Vaihto ja palautus

Vaihto ja palautus

Päivitetty 29.1.2021

K-Citymarketin käyttötavaroilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille, myyntikuntoisille ja ehjissä alkuperäispakkauksissa oleville tuotteille kuittia vastaan (myös sähköinen kuitti). Asiakas voi vaihtaa tai palauttaa tuotteen missä tahansa K-Citymarketissa. Tuotteiden vaihdot ja palautukset hoidetaan K-Citymarketin asiakaspalvelupisteessä.

Verkkokaupassa tehdyissä ostoissa asiakas voi vaihtaa tai palauttaa tuotteen siinä kaupassa, josta Palveluntarjoaja on toimittanut tilauksen. Tuotteiden vaihdot ja palautukset hoidetaan Palveluntarjoajan asiakaspalvelupisteessä.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske elintarvikkeita, lahjakortteja tai muita palvelutuotteita, uima- ja alusasuja, lehtiä, koruja tai kosmetiikkaa. 

Erimielisyydet ja riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.