Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä noutopalveluun!

Ruoan kotiinkuljetuksen suosio on jatkuvassa kasvussa. K-Ruoka-verkkokaupasta voit tilata ruokaostoksesi kotiovelle jopa samalle illalle vapaiden toimitusaikojen salliessa tai halutessasi neljän viikon päähän. Ruoan kotiinkuljetuksen valitessasi vältyt ostosten keräämiseltä, pakkaamiselta ja kantamiselta sekä ruuhkilta. Voit tilata verkkokaupasta kotiovelle myös kodintarvikkeet.

Monet verkkokaupoistamme tarjoaa myös ruokaostosten noutoa kaupalta valmiiksi kerättyinä ja pakattuina. Palvelun suosio räjähti viime vuonna ja on jäänyt korkealle tasolle. Nopea pysähtys noutopisteellä vapauttaa aikaasi muuhun! Osta ruokaa netistä »

VerkkokauppaanButton

Valmiit ostokset kaupalta kyytiin - valitse noutopalvelu

K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelu on ruokaostosten kotiinkuljetuksen ohella suosittu toimitustapa. Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kaupan noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana. Hyödynnä myös mökkireissulla!

Lue lisää noutopalvelusta ›

Ajankohtaista K-Ruoka-verkkokaupassa

Olemme koonneet yhteen K-Ruoka-verkkokauppaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Ajankohtaisista löydät myös tiedon, mistä saat helposti apua tilauksen tekoon.

Tutustu verkkokaupan ajankohtaisiin ›
Voit tilata ruokaostokset läheisesi kotiovelle vaikka toiselle paikkakunnalle, mikäli hän asuu verkkokaupan toimitusalueella. Lue lisää ja katso ohjeet.
Katso ohjeet ›

Miksi valita juuri K-Ruoka-verkkokauppa? Katso 12 kohdan lista.

Mitkä asiat tekevät K-Ruoka-verkkokaupasta sellaisen, että kaikista ruoan verkkokaupoista sinun tulisi valita juuri meidät? Katso 12 kohdan lista, ja tilaa ostokset paikallisesta K-kaupastasi.

Tutustu ja tilaa ›