K-Ruoka-verkkokauppa

K-Ruoka-verkkokauppa

Ruoan verkkokauppa on helpottanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa arkeen. K-Ruoka-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman ja voit tilata ruokaostoksesi jopa samalle päivälle. Poimimme sinulle tuoreammat tuotteet kuin itse keräisit, ja toimitamme ostoksesi suoraan kotiovelle sinun valitsemanasi ajankohtana.

verkkokauppaan-siirtyminen

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea jo yli 140 K-kaupassa ympäri Suomen. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa ostosten tekemisen mistä vain, esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai reissusta käsin. Verkkokaupan toimitustavaksi voit valita joko kotiinkuljetuksen tai Tilaa ja nouda -palvelun, jolloin voit napata ostokset mukaasi valmiiksi kerättynä kaupan noutopisteeltä haluamanasi ajankohtana.

Lue artikkeli
Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Varsinkin nyt se kannattaa, sillä suosittelustasi johtaneesta tilauksesta sinä ja kaverisi saatte molemmat 5€ Plussa-rahaa!
Lue lisää suosittelusta ›

Aitoja K-Ruoka-verkkokaupan tilauskokemuksia

Ruokasotosten tekeminen verkossa tuntuu vaivattomalta, sillä tuotteet voi klikkailla ostoskoriin omalta kotisohvalta, ja ostoslistan tekemiseen voi osallistua helposti koko perhe. Ruoan verkkokaupan asiakkaita on monia erilaisia. Osa asiakkaista suunnittelee ja tilaa viikoittain koko viikon ruoat, ja osa tilaa kerran tai kaksi kuukaudessa kaikki painavimmat ruokatarvikkeet ja kodin tarvikkeet, kuten pesuaineet, kotiovelle kannettuna.

Lue artikkeli
Ota käyttöösi verkkokauppapassi aktivoimalla se K-Ruoka-sovelluksessa! Leimat kertyvät passiin automaattisesti, ja joka kuudes verkkokaupan tilausmaksu on sinulle veloitukseton.
Lue lisää verkkokauppapassista ›

Ruoan verkkokauppa palvelee ympäri Suomen