Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Miten kasvattaa yrttejä? Kuinka tehdään vaippakakku? Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja puutarhaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

Arjessa voivat askarruttaa monenlaiset asiat: miten saan leikkokukat kestämään, mitä viedä tuliaisiksi mökille tai kuinka säästän ruokalaskussa? K-Ruoka.fi tarjoaa vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna la 21.07.7 - 22
su 22.07.10 - 22
ma 23.07.7 - 22
ti 24.07.7 - 22
ke 25.07.7 - 22
to 26.07.7 - 22

Kasvata maistuvaa inkivääriä kotona

Ryhdy inkivääriviljelijäksi! Saat ihastuttavan huonekasvin ja monikäyttöisen mausteen, joka tekee hyvää myös terveydelle. Inkiväärin kasvatus vaatii tilaa vain yhden kukkaruukun verran.

Lue artikkeli ›
Suomen oikukkaassa kesäsäässä kotipuutarhurin kannattaa ottaa avuksi kasvihuone. Se takaa ihanteelliset kasvuolosuhteet esimerkiksi tomaatille, kurkulle ja paprikalle – tai vaikka eksoottiselle viiniköynnökselle.
Katso vinkit kasvihuoneviljelyyn ›

10 ideaa tulevaisuuden älykotiin

Älykäs koti on lähempänä kuin uskommekaan. Mitä teknologiaa sinun kodistasi löytyy tai mitä olisit sinne valmis hankkimaan?

Lue artikkeli ›

Aloititko juoksun? Terveellinen ruokavalio on kaiken a ja o

Juoksuharrastus on hyvä aloittaa maltillisesti lenkeillä, jotka sisältävät juoksun ohella myös kävelyä. Totuta jalkojasi juoksun iskutukseen pikkuhiljaa ja muista myös venyttely sekä lepopäivät. Aloittelevana juoksijana on tärkeää huolehtia terveellisestä ruokavaliosta. Katso vinkit hetkiin ennen ja jälkeen liikuntasuorituksen.

Lue artikkeli ›
  Täydellinen aamu alkaa kehon liikkeelle laittavalla ja yöllisiä jumeja avaavalla aamutreenillä. Alle 5 minuutissa saat kropan rauhallisesti liikkeelle alkavaan päivään.
  Katso aamutreeni videolta ›

  Kotityöt ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan

  Tuntuuko, ettei hektisessä arjessa irtoa aikaa kuntosalilla käymiseen? Ei hätää, sillä kodin askareiden avulla on mahdollista pitää itsensä liikkeessä. Katso vinkit, kuinka tehostat siivousrutiinejasi ja muutat ne kaloreja polttavaksi hyötyliikunnaksi.

  Lue artikkeli ›
   Miten saa purukumin pois paidasta? Entä kuinka puhdistetaan punaviinitahra? Tai millä lähtee mustikka? Pieni tahranpoisto-opas kertoo parhaat niksit kymmenen itsepäisen likaläntin nujertamiseen.
   Katso pieni tahranpuhdistusopas ›