K-Ruoka-verkkokauppa tekee arjestasi helpompaa - laaja valikoima ja tutut tuotteet netistä

K-Ruoka-verkkokauppa tekee arjestasi helpompaa - laaja valikoima ja tutut tuotteet netistä

Päivitetty 5.1.2024

K-kauppojen ruokaverkkokauppa ilahduttaa päivittäin tuhansien suomalaisten elämää helpottamalla ja tuomalla lisää vapaa-aikaa arkeen sekä juhlapyhien valmisteluihin. Tutustu nyt ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä noutopalveluun, ja tilaa ruokaostokset netistä.

Ruoan kotiinkuljetus on suosituin toimitustapamme. Meiltä K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ostokset kotiovelle jopa samalle illalle tai halutessasi varata toimitusajan neljän viikon päähän. Saat tilattua kotiovellesi myös kodintarvikkeet sekä K-Citymarketeista paljon muitakin käyttötavaratuotteita. K-Marketeista voi myös woltata jopa 5000 tuotteen valikoimasta pikatoimituksella.

Voit myös valita nopean pysähdyksen kaupan yhteydessä sijaitsevalla noutopisteellä! Verkkokaupasta tilattujen ruokaostosten nouto valmiina kaupalta vapauttaa aikaasi muuhun.

Osta ruokaa netistä K-Ruoka-sovelluksella tai K-Ruoka.fi/kauppa »

VerkkokauppaanButton

Tarvitsisitko ostokset juuri nyt? Yli sata K-Marketia löytyy myös Woltin sovelluksesta. Wolttaa K-Marketista, ja ostokset ovat ovellasi jopa puolessa tunnissa.
Katso paikkakunnat ja lue lisää ›

Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kotiinkuljetus on sinua varten.

Lue K-kauppojen kotiinkuljetuksesta ›
Kaipaisitko neuvoa kauppareissullasi? Chat-asiakaspalvelijamme ovat apunasi verkkokauppamme sivuilla joka viikonpäivä. Voit myös laittaa meille viestiä lomakkeella, somessa tai soittaa neuvontanumeroon. Olemme sinua varten myös verkko-ostoksilla.
Näin saat meihin yhteyden ›

Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu on ruokaostosten kotiinkuljetuksen ohella suosittu toimitustapa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana. Hyödynnä myös mökkireissulla!

Lue lisää noutopalvelusta ›
Meiltä K-Ruoka-verkkokaupasta löydät niin arjen edulliset perustarpeet kuin herkkusuiden erityistoiveetkin. Laaja valikoimamme antaa sinulle valinnanvaraa.
Tutustu valikoimaan ›