Elisa Vaihtoetu – Aina reilu hyvitys vanhasta puhelimestasi

Elisa Vaihtoetu – Aina reilu hyvitys vanhasta puhelimestasi

Julkaistu 11.4.2024

Tiesitkö, että vanhalla puhelimellasi on arvoa? Eikö olisi kätevä hankkiutua vanhasta puhelimesta turvallisesti eroon ja saada siitä samalla rahanarvoinen hyvitys, kun ostat uuden puhelimen? Kuulostaa järkidiililtä ja Elisan Vaihtoetu tämän mahdollistaa.

Tiesithän myös, että Elisan myymälöitä löydät jo 20 K-Citymarketista kautta maan ja voit hoitaa laiteasiasi kuntoon myös kauppareissulla?

Puhelimen vaihto kannattaa

Elisa tarjoaa vanhasta laitteesta aina reilun hyvityksen. Elisa ei vain kierrätä puhelintasi vastuullisesti ja luotettavasti eteenpäin, vaan arvioi sen reilusti ja antaa sinulle hyvityksen sen kunnosta ja mallista riippuen.

Valitse ostopaikka omien mieltymystesi mukaisesti. Voit hankkia uuden puhelimen lähimmästä Elisan myymälästä tai Elisan verkkokaupasta ja noutaa sen myymälästä. Saat myymälästä samalla palautuslaatikon, kun haet uuden puhelimesi. Voit palauttaa vanhan puhelimesi heti uuden puhelimen oston yhteydessä tai postitse myöhemmin, mikäli haluat tehdä puhelimen käyttöönoton itse. Vanhan puhelimesi hyvitys näkyy laskullasi, kun puhelimesi palautus ja hyvitys on käsitelty.

Huolettaako sinua, jos kuvasi ja muut tietosi jäävätkin vanhaan puhelimeen elämään omaa elämää? Mikäli haluat, Elisan asiantuntijat auttavat sinua puhelimen käyttöönotossa ja suorittaa tietojen siirron vanhasta puhelimestasi uuteen. Kuvat, yhteystiedot, viestit, sovellukset sekä kaikki sinulle tärkeä tieto siirtyy vanhasta puhelimestasi uuteen. Saat siis uuden puhelimesi ”Puhelin käteen” -periaatteella täysin käyttövalmiina itsellesi.

894509 Elisa Vaihtoetupaivat 4 24 kesko natiivi kuvituskuva

Elisan asiantuntevat myyjät auttavat sinua uuden puhelimesi valinnassa. Halutessasi tiedot siirtyvät vanhasta puhelimestasi uuteen ja käyttöönotto tehdään puolestasi.

Elisa kierrättää puhelimesi vastuullisesti ja turvallisesti

Ennen kuin puhelin päätyy kiertotalouteen, Elisan asiantuntija tarkistaa puhelimesi huolellisesti, tyhjentää muistin ja varmistaa, että mitään henkilökohtaisia tietoja tai jäänteitä sinusta ei jää puhelimeen. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi, että yksityisyytesi vaarantuu. Aika helpottavaa!

Mahdollisuuksien mukaan Elisa korjaa puhelimen ja etsii sille uuden onnellisen omistajan. Korjaamatta jääneet puhelimet toimitetaan Elisan yhteistyökumppaneille, jolloin niiden sisältämät valmistusmateriaalit kerätään talteen. Jopa 99 % puhelimen materiaaleista voidaan hyödyntää uusien tuotteiden raaka-aineina. Esimerkiksi 80 puhelimen sisältämästä kultamäärästä saadaan valmistettua uusi 14 karaatin kultasormus.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Fonumin kanssa, joka kierrättää laitteet asianmukaisesti ja tietoturvallisesti. Vaihtamalla Elisan Vaihtoetua hyödyntäen et siis vaan saa itsellesi suoraa rahallista hyötyä, vaan teet myös ympäristölle hyvää ja tuet kestävää kehitystä!

Suojaa puhelimesi sisältä ja ulkoa

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa puhelimet ovat portti henkilökohtaisiin ja arkaluonteisiin tietoihin. Siksi on tärkeää suojata laitteesi haittaohjelmilta, viruksilta ja tietomurroilta. Elisa Tietoturvan avulla voit varmistua, että tietosi pysyy turvassa verkossa surffatessasi, sovelluksia käyttäessäsi ja tiedostoja lataillessasi. Mikään ei luo enemmän mielenrauhaa, kuin turvallinen verkkopankin käyttö!

Vaikka uusi puhelin olisikin teknisesti huippuluokkaa, se voi silti vaurioitua päivittäisessä käytössä. Pudotukset, naarmut ja kolhut voivat vahingoittaa laitteen ulkonäköä ja suorituskykyä. Siksi puhelimen suojaaminen on enemmän kuin järkevä investointi. Elisan asiantuntijat voivat asentaa Elisa Panssari -näytönsuojan sekä auttaa valitsemaan tarpeesi ja mieltymyksesi mukaisen suojakuoren, jotka auttavat ehkäisemään vaurioita ja pidentävät laitteesi käyttöikää.

Yhdessä nämä lisäpalvelut tekevät puhelimen päivittämisestä uuteen entistä houkuttelevampaa ja vaivattomampaa. Joten älä epäröi - hyödynnä Elisan Vaihtoetu ja astu modernin puhelinkäytön maailmaan turvallisesti ja luotettavasti Elisan asiantuntijoiden avustuksella!

Tervetuloa Elisalle!

Katso lähin myymäläsi www.elisa.fi/myymalat