Pirkka

Pirkka

Pirkka takaa mutkattoman arjen, ihan jokaiselle. Lue lisää Pirkka-tuotteista, tarinoista niiden takaa ja parhaista uutuuksista!

Hyvän arjen ja ruokaelämysten ei tarvitse olla vaikeita, aikaa vieviä tai kalliita. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaat voivat ostaa laadukkaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita kaikissa elämäntilanteissa. Pirkka on tae mutkattomuudesta, jokaiselle Suomessa. K-ruokakauppojen Pirkka-sarjaan kuuluu yli 2 600 tuotetta, joissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus.

Kysy Pirkka-tuotteista K-Kuluttajapalvelusta tai anna palautetta!

Kuluttajapalvelun yhteystiedot

Pirkka Luomu pikkukurkut kasvavat Honkajoella Ari Kulmasen hoivissa

Ikaalisten Luomun tarina alkoi vuonna 2000 Ari Kulmasen perustamasta kasvihuoneesta. Alusta lähtien oli selvää, että kasvihuoneessa viljeltäisiin vain luomua. Vuosien saatossa tilaa ja tuotevalikoimaa on kehitetty paljon ja tilan yhteyteen on perustettu oma itsepalvelumyymälä. Uudistusten tavoitteena on ennen kaikkea ollut se, että kaikki tilan toiminta tapahtuisi mahdollisimman ekologisesti.

Lue artikkeli ›
Suomalaiset arvostavat kotimaisia tuotteita, joten se on myös Pirkka-sarjassa tärkeä arvo. Pirkka-tuotteista noin 1000 on valmistettu Suomessa, ja niitä valmistaa 180 yritystä ympäri Suomen.
Tutustu Pirkka-tuottajatarinoihin ›

Joutsenmerkki auttaa valitsemaan ympäristön kannalta hyviä tuotteita

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä. Merkki ohjaa vastuulliseen, ympäristön paremmin huomioivaan kuluttamiseen. Noin 80 Pirkka-tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki. Asiakas voi valita kaupassa esimerkiksi Joutsenmerkittyä Pirkan wc- ja talouspaperia, tiskiainetta, leivinpaperia, servettejä, kynttilöitä, ja niin edelleen.

Lue artikkeli ›

Pirkka Parhaat smoothieiden jäljillä Murcian hedelmätarhoilla

Murcian maakunnassa, Kaakkois-Espanjassa, on pitkät perinteet hedelmien viljemisessä ja jalostamisessa. Täällä on kehitetty myös Pirkka Parhaat smoothieiden reseptit, joissa vanha tietotaito yhdistyy innovatiiviseen otteeseen.

Lue artikkeli ›

Pirkka gluteenittomat tuotteet – uudet sielunkumppanisi!

K-ruokakaupoista löytyy yhä enemmän gluteenittomia Pirkka-tuotteita edulliseen hintaan, ja gluteenittomien tuotteiden tuoteperhe saa jatkuvasti lisää uusia jäseniä. Monet gluteenittomat tuotteet, kuten leipä, riisipiirakat ja makeat kahvileivät, löytyvät kaupan pakastealtaasta ja paistopisteesta. Eikä pidä unohtaa kotileipurin parasta ystävää, joka on tietysti Pirkka gluteeniton jauhoseos.

Lue artikkeli ›
K-ruokakaupoissa on mahdollisuus tukea helposti suomalaisia ruoantuottajia. Kaupoissa on myynnissä kaksitoista Pirkan Tuottajalle kiitos -tuotetta, joista K-ryhmä maksaa lisätuen suoraan tuottajille. Sano tuottajalle kiitos!
Tutustu Tuottajalle kiitos -tuotteisiin ›