K-kaupassa
Ehdotuksestasi K-kaupan hyllylle

Ehdotuksestasi K-kaupan hyllylle

Tunnetko hyvän paikallisen tuottajan? Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta K-kauppasi hyllylle? Tee meille ehdotus suosikistasi – voit vaikuttaa oman kauppasi valikoimaan!

Vaikuta valikoimaan

K-kauppiaat ottavat asiakkaansa mukaan kaupan kehittämiseen esimerkiksi kuuntelemalla heidän tuotetoiveitaan. Juuri sinä voit siis vaikuttaa suoraan K-kauppasi valikoimaan toivomalla lempituotettasi.

K-ruokakauppiaat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja heillä onkin oivallinen mahdollisuus rakentaa tuotevalikoimansa vastaamaan täysin paikallisten asiakkaidensa tarpeita. Kauppias voi ottaa asiakkaidensa toiveesta esimerkiksi lähi- ja pientuottajien tuotteita kauppaansa myyntiin.

Kannattaa siis kertoa suoraa kauppiaalle tai muulle kaupan henkilökunnalle, jos kaipailet K-kauppasi hyllylle jotain tiettyä tuotetta. Nykäise kauppareissulla kauppiastasi hihasta tai pudota toiveesi palautelaatikkoon.

Kätevä tapa toivoa tuotetta valikoimaan on lähettää toive kaupalle asiakaspalautelomakkeen kautta.

Vaikuta Facebookissa

K-kauppasi Facebook-sivusto on hyvä kanava välittää kauppiaallesi tuotetoiveita ja kehitysehdotuksia myös vastuullisuuteen liittyvissä asioissa. K-kauppias kuuntelee ja vastaa sinulle aina mahdollisimman nopeasti.

K-kauppojen lähes 300 Facebook-sivua ovatkin loistavia asiakaspalvelun ja vuoropuhelun paikkoja. Kannattaa peukuttaa heti oman K-Markettisi, K-Supermarkettisi tai K-Citymarkettisi Facebook-sivut ja olla ajan hermolla uusimmista tärpeistä ja tarjouksista!

Jaa Pirkka-ideasi

Jos mieleesi putkahtaa toive tai mojova idea liittyen Pirkka-tuotteisiin, kuten tuotepakkauksiin, kampanjoihin tai uusiin tuotteisiin, kannattaa kertoa se K-kuluttajapalvelullemme lähettämällä viesti kuluttajapalvelu@kesko.fi tai soittamalla ilmaiseen numeroon 0800 0 1000. Numero palvelee arkisin ma-pe klo 9-13.

Voit myös esittää ideasi asiakaspalautelomakkeen kautta.  Esimerkiksi Koppis- ja Leppis-mehujäät ovat saaneet alkunsa 9-vuotiaan tytön kirjeestä, jossa tyttö toivoi uusia makuja Ampparin ja Murkun seuraksi.