Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa & nouda -palveluun!

VerkkokauppaanButton

K-Ruoka-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman. Voit tilata ruokaostoksesi ja kodintarviketuotteet jopa samalle päivälle tai halutessasi neljän viikon päähän.

Poimimme sinulle kaupan tuoreimmat tuotteet ja toimitamme ostoksesi valitsemanasi ajankohtana. K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

Olit sitten jo K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakas tai vasta palvelua harkitseva, katso seitsemän yllättävää(kö?) faktaa verkkokauppaan liittyen.
Lue faktat ja ylläty ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea jo 220 K-kaupassa ympäri Suomen. Tee ostokset mistä vain käsin - kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta. Tilauksen teko on helppoa ja ammattitaitoiset keräilijät valitsevat ostoksiisi kaupan tuoreimmat tuotteet.

Tutustu verkkokauppaan ›
Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Varsinkin nyt se kannattaa, sillä suosittelustasi johtaneesta tilauksesta sinä ja kaverisi saatte molemmat 5€ Plussa-rahaa!
Lue lisää suosittelusta ›