Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa ja nouda -palveluun!

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio on jatkuvassa kasvussa. K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle vapaiden toimitusaikojen salliessa jopa samalle illalle tai halutessasi neljän viikon päähän. Ruoan kotiinkuljetuksen valitessasi välyt ostosten keräämiseltä, pakkaamiselta ja kantamiselta. Voit tilata verkkokaupasta kotiovelle myös kodintarvikkeet.

Osa verkkokaupoistamme tarjoaa myös ruokaostosten noutoa kaupalta valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Nopea pysähtys noutopisteellä vapauttaa aikaasi muuhun!

VerkkokauppaanButton

K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Koronavirus on tuonut muutamia kysymyksiä myös verkkokaupallemme. Listasimme yhteen verkkokauppatilaamiseen liittyviä suosittuja kysymyksiä sekä vastauksia ja käytäntöjä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Lue lisää ›
Voit tilata ruokaostokset läheisesi kotiovelle vaikka toiselle paikkakunnalle, mikäli hän asuu verkkokaupan toimitusalueella. Lue lisää ja katso ohjeet.
Katso ohjeet ›

Verkkokaupan toimitusajan varmistaminen on mahdollista

Voit varmistaa sinulle parhaan kotiinkuljetus- tai noutoajan jopa neljä viikkoa ennen itse toimitusaikaa! Mikäli ne sinulle parhaimmat toimitusajat ovat jo ehtineet täyttyä, muista katsoa myös muut alueellasi olevat kuljettavat K-Ruoka-verkkokaupat.

Katso ohjeet ›
Kotiinkuljetusta K-Ruoka-verkkokauppojen lisäksi tarjoavat nyt poikkeustilanteessa sadat K-ruokakaupat, joilta ei vielä verkkokauppaa löydy. Näihin kauppoihin tilaus lähetetään sähköpostitse tai puhelimella. Lue lisää ja katso kaupat!
Katso paikkakuntasi kaupat ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea yli 400 K-kaupassa ympäri Suomen. Tee ostokset mistä vain käsin - kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta. Tilauksen teko on helppoa ja ammattitaitoiset keräilijät valitsevat ostoksiisi kaupan tuoreimmat tuotteet.

Tutustu verkkokauppaan ›