Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään – K-ryhmä keräsi asiakkaidensa kanssa lähes 930 000 euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle

Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään – K-ryhmä keräsi asiakkaidensa kanssa lähes 930 000 euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle

Päivitetty 14.12.2023

K-ryhmän lähes 930 000 euron lahjoitussumma Roosa nauha -keräykselle syntyi Roosa nauhojen, rannekkeiden ja Roosa nauha -tuotteiden myynnistä K-kaupoissa.

K-ryhmä oli tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa yksi Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen pääyhteistyökumppaneista. K-ryhmän tämän vuoden tarkka lahjoitussumma oli 929 827 euroa. Summa koostuu Roosa nauhojen, rannekkeiden ja Roosa nauha -tuotteiden myynnistä K-kaupoissa.

K-ryhmän lähes 930 000 euron lahjoituksen avulla esimerkiksi viisi nuorta syöpätutkijaa voi työskennellä kolmen vuoden ajan, ja sillä voidaan lisäksi hankkia tutkimukselle tärkeitä tarvikkeita, kuten solujen analysointilaite sekä kuusi syöpäkudosnäytteiden käsittelylaitetta.

Vuoden 2023 Roosa nauhan ja Roosa nauha -rannekkeen suunnittelivat Apulanta-yhtyeestä tutut Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Nauhoja ja rannekkeita myytiin K-kaupoissa kampanjan aikana yhteensä yli 152 000 kappaletta.

”Kiitämme kaikkia Roosa nauha -keräykseen osallistuneita asiakkaitamme ja kampanjaa hienosti esillä pitäneitä K-kauppiaita. Tänä vuonna meitä ilahdutti erityisesti Tonin ja Sipen suunnitteleman Pirkka Parhaat Roosa nauha kukkakimpun suosio. Pelkästään kimpun myynnistä kertyi noin 19 000 euroa lahjoitusvaroja”, kertoo K-ryhmän päivittäistavarakaupan vastuullisuusjohtaja Timo Jäske.

”K-ryhmän sitoutuneet työntekijät ja upeat asiakkaat ovat olleet yhtenä rintamana Roosa nauha kampanjassa. Asiakkaat ovat löytäneet useita Roosa nauha -tuotteita jo pysyviksi perustuotteiksi omaan arkeensa. Niitä osataan odottaa ja lokakuu on hetki, jolloin tehdä merkityksellisiä ostoksia. K-kauppiaat kautta maan ja K-ryhmän henkilökunta tekevät hyvän tekemisen helpoksi ja tänäkin vuonna Roosa tuotteiden määrä ja esillepano on ollut ilahduttavaa ja kekseliästäkin”, iloitsee Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller.