Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa ja nouda -palveluun!

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio on jatkuvassa kasvussa. K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle vapaiden toimitusaikojen salliessa jopa samalle illalle tai halutessasi neljän viikon päähän. Ruoan kotiinkuljetuksen valitessasi vältyt ostosten keräämiseltä, pakkaamiselta ja kantamiselta. Voit tilata verkkokaupasta kotiovelle myös kodintarvikkeet.

Osa verkkokaupoistamme tarjoaa myös ruokaostosten noutoa kaupalta valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Nopea pysähtys noutopisteellä vapauttaa aikaasi muuhun!

VerkkokauppaanButton

K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Jo yli 450 K-kaupassa on mahdollisuus asioida vaikka omalta kotisohvalta! Verkkokauppatilauksen tekeminen onnistuu vaivattomasti K-Ruoka-sovelluksella tai osoitteessa k-ruoka.fi/kauppa. Kaupan ammattitaitoiset keräilijät valitsevat ostoksiin parhaat ja tuoreimmat tuotteet.

Tutustu tilauksen tekemiseen ›

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Olemme koonneet yhteen K-Ruoka-verkkokauppaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Tutustu muun muassa siihen, miten varmistamme koronatilanteen vallitessa tehostetun hygienian verkkokaupan toiminnassa, ja miten kontaktiton toimitus toimii. Ajankohtaisista löydät myös tiedon, mistä saat helposti apua tilauksen tekoon.

Tutustu verkkokaupan ajankohtaisiin ›
Voit tilata ruokaostokset läheisesi kotiovelle vaikka toiselle paikkakunnalle, mikäli hän asuu verkkokaupan toimitusalueella. Lue lisää ja katso ohjeet.
Katso ohjeet ›