Pirkka
Pirkka

Pirkka

Pirkka takaa mutkattoman arjen, ihan jokaiselle. Lue lisää Pirkka-tuotteista, tarinoista niiden takaa ja parhaista uutuuksista!

Hyvän arjen ja ruokaelämysten ei tarvitse olla vaikeita, aikaa vieviä tai kalliita. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaat voivat ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. Pirkka on tae mutkattomuudesta, jokaiselle Suomessa. K-ruokakauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu 2 800 tuotetta, joissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus.

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Superhelpot arkiruokavinkit

Muutaman raaka-aineen pikareseptit pelastavat silloin, kun ruokaa täytyy saada pöytään vauhdilla. Silloin Pirkka auttaa! Nappaa talteen superhelpot arkiruokavinkit.

Lue artikkeli ›

Pirkka vähentää muovia

Muovin vähentäminen ja kierrättäminen on tärkeää koko K-ryhmälle - myös Pirkalle. Lue, miten Pirkka-tuotteet ovat mukana muovinvähennystalkoissa tällä hetkellä!

Pirkka vähentää muovia ›

Tuottajalle kiitos

Suomalaisen ruoantuotannon puolesta puhuminen on meille K-ruokakaupoille ensiarvoisen tärkeää. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, ettei huoli jää puheen tasolle vaan konkretisoituu teoiksi. Kiitä suomalaista tuottajaa valitsemalla Tuottajalle kiitos -tuotteita!

Lue artikkeli ›