Posti- ja pakettipalvelut

Posti- ja pakettipalvelut

Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon, PostNordin ja DB Schenkerin noutopisteitä, Postin, Smartmilen ja Pakettipisteen pakettiautomaatteja sekä UPS:n pakettipisteitä.

Paketti- ja postiasiointien määrä K-ruokakaupoissa on jatkanut kasvuaan viimeisien vuosien aikana. K-ryhmän vilkkaimmissa paketti- ja postikaupoissa liikkuu useita satoja tai jopa tuhansia paketteja viikossa. K-ryhmä panostaa paketti- ja postipalveluiden verkoston ja tarjonnan kehittämiseen. Tutustu oman kauppasi palveluihin kaupan verkkosivuilla.

Posti ja Postin pakettiautomaatti

K-ruokakaupat ovat Postin valtakunnallisia kumppaneita. Postimerkkejä voit ostaa lähes kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös Täyden palvelun Posteja ja Pakettiautomaatteja.

postin-logo2

Täyden palvelun Posti -kaupoissamme saat palvelukassalta kaikki samat palvelut kuin Postissakin. Voit esimerkiksi

 • noutaa ja lähettää postilähetyksiä
 • ostaa postimerkkejä
 • ostaa postitus- ja pakkaustarvikkeita

Pakettiautomaatillisissa kaupoissa voit lähettää netistä ostettuja lähetyksiä ja noutaa paketteja. Pakettiautomaatti on helppo ja nopea käyttää: paketin nouto onnistuu jopa 15 sekunnissa. Tarkista ohjeet ja maksa lähetyksesi OmaPosti- sovelluksen kautta. Seuraa pakettisi kulkua Postin verkkosivuilta ja katso pakettiautomaattien sijainnit.

Matkahuolto pakettien noutopisteet

Paketin lähettäminen ja noutaminen hoituu kauppaostosten lomassa sujuvasti ja helposti. Valitse verkkokaupasta paketin kuljettajaksi Matkahuolto. Monessa verkkokaupassa pääset vielä valitsemaan juuri haluamasi kaupan noutopisteeksi.

Voit tarkistaa Matkahuollon sivuilta Palvelupistehausta toimiiko oma lähikauppasi pakettien nouto- ja lähetyspisteenä. Jos pakettisi on jo matkalla, voit seurata paketin kulkua Paketit-sovelluksesta tai Matkahuollon sivuilta.

matkahuolto-logo

Paketin lähettäminen hoituu helposti Paketit -sovelluksesta tai verkosta

Osta paketillesi kuljetus Paketit-sovelluksesta tai Matkahuollon sivuilta ja toimi näin:

 1. Pakkaa lähetyksesi kotona valmiiksi.
 2. Mittaa valmiin paketin koko ja paino
 3. Täytä osoitetiedot ja maksa paketin kuljetus verkossa, saat aktivointikoodin tilausvahvistuksessa.
 4. Kirjoita paketin päälle tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero ja tuo pakettisi mihin tahansa yli 2000 Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen.
 5. Paketin kulkua voit seurata Paketit-sovelluksesta tai tilausvahvistuksesta löytyvän lähetystunnuksen avulla verkossa Matkahuollon sivuilla. Paketin seurantaan pääset tästä.

Toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Vastaanottajalle ilmoitetaan sovelluksen ilmoituksella tai tekstiviestillä paketin saapumisesta noutopisteeseen, ja paketti on noudettavissa välittömästi sen saavuttua.

Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät Matkahuollon sivuilta.

Paketti odottamassa noutoa K-ruokakaupassa, toimi näin:

 1. Ota mukaan kauppareissulle henkilöllisyystodistus, ja jos sinulla on paketin saapumisilmoitus Paketit-sovelluksesta tai esim. tekstiviestillä, varaudu näyttämään myyjälle myös se.
 2. Kassalle saapuessasi kerro, että sinulla on myös lähetys noudettavana
 3. Näytä henkilöllisyystodistus ja saapumisilmoitus myyjälle

PostNordin pakettien noutopisteet – sujuvasti tiskille tai automaattiin

PostNord toimittaa verkkokauppatilauksesi sujuvasti ja vastuullisesti arjen kulkureittisi varrelle. Voit noutaa verkosta tilaamasi ostokset K-kaupan palvelupisteeltä tai pakettiautomaatista. PostNordin noutopisteitä on Suomessa jo yli 2 000. Voit tarkistaa lähimmän PostNordin noutopisteesi PostNordin sivuilta.

Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen PostNordin sovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paketin kulkua voit seurata PostNordin sovelluksessa tai PostNordin sivuilla.

postnord-logo

DB Schenkerin noutopisteet – maailma ilman välikäsiä

Tuo verkkokaupan ostoksesi ketterästi lähikauppaasi. Noutopisteiden määrä jatkaa kasvuaan ja tuo lähetyksiä noin 600 K-ruokakauppaan. Voit tarkistaa alueesi DB Schenkerin noutopisteet täältä. Lähetyksesi kulkua pystyt seuraamaan helposti lähetysseurannasta. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme lähetystäsi K-kaupassa ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Pakettien noutaminen onnistuu helposti ruokaostostesi yhteydessä joko valitsemasi kaupan kassalta tai pakettiautomaatista. Kassalla asiointiin tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä mahdollisesti myös valtakirjan. Lisätietoja DB Schenkerin noutopisteistä.

db-schenker-logo

Smartmile-pakettiautomaatit

Smartmilen pakettipalvelun avulla verkko-ostajat voivat ohjata kaikki pakettinsa valitsemaansa pakettiautomaattiin kaikista verkkokaupoista, joista toimittavat jakeluyhtiöt DB Schenker, DHL Express, Matkahuolto ja PostNord. Smartmile-pakettiautomaattien kautta voit palauttaa ja lähettää pakettisi. Voit lisäksi noutaa K-Ruoka-verkkokaupan tilaukset valituissa sijainneissa Smartmile-pakettiautomaatista. Smartmile on ympäristöystävällinen valinta, sillä yhteiskäyttöiset pakettiautomaatit vähentävät jakeluliikennettä, ruuhkia sekä päästöjä. Löydät lähimmän Smartmile-noutopisteesi täältä. Smartmilen asiakaspalvelu auttaa sinua ma–pe klo 08–17 09 42 720 620 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@smartmile.eu.

smartmile-logo

Pakettipisteen pakettiautomaatit

Pakettipisteen automaatit tuovat arkeen nopeutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen. Pakettipisteen pakettiautomaatit ovat monipuolisia, sillä automaatteja käyttävät Pakettipisteen lisäksi Matkahuolto, PostNord ja DHL Express. Uusin Pakettipisteen yhteistyökumppani on DB Schenker. Pakettipisteen pakettiautomaatteja löytyy noin sadasta K-ruokakaupasta ja määrä jatkaa kasvuaan. Pakettipisteen omat paketit toimitetaan pakettiautomaatteihin samalla jakelulla Lehtipisteen lukutuotteiden kanssa. Sinua lähimmän Pakettipisteen automaatin sijainnin ja lisätietoja voit tarkistaa Pakettipisteen verkkosivuilta. Pakettipisteen asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 07-21 maksuttomassa numerossa 0800 94 020. Pakettien seurantaan pääset tästä.

pakettipiste-logo