihajalosteet