Vain K-kaupoista

Vain K-kaupoista

Tiesitkö, että K-kaupoissa on myynnissä paljon tuotteita ja tuotesarjoja, joita et saa muualta? Tutustu Naughty BRGR ja Hook -sarjoihin, VegMe-kasviproteiineihin sekä muihin tuotteisiin, jotka tekevät omasta K-kaupastasi erityisen!

Vain K-Kaupoista LOGO 680x50

OLO Creative Kitchen – Huippuluokan valmisruokaa

Huippulaadukkaan OLO Creative Kitchen -valmisruokasarjan on suunnitellut OLO-ravintolastaan tunnettu keittiömestari Pekka Terävä. Käsityönä Suomessa valmistetuissa aterioissa maistuvat parhaat raaka-aineet ja palkittu ammattitaito.

Jim Lim by Farang

Huippuravintolan annokset syntyvät nyt helposti kotona: Farangin ravintoloitsija ja keittiömestari Matti Wikberg kehitti ravintolastaan tutuilla mauilla Jim Lim by Farang -tuotesarjan.

Lue lisää >

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä - kuva

Jim Lim by Farang porsaan karamelli-ribs 610g kypsä

Katso lisää ›

Jim Lim by Farang Satay kastike 200g - kuva

Jim Lim by Farang Satay kastike 200g

Katso lisää ›

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g - kuva

Jim Lim Kanan Satay-varras 450 g

Katso lisää ›

Kariniemen Gourmet

Kariniemen Gourmet -sarja tuo herkulliset maailman maut K-kauppoihin. Maukkaat tuotteet sopivat niin arkeen kuin viikonlopun juhlahetkiinkin. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta kananpojasta.

  • Kariniemen Gourmet Kananpojan Aurinkokuivattu tomaatti iso suikale fileestä valmistuvat kätevästi pastat ja salaattiateriat!
  • Kariniemen Gourmet Kananpojan Piri Piri kananpoika on helppo viikonloppuruoka koko perheelle, jossa tuhti Piri Piri -pintamauste.
  • Kariniemen Gourmet Kananpojan Inkivääri & Kaffir iso fileeperhonen sopii kokkailtavaksi sellaisenaan, mutta sen voi myös tuunata täyttämällä!
  • Kariniemen Gourmet Kananpojan Sydänpaisti Sitruuna-valkosipuli on näyttävä ja maukas paisti, joka valmistuu tunnissa.

Lue lisää >

Kariniemen Gourmet kananpoika Piri Piri n. 1,4 kg - kuva

Kariniemen Gourmet kananpoika Piri Piri n. 1,4 kg

Katso lisää ›

Kariniemen Gourmet Kananpojan iso fileeperhonen inkivääri-kaffir 550 g - kuva

Kariniemen Gourmet Kananpojan iso fileeperhonen inkivääri-kaffir 550 g

Katso lisää ›

Kariniemen Gourmet Kananpojan iso suikale fileestä aurinkokuivattu tomaatti 400g - kuva

Kariniemen Gourmet Kananpojan iso suikale fileestä aurinkokuivattu tomaatti 400g

Katso lisää ›

Hook

Ehkä olet kokeillut legendaarisia kanansiipiä Hook-ravintoloissa Tampereella, Turussa tai Helsingissä? Nyt voit valmistaa aidon siipiaterian kotona autenttisilla Hook-siipikastikkeilla, dipeillä ja kypsillä siivillä.

Lue lisää >

Hook kypsä paahdettu broilerin siipi 700g - kuva

Hook kypsä paahdettu broilerin siipi 700g

Katso lisää ›

Hook Siipikastike Hot 250g - kuva

Hook Siipikastike Hot 250g

Katso lisää ›

Hook Sinihomedippi 250g - kuva

Hook Sinihomedippi 250g

Katso lisää ›

Naughty BRGR

Naughty BRGR -burgeriravintolan omistaja ja Top Chefistakin tuttu Akseli Herlevi on luonut tuotesarjan, jolla tumpelompikin kotikokki luo täydellisen hampurilaisen! Naughty BRGR -sarjan sämpylöillä, pihveillä, juustoilla ja muilla tuotteilla sekä Akselin reseptivinkeillä syntyy paras burger ikinä.

Lue lisää >

Naughty BRGR naudan burgerpihvi 280g - kuva

Naughty BRGR naudan burgerpihvi 280g

Katso lisää ›

Naughty BRGR Chilihilloke 230g - kuva

Naughty BRGR Chilihilloke 230g

Katso lisää ›

Naughty BRGR  mayo 280g - kuva

Naughty BRGR mayo 280g

Katso lisää ›

Classic pizza Bake Home

Ravintolatasoista pizzaa kotiuunissa paistettavaksi saa nyt helposti ruokakaupasta, sillä Classic Pizza Restaurantin herkulliset pizzat rantautuvat marraskuun aikana K-ruokakauppojen valmisruokahyllyihin.

Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus nauttia suositun pizzaravintolaketjun premium-pizzoista omalla kotisohvallaan!

Stallhagen-käsityöoluet

Ahvenanmaalainen Stallhagen on vuodesta 2004 lähtien tuottanut laadukkaita käsityöoluita. Nyt löydät vaativammankin oluen ystävän makuun sopivat Stallhagen-oluet K-ruokakaupoista! Tutun lagerin, IPAn ja pale alen lisäksi joukosta löydät myös Stallhagenin erikoisuuksia kuten aidolla hunajalla maustetun Honungsölin. Stallhagen Historic Beer 1843 taas on autenttinen rekonstruktio maailman vanhimmasta säilyneestä oluesta, joka tarjoaa historiallisen makuelämyksen oluiden alkulähteille.

Lue lisää

Stallhagen Original Lager 4,5% 0,355l - kuva

Stallhagen Original Lager 4,5% 0,355l

Katso lisää ›

Stallhagen IPA original 5,5% 0,355l - kuva

Stallhagen IPA original 5,5% 0,355l

Katso lisää ›

Stallhagen Honungsöl 4,7% 0,355l - kuva

Stallhagen Honungsöl 4,7% 0,355l

Katso lisää ›

Kuura-siiderit

Salon Halikossa valmistettavat Kuura-siiderit valloittavat raikkaudellaan! Nämä suomalaiset käsityöläisiiderit saavat aidon makunsa lähiseudun suomalaisista omenoista. Makuvaihtoehtoja on kaksi: kuiva omenasiideri ja puolikuiva rosésiideri. Ne sopivat mainiosti juotavaksi sellaisenaan tai vaikkapa kalan tai pastan ohessa. Tarjoa viilennettynä ja nauti!

Kuura Rose puolikuiva Aito siideri 5,5% 0,33l - kuva

Kuura Rose puolikuiva Aito siideri 5,5% 0,33l

Katso lisää ›

Kuura Kuiva Aito Siideri 5,5% 0,33l - kuva

Kuura Kuiva Aito Siideri 5,5% 0,33l

Katso lisää ›

VegMe

VegMe-sarjaan kuuluu maukkaita kasviproteiineja, käteviä valmisruokia sekä herkullisia kuohkeita kastikkeita. VegMe-kasviproteiinit valmistetaan Euroopassa viljellystä soijaproteiinista ja maustetaan savustetun veden ja luomurypsiöljyn avulla, joka antaa niille ainutlaatuisen umamisen maun. Kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Lue lisää >

VegMe tikka masala 400g - kuva

VegMe tikka masala 400g

Katso lisää ›

VegMe Vegan bites 300 g rustiikkipalat - kuva

VegMe Vegan bites 300 g rustiikkipalat

Katso lisää ›

VegMe aioli 170ml - kuva

VegMe aioli 170ml

Katso lisää ›

Konditoria pH7

Konditoria pH7 on ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria- kuin leipomotuotteissakin. Tuusulassa toimiva perheyritys vannoo laadukkaiden raaka-aineiden, käsityön ja luovan ajattelun nimeen. Yrityksen pääinnovaattori on Koko Suomi leipoo ohjelman -tuomaristosta tuttu Toni Rantala. K-kaupoista on nyt saatavilla pH7 arteesaanijäätelöt, karnevaalileivokset, suklaalakupallot ja monet muut premium-laadun tuotteet.

pH7 Suklaalevy 100g ruby - kuva

pH7 Suklaalevy 100g ruby

Katso lisää ›

pH7 Suklaalakupallo 130g karamel-suola - kuva

pH7 Suklaalakupallo 130g karamel-suola

Katso lisää ›

pH7 macarons 8kpl/110g - kuva

pH7 macarons 8kpl/110g

Katso lisää ›

Tuottajalle kiitos

Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat yksi monista keinoista, joilla K-ryhmä tukee suomalaista maataloutta. Toimintamallilla K-ryhmä tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä omien arvojensa mukaisia valintoja, minkä lisäksi se tuo mukaan oman panostuksensa. Toimintamallissa tuotteiden kuluttajahinta voi olla hieman korkeampi, joka osaltaan mahdollistaa K-ryhmän tuottajille maksaman ylimääräisen tuen. K-ryhmä tilittää lisäosuuden suoraan tuottajille tavarantoimittajiensa kautta.

Lue lisää >

Kooky's Sodapop -juomat

Kaksi uutta makua loppukesään: cola sitrus ja cola vanilla! Kooky's Sodapop craft-limonaadit on tehty kesyttämättömistä kuplista, sekopäisen hyvästä mausta, ripauksesta hauskuutta ja huolettomuutta! Kun etsit seikkailuihisi kaupungin virkistävintä kumppania, valitse Kooky's Sodapop. Kotimaiset virvoitusjuomat on valmistettu käsityönä Saimaan rannalla.

Kookys Sodapop Cola Vanilla 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Cola Vanilla 0,33l

Katso lisää ›

Kookys Sodapop Cola Sitrus 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Cola Sitrus 0,33l

Katso lisää ›

Kookys Sodapop Blueberry 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Blueberry 0,33l

Katso lisää ›

Kookys Sodapop Mango-Passion 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Mango-Passion 0,33l

Katso lisää ›

Kookys Sodapop Ginger-Lime 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Ginger-Lime 0,33l

Katso lisää ›

Kookys Sodapop Pomegranete 0,33l - kuva

Kookys Sodapop Pomegranete 0,33l

Katso lisää ›

Suomen Jäätelö Bananasajäämä

Ei mikään Monkey Business, vaan Bananasajäämä - K-ruokakauppojen kypsistä ja herkullisista ylijäämäbanaaneista valmistettu vegaaninen banaanijäätelö! Kasvipohjaisen jäätelön pääraaka-aineena toimivat banaanit, jotka muutoin menisivät suoraan hävikkiin ja ne kerätään pääkaupunkiseudun K-kaupoista biokaasuautolla. Bananasajäämä-jäätelön valmistaa Vantaalla toimiva pieni jäätelötehdas Suomen Jäätelö. Tuotteen saatavuus on rajoitettu ja riippuu raaka-aineena käytettävän banaanin saatavuudesta.

Moving Mountains®

Kasvipohjaiset Moving Mountains® Burger, Hot Dog ja Sausage ovat niin makunsa kuin rakenteensakin puolesta suorastaan hämmästyttävän lihaisia kasviproteiinituotteita! Mehevä burgerpihvi on kuin jauhelihasta tehty, hodarinakki aromikkaasti savuisa ja makkara tirisee pannulla kuin perinteinen bratwurst. Kaikki Moving Mountains® -tuotteet sopivat vegaaneille.

Lue lisää >

Moving Mountains kasvispihvi 227g - kuva

Moving Mountains kasvispihvi 227g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvisnakki 180g - kuva

Moving Mountains kasvisnakki 180g

Katso lisää ›

Moving Mountains kasvismakkara 228g - kuva

Moving Mountains kasvismakkara 228g

Katso lisää ›

Nugatti

Tuotesarja herkullisia hasselpähkinä-kaakaolevitteitä. Tuotteet ovat valmistettu Norjassa, jossa kuluttajat ovat päässeet nauttimaan niistä jo vuodesta 1970 alkaen. Kaikki tuotteet valmistetaan UTZ-sertifioidusta kaakaosta __eivätkä sisällä palmuöljyä. __