K-kaupassa
Onnittele lahjakortilla

Onnittele lahjakortilla

Anna lahjaksi K-lahjakortti, joka ilahduttaa varmasti lahjan vastaanottajan! K-lahjakortti on myös helppo lähettää Postitse!

Mikä K-lahjakortti?

K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa, Hehkussa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista.

Miten lahjakorttia käytetään?

Korttiin ladataan haluamasi summa 10-500 euron väliltä. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euro kerrallaan. Korttia voi myös käyttää yhdessä käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.

Lahjakortilla maksaminen tapahtuu kuten muillakin magneettijuovakorteilla. Plussa-pisteet kertyvät lahjakortilla maksavalle, eli lahjakortin ostamisesta ei saa Plussa-pisteitä. 

Lahjakortin arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Mukaan saat korttikotelon, jonka sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Lahjakortti