K-Plussa
K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on K-ryhmän yhteinen kanta-asiakasohjelma, missä K-Plussa palkitsee sinua ostoistasi Plussa-pistein. Pisteet saat käyttöösi Plussa-rahana, jolla voit maksaa ostoksia K-ryhmän kaupoissa.

Korttia käyttämällä saat etuja K-ryhmän kaupoista ja yli 60 Plussa-kumppanilta, yhteensä noin 3000 ostopaikasta. Voit ansaita Plussaa lukuisin tavoin ja samalla varmistaa itsellesi jatkossa vielä entistäkin sopivammat edut. Kaikki tämä on mahdollista, kun vain muistat käyttää Plussa-korttiasi ostoksia tehdessäsi!

Eikö sinulle vielä ole Plussa-korttia? Hanki se nyt! 30.6.2020 saakka voit hankkia kortin netissä veloituksetta.
Hanki ilmainen Plussa-kortti! ›

Parhaat asiakkaat

Parhaille asiakkaille postitetaan Parhaan asiakkaan tunnus musta Plussa-kortti. Pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.

Lue lisää ›

  Opiskelijoille merkittävä etu Opiskelijan K-Plussasta

  Opiskeletko korkeakoulussa? Onko joku perheenjäsenistäsi aloittanut korkeakouluopiskelun ja muuttanut pois kotoa omaan talouteen? Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan. Opiskelijan K-Plussalaisena saat 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi, mikäli ne ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €.

  Lue lisää ›

   Askeleet helpompaan arkeen

   Plussa-pisteitä, Plussa-rahaa ja juuri sinulle sopivia tarjouksia saat kun käytät Plussa-korttiasi. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä parempia etuja saat, joten käytäthän korttiasi, se kannattaa! Edut voit tarkistaa lataamalla K-Ruoka-sovelluksen tai tilaamalla edut sähköpostiisi.

   Lue lisää ›