K-kaupassa
Vain K-kaupoista

Vain K-kaupoista

Tiesitkö, että K-kaupoissa on myynnissä paljon tuotteita ja tuotesarjoja, joita et saa muualta? Tutustu Naughty BRGR ja Hook -sarjoihin, VegMe-kasviproteiineihin sekä muihin tuotteisiin, jotka tekevät omasta K-kaupastasi erityisen!

Naughty BRGR

Naughty BRGR -burgeriravintolan omistaja ja Top Chefistakin tuttu Akseli Herlevi on luonut tuotesarjan, jolla tumpelompikin kotikokki luo täydellisen hampurilaisen! Naughty BRGR -sarjan sämpylöillä, pihveillä, juustoilla ja muilla tuotteilla sekä Akselin reseptivinkeillä syntyy paras burger ikinä.

Lue lisää Naughty BRGR -sarjasta

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Naughty cover varikas

Hook

Ehkä olet kokeillut legendaarisia kanansiipiä Hook-ravintoloissa Tampereella, Turussa tai Helsingissä? Nyt voit valmistaa aidon siipiaterian kotona autenttisilla Hook-siipikastikkeilla, dipeillä ja kypsillä siivillä.

Lue lisää Hook-tuotesarjasta

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Hook cover

VegMe

VegMe-sarjaan kuuluu maukkaita kasviproteiineja, käteviä valmisruokia sekä herkullisia kuohkeita kastikkeita. VegMe-kasviproteiinit valmistetaan Euroopassa viljellystä soijaproteiinista ja maustetaan savustetun veden ja luomurypsiöljyn avulla, joka antaa niille ainutlaatuisen umamisen maun. Kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Lue lisää VegMe-tuotesarjasta

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

VegMe banner-image2 1440x550px

Suzi Wan

Suzi Wan -tuotesarjaan kuuluu munanuudelit ja riisivermiselli, kookosmaito sekä soijakastike. Niitä täydentävät chilitahna, bambunverso ja mungopavunidut. Aineksista loihdit helposti aidon aasialaisen aterian!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

suzi wan ryhma 680x300

Tuottajalle kiitos

Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat yksi monista keinoista, joilla K-ryhmä tukee suomalaista maataloutta. Toimintamallilla K-ryhmä tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä omien arvojensa mukaisia valintoja, minkä lisäksi se tuo mukaan oman panostuksensa. Toimintamallissa tuotteiden kuluttajahinta voi olla hieman korkeampi, joka osaltaan mahdollistaa K-ryhmän tuottajille maksaman ylimääräisen tuen. K-ryhmä tilittää lisäosuuden suoraan tuottajille tavarantoimittajiensa kautta.

Tuottajalle kiitos -sarjassa on jo yli 50 tuotetta!

Lue lisää Tuottajalle kiitos -toimintamallista ja katso tuotteet

Tuottajalle kiitos cover

Petti-tomaattisäilykkeet

Toscanan auringon alla mineraalipitoisessa maassa kasvaneista herkullisista tomaateista valmistetut Petti-tuotteet ovat vaativankin ruoanlaittajan suosikkeja! Erityisen valmistusprosessin ansiosta tomaattien väri säilyy kirkkaan punaisena ja maku kuin vastapoimittuna.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

petti tomaattimurska ryhma 680x300

Myllärin puurot

Myllärin Muumimamman Kaurapuuro sekä Muumipapan Voimapuuro tarjoavat loistavan lähdön aamuun. Kaikki Myllärin Muumi-tuotteet valmistetaan Suomessa. Herkullisen maun lisäksi niissä on paljon muutakin hyvää: runsaasti kuitua ja vähän tai ei lainkaan lisättyä sokeria. Myllärin Muumi-murot ja puurot ovat myös Sydänmerkkituotteita.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

myllarin kilpailu 1440x550

Pepsi Max Lime 0,33 24-pack

Pepsi Max Limessä yhdistyy tutun rohkean ja herkullisen Pepsi Maxin cola-maun lisäksi raikas lime ilman sokeria. Muiden Pepsi Max -tuotteiden tapaan Limekin lunastaa lupauksen: ”Maximum taste, No Sugar”.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

pepsimax lime 24pack 680x300

Fazer Ässä +Choco

Fazerin suklainen Ässä +Choco -karkkipussi on taas täällä! Ässä +Chocosta löydät Ässä Mixin ja Missä X:n parhaimpien hedelmä-, salmiakki- ja happosokeroitujen karkkien lisäksi rapean herkullisia Lontoon rakeita ja suussa sulavia suklaakarkkeja.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

fazer assa choco 680x300

Fazer Domino Päärynä

Domino Päärynä -keksissä tumma kaakaokeksiklassikko kohtaa raikkaan päärynän. Keksiin on käytetty 100 % vastuullisesti tuotettua kaakaota. Domino Päärynä on täydellinen herkku kahvihetkeen tai pienelle tauolle.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

fazer domino paaryna 680x300

Jävla Sås Bolag Tomato Sauce

Jävla Sås Bolag Tomato Sauce on käyttövalmis, oreganolla, basilikalla ja meiramilla maustettu tomaattikastike. Sen pääraaka-aineena toimivat tomaatit, jotka eivät sellaisenan kelpaa kaupassa myytäväksi kokonsa, sävynsä tai muotonsa vuoksi. Jävla Sås Bolag Tomato Sauce toimii pastakastikkeen tai lasagnen pohjaksi sellaisenaan, pizzaan hiukan kasaan keitettynä ja mihin vain kuten normaali tomaattimurska tai -kastike.

Lue lisää Javla Sås Tomato Saucesta

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Jävla2

Pielisen Kala luonnonkalat

Pielisen Kalan lempeä luonnonkala on kestävä ja maukas vaihtoehto tonnikalalle ja sopii ihan kaikkeen ruoanlaittoon. Luonnonkala rypsiöljyssä pääraaka-aineita ovat suomalainen lahna, säyne ja pasuri. Myös suussa sulavat kirjolohisäilykkeet on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta kalasta.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

pielisen kalat 680x300

Urho olut 4,3% 0,5 l

Urho on konstailematonta, vaaleaa, maukasta lagerolutta. Sen suomalaisten makunystyröille suunniteltu kevyen maltainen, kullanvärinen ja miellyttävä makuprofiili tekee siitä myös ruokapöydän oivan yleisoluen.

urho olut ryhma 680x300