Posti- ja pakettipalvelut

Posti- ja pakettipalvelut

Päivitetty 17.10.2023

Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon, PostNordin ja DB Schenkerin noutopisteitä, Postin, Smartmilen, Pakettipisteen ja Budbeen pakettiautomaatteja sekä UPS:n pakettipisteitä.

Paketti- ja postiasiointien määrä K-ruokakaupoissa on jatkanut kasvuaan viimeisien vuosien aikana. K-ryhmän vilkkaimmissa paketti- ja postikaupoissa liikkuu useita satoja tai jopa tuhansia paketteja viikossa. K-ryhmä panostaa paketti- ja postipalveluiden verkoston ja tarjonnan kehittämiseen. Tutustu oman kauppasi palveluihin kaupan verkkosivuilla.

Posti ja Postin pakettiautomaatti

K-ruokakaupat ovat Postin valtakunnallisia kumppaneita. Kaupoistamme löytyy niin täyden palvelun Posteja kuin kevyempiä paketin noutopisteitä ja pakettiautomaatteja. Postimerkkejä voit ostaa lähes kaikista K-ruokakaupoista.

postin-logo2

Täyden palvelun Posti kaupoissamme saat palvelut kuten Postissakin, voit esimerkiksi

  • noutaa ja lähettää postilähetyksiä niin koti- kuin ulkomaille
  • ostaa postimerkkejä
  • ostaa postitus- ja pakkaustarvikkeita

Kevyt noutopisteissä ja pakettiautomaateilla voit lähettää netistä ostettuja lähetyksiä ja noutaa paketteja. Tarkista ohjeet ja maksa lähetyksesi OmaPosti- sovelluksen kautta. Seuraa pakettisi kulkua Postin verkkosivuilta sekä katso postipisteiden ja pakettiautomaattien sijainnit.

Matkahuolto pakettien noutopisteet

Paketin noutaminen ja netistä ostetun paketin lähettäminen hoituu kauppaostosten lomassa sujuvasti ja helposti. Valitse verkkokaupasta paketin kuljettajaksi Matkahuolto. Monessa verkkokaupassa pääset valitsemaan juuri haluamasi kaupan noutopisteeksi, tai kaupassa sijaitsevan Pakettipisteen tai Smartmilen pakettiautomaattiin.

Voit tarkistaa Matkahuollon sivuilta Palvelupistehausta, toimiiko oma lähikauppasi pakettien nouto- ja lähetyspisteenä. Jos pakettisi on jo matkalla, voit seurata paketin kulkua Paketit-sovelluksesta tai Matkahuollon sivuilta.

matkahuolto-logo

Paketin lähettäminen hoituu helposti ostamalla lähetys Matkahuollon Paketit -sovelluksesta tai verkosta ja tuomalla sen jälkeen lähetys noutopisteelle tai automaatille kuljetettavaksi perille. Paketin toimitus on kotimaassa yleisesti 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lataa Matkahuollon Paketit-sovellus sovelluskaupasta tai mene Matkahuollon verkkosivuille.

Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät Matkahuollon sivuilta.

Paketti odottamassa noutoa K-ruokakaupassa, toimi näin:

  1. Ota mukaan kauppareissulle saapumisilmoituksessa saamasi PIN koodi.
  2. Näytä PIN koodi myyjälle. PIN koodin näyttäminen Paketit-sovelluksesta nopeuttaa noutoa: näytät vain viivakoodin, jonka myyjä skannaa.
  3. Voit myös välittää noutokoodin toiselle henkilölle, joka voi noutaa paketin puolestasi.

PostNordin pakettien noutopisteet – sujuvasti K-ruokakaupan noutopisteelle tai pakettiautomaattiin

PostNord toimittaa verkkokauppatilauksesi sujuvasti ja vastuullisesti arjen kulkureittisi varrelle. Voit noutaa verkosta tilaamasi ostokset K-ruokakaupan noutopisteeltä tai kaupassa sijaitsevasta Pakettipisteen tai Smartmilen pakettiautomaatista. Voit tarkistaa lähimmän PostNordin noutopisteesi PostNordin sivuilta.

Kun paketti on noudettavissa, saat PIN-koodin paketin noutoon saapumisilmoituksella PostNordin sovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Näytä PIN koodi myyjälle, viivakoodin näyttäminen sovelluksesta nopeuttaa noutoa. Voit lähettää PIN koodin toiselle henkilölle paketin noutoa varten. Paketin kulkua voit seurata PostNordin sovelluksessa tai PostNordin sivuilla.

postnord-logo

DB Schenkerin noutopisteet – maailma ilman välikäsiä

Tuo verkkokaupan ostoksesi ketterästi lähikauppaasi. Noutopisteiden ja pakettiautomaattien määrä jatkaa kasvuaan K-ruokakaupoissa . Voit tarkistaa alueesi DB Schenkerin noutopisteet täältä. Lähetyksesi kulkua pystyt seuraamaan helposti lähetysseurannasta.

Lisätietoja DB Schenker noutopiste - Palvelee sinua aamusta iltaan | DB Schenker.

db-schenker-logo

Smartmile-pakettiautomaatit

Smartmilen pakettipalvelun avulla kaikki verkkokaupan ostot voi ohjata valitsemaansa pakettiautomaattiin kaikista verkkokaupoista, joista toimittavat DB Schenker, DHL Express, Matkahuolto ja PostNord. Smartmile pakettiautomaattien kautta voit myös helposti palauttaa ja lähettää pakettisi.

Smartmile on ympäristöystävällinen valinta, sillä yhteiskäyttöiset pakettiautomaatit vähentävät jakeluliikennettä, ruuhkia sekä päästöjä. Löydät lähimmän Smartmile-noutopisteesi täältä.

Smartmilen asiakaspalvelu auttaa sinua ma–pe klo 08–17 09 42 720 620 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@smartmile.eu.

smartmile-logo

Pakettipisteen pakettiautomaatit – Suomen yhteiskäyttöisimmät automaatit

Pakettipisteen automaatit tuovat arkeen nopeutta ja helppoutta niin pakettien vastaanottamiseen kuin lähettämiseen monipuolisella kumppaniyhteistyöllä. Pakettipisteen automaatteihin toimittaa paketteja Suomen laajin kumppaniverkosto; Matkahuolto, PostNord, DHL Express, DB Schenker, GLS, FedEx. Pakettipisteen omat paketit toimitetaan pakettiautomaatteihin samalla jakelulla Lehtipisteen lukutuotteiden kanssa.

Pakettipisteen automaatteja löytyy sadoista K-ruokakaupoista ja määrä jatkaa kasvuaan.

Sinua lähimmän Pakettipisteen automaatin sijainnin voit tarkistaa Pakettipisteen verkkosivuilta. Pakettien lähetysseurantaan pääset tästä. Saapumisilmoituksesta saat lokerokoodin paketin noutoa varten.

Pakettipisteen asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 07-21 numerossa 0800 94 020.

pakettipiste-logo

Budbeen pakettiautomaatit

Budbee Box -pakettiautomaattitoimitus on nopea ja joustava palvelu, jolla pakettisi saapuu joko uusiutuvaa dieseliä tai sähköä käyttäen haluamaasi automaattiin. Budbee Boxeja löytyy jo monesta K-ruokakaupasta.

Paketin nouto automaatista sujuu helposti pin-koodin avulla. Voit itse valita milloin ja mistä haluat noutaa tai palauttaa pakettisi, ja jopa vaihtaa automaattia itse sovelluksessa toimituspäivän aamuun asti. Budbee-sovelluksen tai tekstiviestillä saapuvan seurantalinkin avulla pysyt ajan tasalla toimituksestasi. Lähimmän automaattisi ja ajantasaisimmat tiedot pääset tarkistamaan Budbee-sovelluksesta osiosta "Löydä lähin automaattisi".

Budbeen asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 09.00-22.00 joko Budbeen sovelluksesta tai tekstiviestillä tulleen linkin kautta. Noutoon liittyvissä ongelmatilanteissa yhteys Budbee Boxin näytöllä näkyvästä puhelinnumeroon.

Budbee logo