Ruokaostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Ruokaostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kaipaatko uusia kokemuksia ja elämyksiä digitaalisista mahdollisuuksista?

Klikkaa tuotteet ja me hoidamme loput

Useat K-Ruoka-verkkokaupat tarjoavat suosittua, arkea helpottavaa ja arjen arvokasta aikaa säästävää ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelua. Voit tilata ruokaostoksesi oman kotisi lisäksi myös toiseen osoitteeseen, kuten esimerkiksi mökille, työpaikalle tai rakkaille läheisille, mikäli postinumero on K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella.

Verkkokauppatilauksen tekemiseen selkeät ohjeet löydät täältä.

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ja hinnat

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ovat kauppakohtaisia ja ajat saattavat pyhäpäivinä poiketa tavallisesta. Jokaiselle toimituspäivälle on varattu tietty määrä kotiinkuljetusaikoja. Ostoslistan voi lähettää jopa neljä viikkoa ennen valittua kotiinkuljetuspäivää.

Kotiinkuljetuksen hinta koostuu keräilystä sekä ostosten toimittamisesta. Hinnat vaihtelevat kaupoittain - oman alueesi kaupan kotiinkuljetusmaksun voit tarkistaa täältä. Tuotteiden hinnat ovat kuitenkin verkossa täysin samat kuin kivijalkakaupasta ostaessa.

Varmista, oletko K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella syöttämällä toimitusosoitteen postinumero täällä.

VerkkokauppaanButton

Tee tilaus verkkosivuilla tai sovelluksessa

Tilauksen tekeminen verkkosivuillamme on erittäin helppoa! Olethan kuitenkin jo kuullut K-Ruoka-sovelluksesta? Voit tehdä verkkokauppatilauksen vaivattomasti myös sovelluksen kautta mobiililaitteellasi (iOS ja Android). Katso tarkemmat ohjeet helppoon tilaamiseen.

VINKKI: Aktivoi K-Ruoka-sovelluksessa verkkokaupan keräilypassi, ja saat kuudennen toimitusmaksun ilmaiseksi!
HUOM! Verkkomaksaminen on tällä hetkellä mahdollista tietyissä kaupoissa.