Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja puutarhaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

Arjessa voivat askarruttaa monenlaiset asiat: miten pesen vauvanvaatteet, kuinka säästän ruokalaskussa tai mitä viedä opiskelijalle tupaantuliaislahjaksi? K-Ruoka.fi tarjoaa vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Iso Omena
Tänään7:00 - 22:00
Huomenna la 22.09.7:00 - 22:00
su 23.09.10:00 - 22:00
ma 24.09.7:00 - 22:00
ti 25.09.7:00 - 22:00
ke 26.09.7:00 - 22:00
to 27.09.7:00 - 22:00

Syyskuun Pirkka: Elämän roolit

Uudessa Pirkka-lehdessä sisustetaan kotia syksyyn, puhutaan geeneistä ja terveydestä sekä kuullaan näyttelijä Vesa Vierikon ajatuksia perheestä.

Lue artikkeli ›
  Tuoreista raaka-aineista valmistetut mehut ovat paitsi hyvänmakuisia ja terveellisiä, myös täynnä vitamiineja ja virkeyttä, kivennäisaineita, antioksidantteja ja entsyymejä juuri sellaisessa muodossa jota keho pystyy käyttämään nopeasti hyväkseen.
  Mehusta kesän tuoreet maut ›

  Kasvata maistuvaa inkivääriä kotona

  Ryhdy inkivääriviljelijäksi! Saat ihastuttavan huonekasvin ja monikäyttöisen mausteen, joka tekee hyvää myös terveydelle. Inkiväärin kasvatus vaatii tilaa vain yhden kukkaruukun verran.

  Lue artikkeli ›
  Miten saa purukumin pois paidasta? Entä kuinka puhdistetaan punaviinitahra? Tai millä lähtee mustikka? Pieni tahranpoisto-opas kertoo parhaat niksit kymmenen itsepäisen likaläntin nujertamiseen.
  Katso pieni tahranpuhdistusopas ›

  Kotityöt ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan

  Tuntuuko, ettei hektisessä arjessa irtoa aikaa kuntosalilla käymiseen? Ei hätää, sillä kodin askareiden avulla on mahdollista pitää itsensä liikkeessä. Katso vinkit, kuinka tehostat siivousrutiinejasi ja muutat ne kaloreja polttavaksi hyötyliikunnaksi.

  Lue artikkeli ›