Pirkka

Pirkka

Päivitetty 5.3.2024

Pirkka on sinunkin arkesi paras kaveri. Lue lisää Pirkasta ja tutustu uutuuksiin!

Pirkka on hyvän arjen apuri – aina takuulaadukas, sopivan hintainen ja huoleton vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta voit ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. K-kauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu noin 2 600 tuotetta. Lisäksi Pirkka Parhaat -sarjassa tuotteita on yli 300. Vinkkaa kauppiaalle toiveesi, jos et löydä hyllystä omaa suosikkiasi!

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Korjaus K-Ruoka 3/2024 -lehden Pirkka Daniela -jäätelömainokseen

K-Ruoka-lehden Pirkka Daniela -jäätelömainoksessa mainitaan virheellisesti, että Pirkka Daniela laktoositon vaalea vadelmakeksijäätelö on gluteeniton. Vain mainoksessa oleva Pirkka Daniela gluteeniton ja laktoositon Daniela vaniljakeksijäätelö monipakkauksessa on gluteeniton tuote. Pahoittelemme virheellistä tietoa.

Lue artikkeli ›

  Ihan pirkkahintaan!

  Suomalaiset ovat hakeneet Pirkan avulla ratkaisuja arkisiin ongelmiin jo vuosien ajan. Nappaa maistuvat tuotteet, reseptit ja vinkit edulliseen arkeen.

  Lue lisää ›

  Vegaaniset Pirkka-tuotteet

  Pirkka-tuotteista löydät kattavan valikoiman 100 % kasviperäisiä tuotteita. Ja valikoima kasvaa edelleen! Pirkalta löydät vegevaihtoehdot moneen makuun.

  Tutustu vegaanisiin Pirkka-tuotteisiin ›
  Susijengi on mukana K-Marketien kiusaamisvapaalla vyöhykkeellä! Susijengi haluaa viedä yhteistyössä Pirkan ja K-Marketien kanssa ajatuksen kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä uudelle tasolle.
  Lue lisää kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä ›

  Uudet Pirkka-tennarit ja Pirkka-sukat nyt K-Supermarketeissa!

  Pirkka-tennissukat tekevät oikeutta jaloillesi. Pirkka-sukat ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja parasta Pirkka-tyyliä. Poimi omat Pirkka-sukkasi lähimmästä K-Supermarketista, tietysti ihan Pirkkahintaan!

  Lue artikkeli ›
  Pirkka ja Pirkka Parhaat -tuotteet ovat menestyneet useissa eri maku-ja tuotetesteissä. Tutustu ja ota testiin todistetusti huippuhyvät testimenestyjätuotteet!
  Katso kaikki testimenestyjät ›

  Pirkka Helposti mukaan

  Iskikö pikkunälkä? Kaipaatko nopeaa ja helppoa syötävää? Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monipuolisia vaihtoehtoja, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

  Tutustu tuotteisiin  ›
  Saisiko olla kuppi hyvää kahvia? Maista rakastettavin kahviuutuudet Pirkka Costa Rica Premium Blendit, jotka ovat täynnä makua ja tunnetta.
  Tutustu Premium Blend -kahveihin ›

  Teet hyvää ostamalla suomalaista Pirkkaa

  Pirkka-sarjasta löydät laajan valikoiman suomalaisia tuotteita.

  Tutustu suomalaisiin Pirkka-tuotteisiin ›

  Puurobaari: uudet vinkit puuron maustamiseen

  Pirkka marjarouheet sopivat mainiosti kiireiseen arkeen. Kotimaisista marjoista valmistetut marjarouheet sulavat nopeasti käyttövalmiiksi ja jäähdyttävät kuuman puuron.

  Lue vinkit puuron maustamiseen ›
  Katseenkestävää, ekologista ja tehokasta! Uudet Ecocert-sertifioidut ja vegaaniset Pirkka pesu- ja puhdistusaineet nyt K-kaupoista! Paola Suhosen suunnitteleman kuosin pakkausten visuaalinen ilme on toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa.
  Tutustu tuotteisiin ›

  Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät - ekologista lähikalaa

  Valmista helposti vastuullista kalaa lautaselle! Pirkka saaristolaiskalapihvit ja -pyörykät valmistetaan lahnasta, joka on kalastettu kestävästi Itämerestä John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeen periaatteiden mukaisesti.

  Katso helpot reseptit! ›

  Pirkka-viinit Alkon valikoimassa

  Pirkka-viinien valikoimaa on nyt kasvatettu uusilla tuotteilla! Oikein valittu laadukas juoma nostaa aterian uudelle tasolle. Tutustu viinivalikoimaan ja löydä suosikkiruoallesi sen ansaitsemansa juoma.

  Tutustu valikoimaan ›