K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on K-ryhmän yhteinen kanta-asiakasohjelma, missä K-Plussa palkitsee sinua ostoistasi Plussa-pistein. Pisteet saat käyttöösi Plussa-rahana, jolla voit maksaa ostoksia K-ryhmän kaupoissa.

Korttia käyttämällä saat etuja K-ryhmän kaupoista ja yli 60 Plussa-kumppanilta, yhteensä noin 3000 ostopaikasta. Voit ansaita Plussaa lukuisin tavoin ja samalla varmistaa itsellesi jatkossa vielä entistäkin sopivammat edut. Kaikki tämä on mahdollista, kun vain muistat käyttää Plussa-korttiasi ostoksia tehdessäsi!

Parhaat asiakkaat

Parhaille asiakkaille postitetaan Parhaan asiakkaan tunnus musta Plussa-kortti. Pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat nauttia K-ryhmän parhaista eduista.

Lue lisää ›
    Opiskeletko korkeakoulussa? Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan.
    Tutustu Opiskelijan K-Plussaan ›

    Askeleet helpompaan arkeen

    Plussa-pisteitä, Plussa-rahaa ja juuri sinulle sopivia tarjouksia saat kun käytät Plussa-korttiasi. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä parempia etuja saat, joten käytäthän korttiasi, se kannattaa! Edut voit tarkistaa lataamalla K-Ruoka-sovelluksen tai tilaamalla edut sähköpostiisi.

    Lue lisää ›