Verkkokauppa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on helpottanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa & nouda -palveluun!

VerkkokauppaanButton

K-Ruoka-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman. Voit tilata ruokaostoksesi ja kodintarviketuotteet jopa samalle päivälle tai halutessasi neljän viikon päähän.

Poimimme sinulle kaupan tuoreimmat tuotteet ja toimitamme ostoksesi valitsemanasi ajankohtana. K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

10 syytä tilata K-Ruoka-verkkokaupasta heti

Näiden 10 erinomaisen syyn jälkeen et enää hetkeäkään pohdi ruokaostosten tilaamista K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovellesi tai noudettavaksi kaupalta valmiiksi kerättynä.

Lue artikkeli ›
Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Varsinkin nyt se kannattaa, sillä suosittelustasi johtaneesta tilauksesta sinä ja kaverisi saatte molemmat 5€ Plussa-rahaa!
Lue lisää suosittelusta ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea jo lähes 160 K-kaupassa ympäri Suomen. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa ostosten tekemisen mistä vain, esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai reissusta käsin.

Lue artikkeli ›