K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Posti- ja pakettipalvelut

Posti- ja pakettipalvelut

Paketti- ja postipalveluita löytyy noin 800 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopisteitä, Postin, DHL:n ja Smartmilen pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Paketti- ja postiasiointien määrä K-ruokakaupoissa yli nelinkertaistui vuoden 2016 aikana 3 miljoonasta yli 14 miljoonaan asiointikertaan. K-ryhmän vilkkaimmissa paketti- ja postikaupoissa liikkuu useita satoja tai jopa yli tuhat pakettia viikossa. K-ryhmä panostaa paketti- ja postipalveluiden verkoston ja tarjonnan kehittämiseen. 2017 syksystä alkaen K-ruokakapoista on löytynyt myös DB Schenkerin noutopisteitä. Tutustu oman kauppasi palveluihin kaupan verkkosivuilla >

Posti ja Postin pakettiautomaatti

K-ruokakaupat ovat Postin valtakunnallisia kumppaneita. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös Täyden palvelun Posteja ja Pakettiautomaatteja.

Täyden palvelun Posti -kaupoissamme saat palvelukassalta kaikki samat palvelut kuin Postissakin. Voit esimerkiksi

  • noutaa ja lähettää postilähetyksiä
  • ostaa postimerkkejä
  • ostaa postitus- ja pakkaustarvikkeita

Pakettiautomaatillisissa kaupoissa voit lähettää ja noutaa paketteja. Pakettiautomaatti on helppo ja nopea käyttää: paketin nouto onnistuu jopa 15 sekunnissa. Käyttöohjeet löytyvät pakettiautomaatista. Seuraa pakettisi kulkua Postin verkkosivuilta ja katso pakettiautomaattien sijainnit.

Postipalvelut ovat Suomi syö 2016 -tutkimuksen mukaan asiakkaiden toiseksi eniten arvostama kaupan yhteydessä oleva palvelu heti pankkiautomaatin jälkeen, ja palvelun merkitys on ollut jo vuosien ajan kasvussa. Paketit noudetaan kaupoista yhä useammin iltaisin ja viikonloppuisin.

posti logo

Matkahuolto ja PostNord

Paketin lähettäminen ja noutaminen hoituu kauppaostosten lomassa sujuvasti ja helposti. Valitse verkkokaupasta paketin kuljettajaksi Matkahuolto tai PostNord. Monessa verkkokaupassa pääset vielä valitsemaan juuri haluamasi kaupan noutopisteeksi.

Sen, toimiiko oma lähikauppasi pakettien nouto- ja lähetyspisteenä voit tarkistaa kaupan omilta sivuilta. Jos pakettisi on jo matkalla, voit seurata paketin kulkua: Matkahuollon verkkosivuilta.

matkahuolto

Kuljetuksen osto hoituu helposti netistä

Osta paketillesi kuljetus suoraan verkosta. Osoitekorttia ei tarvitse tulostaa. Riittää, että tuot pakettisi ja otat mukaasi tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodin.

Osta kuljetus Matkahuollon sivuilta ja toimi näin: 1. Täytä osoitetiedot ja maksa paketin kuljetus verkossa, saat aktivointikoodin tilausvahvistuksessa. 2. Pakkaa lähetyksesi kotona valmiiksi. Lähetyksellesi voit myös ostaa myymälästä pakkausmateriaalia. 3. Tuo paketti ja aktivointikoodi kaupan kassalle. 4. Saat lähetyksestä kuitin. Paketin kulkua voit seurata tilausvahvistuksesta ja kuitista löytyvän lähetystunnuksen avulla verkossa Matkahuollon sivuilla. Paketin seurantaan pääset tästä.
5. Toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta noutopisteeseen ja paketti on noudettavissa välittömästi sen saavuttua.

Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät Matkahuollon sivuilta tai myymälässä olevasta esitteestä, sekä Matkahuollon asiakaspalvelusta 0800 132 582.

Paketti odottamassa noutoa K-ruokakaupassa, toimi näin

  1. Ota mukaan kauppareissulle henkilöllisyystodistus, ja jos sinulla on paketin saapumisilmoitus esim. tekstiviestillä, varaudu näyttämään myyjälle myös se.
  2. Tee ruokaostokset rauhassa
  3. Kassalle saapuessasi kerro, että sinulla on myös lähetys noudettavana
  4. Anna henkilöllisyys todistus ja näytä saapumisilmoitus myyjälle
  5. Jos paketissa on bussiennakko, voit maksaa sen muiden ostostesi kanssa samalla kerralla

Huom! Jos lähetys ei ole nimelläsi, muista ottaa kauppaan mukaan myös valtakirja.

DB Schenkerin noutopisteet – maailma ilman välikäsiä

Tuomme verkkokaupan ostoksesi ketterästi lähikauppaasi. Noutopisteidemme määrä jatkaa kasvuaan ja lokakuussa 2018 toimme lähetyksiä jopa 420 K-ruokakauppaan. Voit tarkistaa alueesi DB Schenkerin noutopisteet täältä. Lähetyksesi kulkua pystyt seuraamaan helposti lähetysseurannasta. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme lähetystäsi K-kaupassa jopa 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Pakettien noutaminen onnistuu helposti ruokaostostesi yhteydessä joko valitsemasi kaupan kassalta tai pakettiautomaatista. Kassalla asiointiin tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen sekä mahdollisesti myös valtakirjan. Lisätietoja DB Schenkerin noutopisteistä.

db schenker logo

Smartmile pakettiautomaatti

Keväällä 2018 on Tampereella käynnistetty kahdessa K-ruokakaupassa Smartmile pakettiautomaatin pilotointi. Automaateista voi noutaa eri yritysten toimittamia verkkokaupan lähetyksiä. Lisätietoja löytyy täältä.