Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Posti- ja pakettipalvelut

Posti- ja pakettipalvelut

Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon, PostNordin ja DB Schenkerin noutopisteitä, Postin, Smartmilen ja Pakettipisteen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Paketti- ja postiasiointien määrä K-ruokakaupoissa on jatkanut kasvuaan viimeisien vuosien aikana. K-ryhmän vilkkaimmissa paketti- ja postikaupoissa liikkuu useita satoja tai jopa tuhansia paketteja viikossa. K-ryhmä panostaa paketti- ja postipalveluiden verkoston ja tarjonnan kehittämiseen. Tutustu oman kauppasi palveluihin kaupan verkkosivuilla.

Posti ja Postin pakettiautomaatti

K-ruokakaupat ovat Postin valtakunnallisia kumppaneita. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös Täyden palvelun Posteja ja Pakettiautomaatteja.

Täyden palvelun Posti -kaupoissamme saat palvelukassalta kaikki samat palvelut kuin Postissakin. Voit esimerkiksi

 • noutaa ja lähettää postilähetyksiä
 • ostaa postimerkkejä
 • ostaa postitus- ja pakkaustarvikkeita

Pakettiautomaatillisissa kaupoissa voit lähettää netistä ostettuja lähetyksiä ja noutaa paketteja. Pakettiautomaatti on helppo ja nopea käyttää: paketin nouto onnistuu jopa 15 sekunnissa. Tarkista ohjeet ja maksa lähetyksesi OmaPosti- sovelluksen kautta. Seuraa pakettisi kulkua Postin verkkosivuilta ja katso pakettiautomaattien sijainnit.

postin-logo2

Matkahuolto ja PostNord pakettien noutopisteet

Paketin lähettäminen ja noutaminen hoituu kauppaostosten lomassa sujuvasti ja helposti. Valitse verkkokaupasta paketin kuljettajaksi Matkahuolto tai PostNord. Monessa verkkokaupassa pääset vielä valitsemaan juuri haluamasi kaupan noutopisteeksi.

Sen, toimiiko oma lähikauppasi pakettien nouto- ja lähetyspisteenä voit tarkistaa kaupan omilta sivuilta. Jos pakettisi on jo matkalla, voit seurata paketin kulkua: Matkahuollon sivuilta. tai PostNordin sivuilta.

matkahuolto-logo postnord-logo

Kuljetuksen osto hoituu helposti netistä

Osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta. Osoitekorttia ei tarvitse tulostaa. Riittää, että tuot pakettisi ja otat mukaasi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin.

Osta kuljetus Matkahuollon sivuilta ja toimi näin:

 1. Pakkaa lähetysesi kotona valmiiksi.
 2. Mittaa valmiin paketin koko ja paino
 3. Täytä osoitetiedot ja maksa paketin kuljetus verkossa, saat aktivointikoodin tilausvahvistuksessa.
 4. Tuo paketti ja aktivointikoodi kaupan kassalle.
 5. Saat lähetyksestä kuitin. Paketin kulkua voit seurata tilausvahvistuksesta ja kuitista löytyvän lähetystunnuksen avulla verkossa Matkahuollon sivuilla. Paketin seurantaan pääset tästä.
 6. Toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta noutopisteeseen ja paketti on noudettavissa välittömästi sen saavuttua.

Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät Matkahuollon sivuilta.

Paketti odottamassa noutoa K-ruokakaupassa, toimi näin

 1. Ota mukaan kauppareissulle henkilöllisyystodistus, ja jos sinulla on paketin saapumisilmoitus esim. tekstiviestillä, varaudu näyttämään myyjälle myös se.
 2. Kassalle saapuessasi kerro, että sinulla on myös lähetys noudettavana
 3. Anna henkilöllisyys todistus ja näytä saapumisilmoitus myyjälle
 4. Jos paketissa on bussiennakko, voit maksaa sen muiden ostostesi kanssa samalla kerralla

Huom! Jos lähetys ei ole nimelläsi, muista ottaa kauppaan mukaan myös valtakirja. Tarkistathan etukäteen Matkahuollon sivujen kautta, minkälainen valtakirjan tulee olla.

db-schenker-logo

DB Schenkerin noutopisteet – maailma ilman välikäsiä

Tuo verkkokaupan ostoksesi ketterästi lähikauppaasi. Noutopisteiden määrä jatkaa kasvuaan ja tuo lähetyksiä noin 600 K-ruokakauppaan. Voit tarkistaa alueesi DB Schenkerin noutopisteet täältä. Lähetyksesi kulkua pystyt seuraamaan helposti lähetysseurannasta. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme lähetystäsi K-kaupassa ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Pakettien noutaminen onnistuu helposti ruokaostostesi yhteydessä joko valitsemasi kaupan kassalta tai pakettiautomaatista. Kassalla asiointiin tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä mahdollisesti myös valtakirjan. Lisätietoja DB Schenkerin noutopisteistä.

smartmile-logo

Smartmile-pakettiautomaatit

Smartmilen pakettipalvelun avulla verkko-ostajat voivat ohjata kaikki pakettinsa valitsemaansa pakettiautomaattiin kaikista verkkokaupoista, joista toimittavat jakeluyhtiöt DB Schenker, DHL Express, Matkahuolto ja PostNord. Smartmile-pakettiautomaattien kautta voit palauttaa ja lähettää pakettisi. Voit lisäksi noutaa K-Ruoka-verkkokaupan tilaukset valituissa sijainneissa Smartmile-pakettiautomaatista. Smartmile on ympäristöystävällinen valinta, sillä yhteiskäyttöiset pakettiautomaatit vähentävät jakeluliikennettä, ruuhkia sekä päästöjä. Löydät lähimmän Smartmile-noutopisteesi täältä. Smartmilen asiakaspalvelu auttaa sinua ma–pe klo 08–17 09 42 720 620 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@smartmile.eu.

pakettipiste-logo

Pakettipisteen pakettiautomaatit

Pakettipisteen automaatit tuovat arkeen nopeutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipisteen pakettiautomaatit ovat monipuolisia, sillä automaatteja käyttävät Pakettipisteen lisäksi Matkahuolto, PostNord ja DHL Express. Uusin Pakettipisteen yhteistyökumppani on DB Schenker. Pakettipisteen pakettiautomaatteja löytyy noin sadasta K-ruokakaupasta ja määrä jatkaa kasvuaan. Pakettipisteen omat paketit toimitetaan pakettiautomaatteihin samalla jakelulla Lehtipisteen lukutuotteiden kanssa. Sinua lähimmän Pakettipisteen automaatin sijainnin ja lisätietoja voit tarkistaa Pakettipisteen verkkosivuilta. Pakettipisteen asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 07-21 maksuttomassa numerossa __0800 94 02__0. Pakettien seurantaan pääset tästä.