Pirkka
Pirkka

Pirkka

Pirkka takaa mutkattoman arjen, ihan jokaiselle. Lue lisää Pirkka-tuotteista, tarinoista niiden takaa ja parhaista uutuuksista!

Hyvän arjen ja ruokaelämysten ei tarvitse olla vaikeita, aikaa vieviä tai kalliita. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaat voivat ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. Pirkka on tae mutkattomuudesta, jokaiselle Suomessa. K-ruokakauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu 2 800 tuotetta, joissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus.

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Ole tarkka, ota Pirkka!

Jokaisen ulottuvilla Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman niin perustuotteita, satokausien herkkuja kuin erityisruokavalioihinkin sopivia tuotteita. Onnistut Pirkka-tuotteilla varmasti, koska ulottuvillasi on myös yli 6000 reseptiä.

Pirkka tuo kaupan hyllylle jatkuvasti ajankohtaisia uutuuksia. Myös sinä voit vaikuttaa valikoimaan kertomalla kauppiaalle oman Pirkka-toiveesi.

Lue artikkeli ›

Luomu kuuluu kaikille!

Luomu kuuluu kaikille! Laadukkaat, kukkaroystävälliset sekä luonnonmukaisesti ja vastuullisesti tuotetut Pirkka Luomu -tuotteet hurmaavat kasvavalla valikoimallaan. Joko sinulla on oma suosikkisi?

Lue artikkeli ›
Suomalaiset arvostavat kotimaisia tuotteita, joten se on myös Pirkka-sarjassa tärkeä arvo. Pirkka-tuotteista noin 1000 on valmistettu Suomessa, ja niitä valmistaa 180 yritystä ympäri Suomen.
Tutustu Pirkka-tuottajatarinoihin ›

Tuottajalle kiitos

Suomalaisen ruoantuotannon puolesta puhuminen on meille K-ruokakaupoille ensiarvoisen tärkeää. Nyt Tuottajalle kiitos -sarjan valikoimaa on kasvatettu: tuottajille maksettavaa lisätukea kertyy jo kolmestakymmenestä erilaisesta tuotteesta. Poikkeuksellisen kuiva kesä romahdutti usean ruoantuottajan toimeentulon. Tukeaksemme tuottajia kasvatimme Tuottajalle kiitos -sarjan valikoimaa: tuottajille maksettavaa lisätukea kertyy jo kolmestakymmenestä erilaisesta tuotteesta. Lisäksi kymmenestä tuotteesta maksetaan tuplatuki vuoden 2018 loppuun asti!

Lue artikkeli ›
K-ruokakaupoissa on mahdollisuus tukea helposti suomalaisia ruoantuottajia. Kaupoissa on myynnissä kaksitoista Pirkan Tuottajalle kiitos -tuotetta, joista K-ryhmä maksaa lisätuen suoraan tuottajille. Sano tuottajalle kiitos!
Tutustu Tuottajalle kiitos -tuotteisiin ›