Inspiraatiota arkiruokaan

Inspiraatiota arkiruokaan

Uhkaavatko ideat loppua kesken perheen ruokalistaa suunnitellessa? Tuntuuko siltä, että syöt samoja muutamia ruokia koko ajan? Ei hätää, sivuiltamme löydät monipuoliset vinkit ihaniin arkiruokiin!

Arjen aterioiden suunnittelu ei aina ole helppoa, kerääntyipä pöydään ääreen sitten yksi tai seitsemän ihmistä. Tuttuja ruokia voit myös tuunata uudella tapaa, jolloin saat uusia makuja ja vaihtelua arkiruokiin. Tarjoamme parhaat, testatut reseptit niin suomalaisten rakastamista klassikoista kuin uusista trendeistäkin. Katso myös, mitä kaikkea voit valmistaa alle euron annoshinnalla. Viikon ruokalista -sivulta näet helposti koko viikoksi valmiiksi suunnitellun ruokalistan!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna pe 6.10.7–23
la 7.10.7–23
su 8.10.10–23
ma 9.10.7–23
ti 10.10.7–23
ke 11.10.7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
la 4.11. Pyhäinpäivä7–23
Meal preppauksella säästät aikaa arjessa ja syöt terveellisemmin!
Ryhdy preppaajaksi ›

Halpaa ruokaa - reseptejä jopa alle 1 €/annos

Kokosimme yhteen herkullisia reseptejä, jotka syntyvät edullisesti pienellä rahalla - annoshinta jopa alle euron! Nappaa tästä ihanat edulliset reseptit, joiden avulla voit säästää makunautinnosta tinkimättä!

Lue artikkeli ›

Tuorepuuro valmistuu helposti

Tuorepuurot ovat erinomainen aamainen tai välipala, joka kannattaa tehdä edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään. Tuorepuuro on helppo ottaa mukaan evääksi töihin, junaan tai koululle. Viikonloppubrunssille tuorepuuron voi koristella erilaisilla siemenillä, marjoilla ja hedelmillä.

Lue artikkeli ›

10 arkiruokaa alle puolessa tunnissa

Arkikiireet painavat päälle, eikä porisevien patojen ääressä olisi liikaa aikaa odotella? Puoli tuntia on kiireisen perheen arjessa juuri sopiva aika ruoanlaittoon. Näillä resepteillä ravitseva ateria perheelle on valmiina pöydässä alle 30 minuutissa, ja kukin ehtii reippaasti harrastuksiin tai takaisin leikkien pariin.

Lue artikkeli ›

10 uutta ideaa tacoille & tortilloille

Kuuluvatko tortillat ja tacot perheenne suosikkeihin, mutta perinteiset jauheliha- ja kanatäytteet kyllästyttävät? Saat vaihtelua niin täytteisiin kuin koko ruokalajiinkin, kun otat testiin nämä vinkit!

Lue artikkeli ›
Töiden tai koulupäivän jälkeen pitäisi saada ruokaa pöytään ja sassiin! Kokosimme 10 vinkkiä kello viiden ruokapaniikkiin!
Näillä selviät arki-iltapäivistä ›

Mitä ruoaksi säilykkeistä ja kuiva-aineista?

Erilaiset säilykkeet ja kuivat aineet säilyvät kuivakaapissa pitkään, ja ovat oivallista sapuskaa poikkeustilanteessa, jossa nyt elämme. Ne ovat mainio lisä myös kesämökin keittiötarpeisiin tai esimerkiksi veneelle. Katso maukkaat reseptivinkkimme!

Lue artikkeli ›

Reseptejä lapsiperheiden arkeen

Lapsiperheen arki on vilkasta ja ruoanlaitolle jää harvemmin aikaa tarpeeksi. Nappaa tästä perheille sopivia ja helppoja ruokia, jotka valmistuvat käden käänteessä!

Lue artikkeli ›

Tuoreet yrtit tuovat makua ruokaan - tunnistatko yleisimmät?

Tuoreyrteillä saat ruokaan helposti makua ja väriä. Tutustu erilaisiin yrtteihin ja kurkkaa, minkä makuparina mikäkin yrtti on parhaimmillaan. Yrteillä teet helposti ruoasta jatkossa vieläkin maukkaampaa! Joko sinulla on oma suosikkiyrttisi?

Lue artikkeli ›
Uunilohi on suomalaisten suosikkiruoka. Kokosimme kuusi herkullista uunilohireseptiä - valitse niistä mieleisin ja laita lohi uuniin!
Uunilohireseptit x 6 ›

Nopeat vegaaniset arkiruoat

Vegaaniset arkiruoat tuovat pirteää vaihtelua arkeen värikkäillä annoksillaan. Nämä resetit ovat monille arjen tuttuja suosikkiruokia, jotka valmistetaan täysin kasviperäisistä raaka-aineista. Reseptit ovat helposti toteutettavissa ja valmistuvat alle puolessa tunnissa - löytyykö täältä uusi suosikkireseptisi?

Lue artikkeli ›

Välipalaideoita lapsille: nämä pikkupurtavat koululainenkin osaa kokata

Laita lapsi kokkaamaan! Helpot välipalareseptit näyttävät, miten näppärästi herkulliset makupalat valmistuvat ja samalla ne opettavat koululaisen tekemään fiksuja ruokavalintoja. Ideoita riittää treeneihin mukaan otettavista välipalapatukoista herkku-smoothieihin!

Katso välipalaideat lapsille ›