Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa ja nouda -palveluun!

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio on jatkuvassa kasvussa. K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle vapaiden toimitusaikojen salliessa jopa samalle illalle tai halutessasi neljän viikon päähän. Ruoan kotiinkuljetuksen valitessasi vältyt ostosten keräämiseltä, pakkaamiselta ja kantamiselta. Voit tilata verkkokaupasta kotiovelle myös kodintarvikkeet.

Osa verkkokaupoistamme tarjoaa myös ruokaostosten noutoa kaupalta valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Nopea pysähtys noutopisteellä vapauttaa aikaasi muuhun!

VerkkokauppaanButton

K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

Valmiit ruokaostokset mökille mukaan K-kaupalta matkan varrelta

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee koko kesän! Voit hyödyntää verkkokauppaa päivittäistavaraostoksiisi niin kotiin kuin kesänviettopaikallesikin. Mökkimatkasi varrelle osuu varmasti K-kauppa, joka tarjoaa suosittua Tilaa ja nouda -palvelua!

Lue lisää ›
Voit tilata ruokaostokset läheisesi kotiovelle vaikka toiselle paikkakunnalle, mikäli hän asuu verkkokaupan toimitusalueella. Lue lisää ja katso ohjeet.
Katso ohjeet ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea yli 400 K-kaupassa ympäri Suomen. Tee ostokset mistä vain käsin - kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta. Tilauksen teko on helppoa ja ammattitaitoiset keräilijät valitsevat ostoksiisi kaupan tuoreimmat tuotteet.

Tutustu verkkokauppaan ›
Kotiinkuljetusta K-Ruoka-verkkokauppojen lisäksi tarjoavat nyt monet K-ruokakaupat, joilta ei vielä verkkokauppaa löydy. Näihin kauppoihin tilaus lähetetään sähköpostitse tai puhelimella. Lue lisää ja katso kaupat!
Katso paikkakuntasi kaupat ›

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Listasimme yhteen verkkokauppatilaamiseen liittyviä ajankohtaisia, suosittuja kysymyksiä sekä vastauksia.

Lue lisää ›