Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Pirkka

Pirkka

Päivitetty 10.5.2024

Pirkka on sinunkin arkesi paras kaveri. Lue lisää Pirkasta ja tutustu uutuuksiin!

Pirkka on hyvän arjen apuri – aina takuulaadukas, sopivan hintainen ja huoleton vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta voit ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. K-kauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu noin 2 600 tuotetta. Lisäksi Pirkka Parhaat -sarjassa tuotteita on yli 300. Vinkkaa kauppiaalle toiveesi, jos et löydä hyllystä omaa suosikkiasi!

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Pirkka grillaa!

Grillaus, Pirkka ja kesä ovat lyömätön yhdistelmä. Nappaa talteen kesän parhaimmat grillivinkit sekä herkullisimmat reseptit grillaukseen!

Lue lisää ›

Vegaaniset Pirkka-tuotteet

Pirkka-tuotteista löydät kattavan valikoiman 100 % kasviperäisiä tuotteita. Ja valikoima kasvaa edelleen! Pirkalta löydät vegevaihtoehdot moneen makuun.

Tutustu vegaanisiin Pirkka-tuotteisiin ›

Uudet Pirkka-tennarit ja Pirkka-sukat nyt K-Supermarketeissa!

Kevään kuumimmat tennarit ja sukat ovat saapuneet K-Supermarketeihin. Nappaa omat Pirkka-kenkäsi, kun niitä vielä riittää, sillä Pirkka-kenkiä on tarjolla vain rajoitettu erä!

Lue artikkeli ›
Susijengi on mukana K-Marketien kiusaamisvapaalla vyöhykkeellä! Susijengi haluaa viedä yhteistyössä Pirkan ja K-Marketien kanssa ajatuksen kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä uudelle tasolle.
Lue lisää kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä ›

Ihan pirkkahintaan!

Suomalaiset ovat hakeneet Pirkan avulla ratkaisuja arkisiin ongelmiin jo vuosien ajan. Nappaa maistuvat tuotteet, reseptit ja vinkit edulliseen arkeen.

Lue lisää ›
Pirkka ja Pirkka Parhaat -tuotteet ovat menestyneet useissa eri maku-ja tuotetesteissä. Tutustu ja ota testiin todistetusti huippuhyvät testimenestyjätuotteet!
Katso kaikki testimenestyjät ›

Pirkka Helposti mukaan

Iskikö pikkunälkä? Kaipaatko nopeaa ja helppoa syötävää? Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monipuolisia vaihtoehtoja, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

Tutustu tuotteisiin  ›
Saisiko olla kuppi hyvää kahvia? Maista rakastettavin kahviuutuudet Pirkka Costa Rica Premium Blendit, jotka ovat täynnä makua ja tunnetta.
Tutustu Premium Blend -kahveihin ›

Teet hyvää ostamalla suomalaista Pirkkaa

Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman suomalaisia tuotteita.

Tutustu suomalaisiin Pirkka-tuotteisiin ›

Puurobaari: uudet vinkit puuron maustamiseen

Pirkka marjarouheet sopivat mainiosti kiireiseen arkeen. Kotimaisista marjoista valmistetut marjarouheet sulavat nopeasti käyttövalmiiksi ja jäähdyttävät kuuman puuron.

Lue vinkit puuron maustamiseen ›
Katseenkestävää, ekologista ja tehokasta! Uudet Ecocert-sertifioidut ja vegaaniset Pirkka pesu- ja puhdistusaineet nyt K-kaupoista! Paola Suhosen suunnitteleman kuosin pakkausten visuaalinen ilme on toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa.
Tutustu tuotteisiin ›

Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät - ekologista lähikalaa

Valmista helposti vastuullista kalaa lautaselle! Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät valmistetaan lahnasta, joka on kalastettu kestävästi Itämerestä John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeen periaatteiden mukaisesti.

Katso helpot reseptit! ›

Pirkka-viinit Alkon valikoimassa

Pirkka-viinien valikoimaa on nyt kasvatettu uusilla tuotteilla! Oikein valittu laadukas juoma nostaa aterian uudelle tasolle. Tutustu viinivalikoimaan ja löydä suosikkiruoallesi sen ansaitsemansa juoma.

Tutustu valikoimaan ›