Kesän hiustyylit: rannalle sopiva lainekampaus

Kesän hiustyylit: rannalle sopiva lainekampaus

Päivitetty 27.4.2020

Näillä ohjeilla klassinen ja näyttävä kesäkampaus aurinkoiseen rantapäivään on helposti valmis!

Upeasti lainehtiva kampaus on täydellinen hiustyyli rannalle. Aaltojen seuraksi sopivat hyvin klassiset lainekampaukset ja hiustyylit.

Rannalle sopiva lainekampaus

Trendikäs lainekampaus on kaikkien kesäkampausten äiti ja sopii erinomaisesti hauskoihin kesäpäiviin. Tämä rento hiustyyli on helppo luoda kihartimella ja Schwarzkopf got2b -tuotteilla.

Näin saat trendikkään lainekampauksen:

  1. Pese hiukset sulfaatittomalla Beology moisturizing shampoolla ja käytä hoitoaineena kosteuttavaa Beology moisturizing hoitoainetta. Puristele hiukset kuivaksi pyyhkeellä.
  2. Levitä kosteisiin hiuksiin luumun kokoinen määrä tuuheuttavaa got2b 2sexy -muotovaahtoa saadaksesi pitoa ja -rakennetta.
  3. Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan got2b Guardian Angel -lämpösuojaa. Föönaa hiukset kuiviksi.
  4. Korosta yksittäisiä suortuvia kihartimella. Saat laineista isoja ja pehmeitä, kun kierrät suortuvia löyhästi kihartimen ympärille ja odotat noin kymmenen sekuntia.
  5. Anna laineiden jäähtyä hetki ja erottele niitä sitten sormenpäillä.
  6. Viimeistele luonnollisen pidon antavalla got2b #OhMyNude hiuskiinteellä. Upean kiillon hiuksiin saat suihkauttamalla got2b #OhMyNude öljysuihketta, joka jättää hiukset pehmeiksi eikä latista niitä.
  7. Halutessasi korosta vielä yksittäisiä hiussuortuvia got2b Glued hiusvahalla. Vahaa voit käyttää myös lisäkiillon saamiseen.

Lainekampaus toimii upeasti myös polkkamittaisissa hiuksissa. Lisää volyymia tähän kampaukseen saat luomalla ns. side flipin. Luo side flip -efekti kääntelemällä hiuksiasi puolelta toiselle kuivausvaiheessa.

henkel lainekampaus 680x680