Toivo herkkuja K-kaupan hyllylle - vaikuta valikoimaan

Toivo herkkuja K-kaupan hyllylle - vaikuta valikoimaan

Päivitetty 5.6.2023

Tunnetko hyvän paikallisen tuottajan? Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta K-kauppaasi? Tee ehdotus suosikistasi – voit vaikuttaa oman kauppasi valikoimaan! Tavoitteenamme on tehdä kaupastamme juuri sinulle sopiva, josta saat suosikki tuotteesi helposti.

Tuotetoivelomake

Nyt saa esittää toiveita

K-kauppiaat ottavat asiakkaansa mukaan kaupan kehittämiseen esimerkiksi kuuntelemalla heidän tuotetoiveitaan. Juuri sinä voit siis vaikuttaa suoraan K-kauppasi valikoimaan.

K-ruokakauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja heillä onkin oivallinen mahdollisuus rakentaa tuotevalikoimansa vastaamaan täysin asiakkaidensa tarpeita. Kauppias voi ottaa asiakkaidensa toiveesta esimerkiksi lähi- ja pientuottajien tuotteita kauppaansa myyntiin. Kannattaa siis kertoa suoraan kauppiaalle tai muulle kaupan henkilökunnalle, jos kaipailet K-kauppasi hyllylle jotain tiettyä tuotetta.

Kätevä tapa toivoa tuotetta valikoimaan on lähettää toive suoraan kaupalle asiakaspalautelomakkeen kautta. Muista jättää lomakkeelle yhteystietosi, mikäli haluat kauppiaalta vastauksen tuotetoiveen toteutumiseen ja aikatauluun.

Vaikuta Facebookissa

K-kauppasi Facebook-sivusto on myös hyvä kanava välittää kauppiaallesi tuotetoiveita ja kehitysehdotuksia. K-kauppias kuuntelee ja vastaa sinulle aina mahdollisimman nopeasti.

K-kauppojen lähes 300 kauppakohtaista Facebook-sivua ovatkin loistavia vuoropuhelun paikkoja. Kannattaa peukuttaa heti oman K-Markettisi, K-Supermarkettisi tai K-Citymarkettisi Facebook-sivut ja olla ajan hermolla uusimmista tärpeistä ja tarjouksista!

Jaa Pirkka-ideasi

Jos mieleesi putkahtaa toive tai mojova idea liittyen Pirkka-tuotteisiin, kuten tuotepakkauksiin, kampanjoihin tai uusiin tuotteisiin, kannattaa kertoa se K-kuluttajapalvelullemme lähettämällä viesti kuluttajapalvelu@kesko.fi tai soittamalla ilmaiseen numeroon 0800 0 1000. Numero palvelee arkisin ma-pe klo 9-13.

Voit myös esittää ideasi asiakaspalautelomakkeen kautta. Esimerkiksi Koppis- ja Leppis-mehujäät ovat saaneet alkunsa 9-vuotiaan tytön kirjeestä, jossa tyttö toivoi uusia makuja Ampparin ja Murkun seuraksi.