K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Suuntaa ostoksille K-Ruoka-verkkokauppaan

Suuntaa ostoksille K-Ruoka-verkkokauppaan

K-kauppojen ruokaverkkokauppa ilahduttaa päivittäin tuhansien suomalaisten elämää tuoden helppoutta ja lisää vapaa-aikaa arkeen sekä juhlapyhien valmisteluihin. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä noutopalveluun, ja tilaa ruokaostokset netistä.

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio kasvaa jatkuvasti. Meiltä K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle jopa samalle illalle tai halutessasi varata toimitusajan neljän viikon päähän. Saat tilattua kotiovellesi myös kodintarvikkeet ja K-Citymarketeista paljon muitakin käyttötavaratuotteita.

Voit myös valita nopean pysähdyksen kaupan yhteydessä sijaitsevalla noutopisteellä! Verkkokaupasta tilattujen ruokaostosten nouto valmiina kaupalta vapauttaa aikaasi muuhun.

Osta ruokaa netistä K-Ruoka-sovelluksella tai K-Ruoka.fi/kauppa »

VerkkokauppaanButton

Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu on ruokaostosten kotiinkuljetuksen ohella suosittu toimitustapa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana. Hyödynnä myös mökkireissulla!

Lue lisää noutopalvelusta ›
Meillä K-kaupoissa koronakotitestien saatavuus on hyvä, ja saat tilattua koronakotitestit sekä kasvomaskit myös verkkokaupan kautta.
Tutustu valikoimaan ›

Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kotiinkuljetus on sinua varten.

Lue K-kauppojen kotiinkuljetuksesta ›
Kaipaisitko neuvoa kauppareissullasi? Chat-asiakaspalvelijamme ovat apunasi verkkokauppamme sivuilla joka viikonpäivä. Voit myös laittaa meille viestiä lomakkeella, somessa tai soittaa neuvontanumeroon. Olemme sinua varten myös verkko-ostoksilla.
Näin saat meihin yhteyden ›

Miksi valita juuri K-Ruoka-verkkokauppa? Katso 12 kohdan lista.

Mitkä asiat tekevät K-Ruoka-verkkokaupasta sellaisen, että kaikista ruoan verkkokaupoista sinun tulisi valita juuri meidät? Katso 12 kohdan lista, ja tilaa ostokset paikallisesta K-kaupastasi.

Tutustu, vakuutu ja tilaa meiltä ›
Ostokset pikatoimituksella jo monilla paikkakunnilla K-Marketista! Tee tilaus Woltin sovelluksella ja ostokset ovat ovellasi jopa puolessa tunnissa.
Katso paikkakunnat ja kaupat ›