K-Ruoka-verkkokauppa

K-Ruoka-verkkokauppa

Ruoan verkkokauppa on helpottanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä tilaa & nouda -palveluun!

K-Ruoka-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman ja voit tilata ruokaostoksesi jopa samalle päivälle tai halutessasi neljän viikon päähän. Poimimme sinulle tuoreammat tuotteet kuin itse keräisit, ja toimitamme ostoksesi suoraan kotiovellesi sinun valitsemanasi ajankohtana.

verkkokauppaan-siirtyminen

10 syytä tilata K-Ruoka-verkkokaupasta heti

Näiden 10 erinomaisen syyn jälkeen et enää hetkeäkään pohdi ruokaostosten tilaamista K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovellesi tai noudettavaksi kaupalta valmiiksi kerättynä.

Lue artikkeli
Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Varsinkin nyt se kannattaa, sillä suosittelustasi johtaneesta tilauksesta sinä ja kaverisi saatte molemmat 5€ Plussa-rahaa!
Lue lisää suosittelusta ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea jo lähes 160 K-kaupassa ympäri Suomen. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa ostosten tekemisen mistä vain, esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai reissusta käsin.

Lue artikkeli
Ota käyttöösi verkkokauppapassi aktivoimalla se K-Ruoka-sovelluksessa! Leimat kertyvät passiin automaattisesti, ja joka kuudes verkkokaupan tilausmaksu on sinulle veloitukseton.
Lue lisää verkkokauppapassista ›

Ruoan verkkokauppa palvelee ympäri Suomen