K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on ainutlaatuisuuden asialla

K-Plussa on K-ryhmän yhteinen kanta-asiakasohjelma, missä K-Plussa palkitsee sinua ostoistasi Plussa-pistein. Pisteet saat käyttöösi Plussa-rahana, jolla voit maksaa ostoksia K-ryhmän kaupoissa.

Korttia käyttämällä saat etuja K-ryhmän kaupoista ja Plussa-kumppaneilta. Voit ansaita Plussa-pisteitä lukuisin tavoin ja samalla varmistaa itsellesi jatkossa vielä entistäkin sopivammat edut. Kaikki tämä on mahdollista, kun vain muistat käyttää Plussa-korttiasi ostoksia tehdessäsi!

Eikö sinulle vielä ole Plussa-korttia? Hanki se nyt! 31.12.2021 saakka voit hankkia kortin netissä veloituksetta.
Hanki ilmainen Plussa-kortti! ›

Askeleet helpompaan arkeen

Plussa-pisteitä, Plussa-rahaa ja juuri sinulle sopivia tarjouksia saat kun käytät Plussa-korttiasi. Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä parempia etuja saat, joten käytäthän korttiasi, se kannattaa! Edut voit tarkistaa lataamalla K-Ruoka-sovelluksen tai tilaamalla edut sähköpostiisi.

Lue lisää ›

  Lemppareitasi henkilökohtaisesti alennettuun hintaan

  Haluaisitko saada henkilökohtaisia tarjouksia ja etuja joka viikko? Ota käyttöön ostohistoriaasi perustuvat Plussa-asiakkaille osoitetut Oma Plussa -edut, ja lunasta ne K-Citymarketissa, K-Supermarketissa, K-Marketissa tai K-Ruoka-verkkokaupassa! Edut löydät K-Ruoka-sovelluksesta, kirjautuneena K-Ruoka.fi-sivulta ja sähköisestä asiakaskirjeestämme.

  Lue artikkeli ›

  Maksuaika -kortti - Yksi kortti, etuja kahden edestä.

  K-Plussa Mastercard on nyt entistäkin palkitsevampi! Saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikista ostoksista K-ryhmän kaupoista sekä Askossa ja Sotkassa, joten korttia kannattaa vinguttaa pienempienkin ostosten yhteydessä.

  Lue artikkeli ›

   Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi veloituksetta

   Plussa-ominaisuus pankkisi maksukortissa mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Yhdistä Plussa-kortti maksukorttiisi nyt!

   Lue artikkeli ›

    Voit maksaa ostoksesi myös MobilePaylla!

    Lisää Plussa-korttisi MobilePay-sovellukseen ja kerää etuja samalla kun maksat ostoksesi MobilePaylla. Katso täältä miten otat MobilePayn käyttöön ja varmistat Plussa-pisteiden kertymisen.

    Lue artikkeli ›

     Opiskelijoille merkittävä etu Opiskelijan K-Plussasta

     Opiskeletko korkeakoulussa? Onko joku perheenjäsenistäsi aloittanut korkeakouluopiskelun ja muuttanut pois kotoa omaan talouteen? Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille veloituksettoman Plussa-asiakkuuden, Opiskelijan K-Plussan. Opiskelijan K-Plussalaisena saat 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi, mikäli ne ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €.

     Lue lisää ›