Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa ja nouda -palveluun!

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio on jatkuvassa kasvussa. K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle jopa samalle illalle vapaiden toimitusaikojen salliessa tai halutessasi neljän viikon päähän. Ruoan kotiinkuljetuksen valitessasi vältyt ostosten keräämiseltä, pakkaamiselta ja kantamiselta sekä ruuhkilta. Voit tilata verkkokaupasta kotiovelle myös kodintarvikkeet.

Monet verkkokaupoistamme tarjoaa myös ruokaostosten noutoa kaupalta valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Palvelun suosio räjähti viime vuonna ja on jäänyt korkealle tasolle. Nopea pysähtys noutopisteellä vapauttaa aikaasi muuhun! Osta ruokaa netistä »

VerkkokauppaanButton

Verkkokaupan Tilaa ja nouda -palvelu

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu on ruokaostosten kotiinkuljetuksen ohella suosittu toimitustapa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana.

Lue lisää noutopalvelusta ›

Kolme vinkkiä: Näin teet tilauksen nopeammin ja sujuvammin

K-Ruoka-verkkokaupassa voit nopeuttaa ostosten tekemistä monin eri keinoin, kun teet tilauksen kirjautuneena. Katso kolme vinkkiämme suosikkilistojen, tilaushistorian sekä älykkään ostoslistan hyödyntämisestä, ja selvitä, kuinka paljon aikaa säästyy seuraavassa tilauksessa.

Katso vinkit tilaamisen nopeuttamiseen ›
Voit tilata ruokaostokset läheisesi kotiovelle vaikka toiselle paikkakunnalle, mikäli hän asuu verkkokaupan toimitusalueella. Lue lisää ja katso ohjeet.
Katso ohjeet ›

Miksi valita juuri K-Ruoka-verkkokauppa? Katso 12 kohdan lista.

Mitkä asiat tekevät K-Ruoka-verkkokaupasta sellaisen, että kaikista ruoan verkkokaupoista sinun tulisi valita juuri meidät? Katso 12 kohdan lista, ja tilaa ostokset joko kotiinkuljetuksella tai valitse Tilaa ja nouda -palvelu.

Tutustu ja tilaa ›

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Olemme koonneet yhteen K-Ruoka-verkkokauppaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Tutustu muun muassa siihen, miten varmistamme koronatilanteen vallitessa tehostetun hygienian verkkokaupan toiminnassa, ja miten kontaktiton toimitus toimii. Asiana ruoan verkkokauppa Suomessa on melko uusi. Ajankohtaisista löydät myös tiedon, mistä saat helposti apua tilauksen tekoon.

Tutustu verkkokaupan ajankohtaisiin ›

10 syytä tilata ostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Näiden 10 erinomaisen syyn jälkeen et enää hetkeäkään pohdi ruokaostosten tilaamista K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovellesi tai noudettavaksi kaupalta valmiiksi kerättynä.

Lue lisää ›