K-lahjakortti on verraton lahjaidea!

K-lahjakortti on verraton lahjaidea!

Päivitetty 13.1.2023

K-lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Lahja on helppo toimittaa saajalleen myös Postitse.

K-lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä!

K-lahjakortti on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuisi olevan jo kaikkea. Sinun on valittava vain sopiva summa ja lahjansaajan tehtäväksi jää valita itselleen sopiva lahja. K-lahjakorttiin voi ladata summan 10–500 euron väliltä.

Voit valita lahjakortiksi myös Hyvä teko K-lahjakortin. Hyvä teko K-lahjakortilla maksamista on rajoitettu niin, ettei sillä voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja.

Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaanlukien Neste K -asemat), Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta.

Yksittäisiä K-lahjakortteja voi ostaa K-ryhmän kaupoista. Intersportin ja Budget Sportin lahjakortteja voi tilata myös Intersportin ja Budget Sportin verkkokaupoista. K-Ruoka-verkkokaupasta lahjakortteja ei voi ostaa. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata K-lahjakortteja yritystilauslomakkeella, johon löytyy linkki sivun alaosasta.

Budget ja Inter 680x300

Tietoa K-lahjakorteista

K-lahjakortti on voimassa 24 kk latauspäivämäärästä seuraavan kuukauden alusta lukien. K-lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kortille jäävän arvon ja K-lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. K-lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai vanhentunutta korttia korvata. K-lahjakortti ei käy maksuvälineenä K-Ruoka-verkkokaupassa.

Tältä sivulta löydät lomakkeen K-lahjakorttien yritystilaukseen: lahjakorttien yritystilaus

K-lahjakortti-k-ruoka