Verkkokauppa
Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Tee ostokset K-Ruoka-verkkokaupassa

Ruoan verkkokauppa on ilahduttanut monien elämää tuomalla lisää vapaa-aikaa ja helppoutta arkeen. Tutustu ruokaostosten kotiinkuljetukseen sekä Tilaa & nouda -palveluun!

VerkkokauppaanButton

K-Ruoka-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman. Voit tilata ruokaostoksesi ja kodintarviketuotteet jopa samalle päivälle tai halutessasi neljän viikon päähän.

Poimimme sinulle kaupan tuoreimmat tuotteet ja toimitamme ostoksesi valitsemanasi ajankohtana. K-Citymarketeista on tilattavissa myös jatkuvasti kasvava valikoima käyttötavaratuotteita!

Järjestä pikkujoulut helpommin tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta

Oletko ystäväporukastasi se, joka kutsuu muut viettämään pikkujouluja kotiinsa? Vai oletteko varanneet porukalla erillisen tilan isompia juhlia varten? Kummin vaan, ruoan verkkokauppa tekee niin isojen kuin pienienkin juhlien järjestämisestä paljon helpompaa ja vaivattomampaa.

Lue lisää ja tee tilaus ›
Olit sitten jo K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakas tai vasta palvelua harkitseva, katso seitsemän yllättävää(kö?) faktaa verkkokauppaan liittyen.
Lue faktat ja ylläty ›

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Ruoan verkkokauppa on helpottamassa asiakkaidensa arkea jo 220 K-kaupassa ympäri Suomen. Tee ostokset mistä vain käsin - kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta. Tilauksen teko on helppoa ja ammattitaitoiset keräilijät valitsevat ostoksiisi kaupan tuoreimmat tuotteet.

Tutustu verkkokauppaan ›
Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Varsinkin nyt se kannattaa, sillä suosittelustasi johtaneesta tilauksesta sinä ja kaverisi saatte molemmat 5€ Plussa-rahaa!
Lue lisää suosittelusta ›

Joulun laajennetut verkkokaupan toimitusajat

Monet K-Citymarketit lisänneet lauantain tai sunnuntain toimituspäiväksi joulun alla, jotta mahdollisimman moni saisi kiireettömämmän joulun! Varaa kuitenkin oma toimitusaikasi pian - monet muutkin haluavat helpottaa jouluvalmistelujaan.

Katso toimitusajat ›