Pirkka
Pirkka

Pirkka

Pirkka on sinunkin arkesi paras kaveri. Lue lisää Pirkasta ja tutustu uutuuksiin!

Pirkka on hyvän arjen apuri – aina takuulaadukas, sopivan hintainen ja huoleton vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta voit ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. K-kauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu noin 2 600 tuotetta. Lisäksi Pirkka Parhaat -sarjassa tuotteita on yli 300. Vinkkaa kauppiaalle toiveesi, jos et löydä hyllystä omaa suosikkiasi!

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Jäätelökesän parhaat herkut

Vuoden herkullisin aika on täällä! Pirkan valikoimista löydät parhaat ainekset kaikkien aikojen jäätelökesään.Pirkan parhaat jäätelöt

Pirkka Helposti mukaan

Iskikö pikkunälkä? Kaipaatko nopeaa ja helppoa syötävää? Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monipuolisia vaihtoehtoja, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

Tutustu tuotteisiin  ›

Pirkka-viinit Alkon valikoimassa

Pirkka-viinien valikoimaa on nyt kasvatettu uusilla tuotteilla! Oikein valittu laadukas juoma nostaa aterian uudelle tasolle. Tutustu viinivalikoimaan ja löydä suosikkiruoallesi sen ansaitsemansa juoma.

Tutustu valikoimaan ›

Suomalaiset Pirkka-oluet

Suomalainen Pirkka III-olut on jo 10-vuotias! Maista rohkeasti tuoteperheen tuotteita eri makuvivahteilla ja vahvuuksilla, saatavilla K-kaupoista.

Tutustu tarkemmin ›

  Katseenkestävää, ekologista ja tehokasta! Uudet Pirkka Ecocert pesu- ja puhdistusaineet kodin kaunistajiksi

  Uudet Ecocert-sertifioidut ja vegaaniset Pirkka pesu- ja puhdistusaineet nyt K-kaupoista! Paola Suhosen suunnitteleman kuosin pakkausten visuaalinen ilme on toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa.

  Tutustu tuotteisiin ›

  Teet hyvää ostamalla suomalaista Pirkkaa

  Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman suomalaisia tuotteita.

  Tutustu ›

  Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät - ekologista lähikalaa

  Helposti vastuullista kalaa lautaselle.

  Katso helpot reseptit! ›