Pirkka

Pirkka

Päivitetty 10.5.2024

Pirkka on sinunkin arkesi paras kaveri. Lue lisää Pirkasta ja tutustu uutuuksiin!

Pirkka on hyvän arjen apuri – aina takuulaadukas, sopivan hintainen ja huoleton vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta voit ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. K-kauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu noin 2 600 tuotetta. Lisäksi Pirkka Parhaat -sarjassa tuotteita on yli 300. Vinkkaa kauppiaalle toiveesi, jos et löydä hyllystä omaa suosikkiasi!

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Pirkka grillaa!

Grillaus, Pirkka ja kesä ovat lyömätön yhdistelmä. Nappaa talteen kesän parhaimmat grillivinkit sekä herkullisimmat reseptit grillaukseen!

Lue lisää ›

Vegaaniset Pirkka-tuotteet

Pirkka-tuotteista löydät kattavan valikoiman 100 % kasviperäisiä tuotteita. Ja valikoima kasvaa edelleen! Pirkalta löydät vegevaihtoehdot moneen makuun.

Tutustu vegaanisiin Pirkka-tuotteisiin ›

Uudet Pirkka-tennarit ja Pirkka-sukat nyt myös K-Citymarketeista!

Kevään kuumimmat tennarit ja sukat ovat saapuneet K-Supermarketeihin. Nappaa omat Pirkka-kenkäsi, kun niitä vielä riittää, sillä Pirkka-kenkiä on tarjolla vain rajoitettu erä!

Lue artikkeli ›
Susijengi on mukana K-Marketien kiusaamisvapaalla vyöhykkeellä! Susijengi haluaa viedä yhteistyössä Pirkan ja K-Marketien kanssa ajatuksen kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä uudelle tasolle.
Lue lisää kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä ›

Ihan pirkkahintaan!

Suomalaiset ovat hakeneet Pirkan avulla ratkaisuja arkisiin ongelmiin jo vuosien ajan. Nappaa maistuvat tuotteet, reseptit ja vinkit edulliseen arkeen.

Lue lisää ›
Pirkka ja Pirkka Parhaat -tuotteet ovat menestyneet useissa eri maku-ja tuotetesteissä. Tutustu ja ota testiin todistetusti huippuhyvät testimenestyjätuotteet!
Katso kaikki testimenestyjät ›

Pirkka Helposti mukaan

Iskikö pikkunälkä? Kaipaatko nopeaa ja helppoa syötävää? Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monipuolisia vaihtoehtoja, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

Tutustu tuotteisiin  ›
Saisiko olla kuppi hyvää kahvia? Maista rakastettavin kahviuutuudet Pirkka Costa Rica Premium Blendit, jotka ovat täynnä makua ja tunnetta.
Tutustu Premium Blend -kahveihin ›

Teet hyvää ostamalla suomalaista Pirkkaa

Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman suomalaisia tuotteita.

Tutustu suomalaisiin Pirkka-tuotteisiin ›

Puurobaari: uudet vinkit puuron maustamiseen

Pirkka marjarouheet sopivat mainiosti kiireiseen arkeen. Kotimaisista marjoista valmistetut marjarouheet sulavat nopeasti käyttövalmiiksi ja jäähdyttävät kuuman puuron.

Lue vinkit puuron maustamiseen ›
Katseenkestävää, ekologista ja tehokasta! Uudet Ecocert-sertifioidut ja vegaaniset Pirkka pesu- ja puhdistusaineet nyt K-kaupoista! Paola Suhosen suunnitteleman kuosin pakkausten visuaalinen ilme on toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa.
Tutustu tuotteisiin ›

Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät - ekologista lähikalaa

Valmista helposti vastuullista kalaa lautaselle! Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät valmistetaan lahnasta, joka on kalastettu kestävästi Itämerestä John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeen periaatteiden mukaisesti.

Katso helpot reseptit! ›

Pirkka-viinit Alkon valikoimassa

Pirkka-viinien valikoimaa on nyt kasvatettu uusilla tuotteilla! Oikein valittu laadukas juoma nostaa aterian uudelle tasolle. Tutustu viinivalikoimaan ja löydä suosikkiruoallesi sen ansaitsemansa juoma.

Tutustu valikoimaan ›