Näin luot täydellisen hehkun iholle Australian Glow -tuotteilla

Näin luot täydellisen hehkun iholle Australian Glow -tuotteilla

Päivitetty 26.5.2020

Australian Glow -itseruskettavien avulla saat kauniin ja luonnollisen päivetyksen helposti täsmäohjeiden avulla.

Kun kesä on tuloillaan kalpea iho kaipaa väriä pintaan. Itseruskettavien tuotteiden avulla kasvojen ja vartalon iho saa hehkuvan ja luonnollisen sävyn ilman auringonottoa. K-Citymarketin kauneusosastolle rantautunut Australian Glow panostaa tehokkaiden ja ihoa hellivien itseruskettavien valmistamiseen sekä muovijätettä vähentävien pakkausten käyttöön.

Sarjaan kuuluu neljä tuotetta:

  • Australian Glow Facial Bronzing Mist
  • Australian Glow Self Tan Mousse
  • Australian Glow Gradual Tanning Lotion
  • Australian Glow Double-sided Applicator

Laadukkaista itseruskettavista tuotteistaan ja vastuullisuudestaan tunnettu Australian Glow on saanut alkunsa urbaanin kaupunki- ja rantaparatiisin sydämessä Melbournessa. Tuotteissa käytetään runsaasti luomulaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka auttavat antamaan iholle hehkuvan päivetyksen samalla kosteuttaen ja raviten ihoa ympäristön hyvinvointia unohtamatta.

australian glow face tan 680x680

Australian Glow on sitoutunut kehittämään vastuullisempia pakkausvaihtoehtoja. Itseruskettaville vaahtopulloille on saatavilla täyttöpakkaus, joka sisältää 83 % vähemmän muovia kuin vaahtopullo. Lisäksi vuoden 2020 aikana Australian Glown kaikki vaahtopumppupullot vaihtuvat pakkauksiin, jotka on valmistettu valtamerestä kerätystä muovijätteestä. Yhden kierrätysmuovisen vaahtopumppupullon valmistamiseen käytetään kahdeksan merestä kerättyä muovipussia.

australian glow refill 680x680

Näin saat kauniin ja tasaisen rusketuksen

1. Valmistaudu

Peseydy ja kuori iho ennen itseruskettavan tuotteen levittämistä. Kuivaa iho. Käytä kosteusvoidetta vain kuiville ihoalueille, kuten kyynärpäihin, polviin, jalkapöytiin sekä kämmenselkiin. Kosteusvoide estää rusketusta tarttumasta liikaa ihon kuiviin kohtiin.

2. Aika aloittaa ruskettuminen

Käytä itseruskettavan levittämiseen aina erikseen myytävää levityskinnasta. Kinnas tekee levityksestä siistimpää ja helpompaa. Lisää levityskintaaseen itseruskettavaa tuotetta ja levitä tuote iholle napakoin ja pyörivin liikkein.

australian glow applicator 680x680

3. Varmista tasaisen kaunis lopputulos

Australian Glow -vaahtojen ja -suihkeen ruskea karttaväri auttaa levittämään tuotteen tasaisesti iholle, kun näet selkeästi alueet, joihin karttaväriä on jo levitetty.

Aloita levitys vartalon isommista alueista ja viimeistele kuivat ihoalueet, kuten kämmenselät, kyynärpäät ja polvet pienemmällä määrällä tuotetta. Kasvoille riittää vain ohut kerros rusketusta.

4. Ota hetki rennosti

Pukeudu tummiin ja väljiin vaatteisiin rusketuksen kehittymisen ajaksi. Anna tuotteen vaikuttaa iholla vähintään neljä tuntia ennen kuin huuhtelet sen vedellä pois. Mikäli kaipaat syvempää rusketustulosta, pidennä tuotteen vaikutusaikaa.

5. Viimeistele heleys

Ota lempeä suihku ja huuhtele iho pelkällä vedellä. Kuivaa iho pehmeästi pyyhkeellä painelemalla tai taputtelemalla. Helli ihoa vielä levittämällä koko vartalolle kosteusvoidetta. Luonnollinen rusketustulos kehittyy ihollesi noin 24 tunnin kuluessa.

australian glow mousse 680x680