Koti ja hyvä olo
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja vapaa-aikaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

Syksy on täydessä vauhdissa. Juuri nyt on parasta ulkoilla raikkaassa säässä, sisustaa kotia ja viettää laatuaikaa läheisten kanssa.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna to 24.10.7 - 22
pe 25.10.7 - 22
la 26.10.7 - 22
su 27.10.10 - 22
ma 28.10.7 - 22
ti 29.10.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
la 02.11. Pyhäinpäivä7 - 22
su 10.11. Isänpäivä10 - 22

Tee Halloween-pääkallomeikki

Meksikolaishenkinen sugar skull -kallomeikki syntyy meikkikynillä ja luomiväreillä. Seuraa helppoja ohjeita ja toteuta koko meikki tai poimi siitä muutama yksityiskohta.

Lue artikkeli ›

  myhome

  K-Citymarketin omaan myhome-tuotesarjaan kuuluu niin kauniita kodintekstiilejä, käytännöllisiä keittiövälineitä kuin ihania sisustusesineitäkin. Uusilla, upeilla myhome-tuotteilla on helppo kaunistaa arkea oman maun mukaan ja pala kerrallaan.

  Lue artikkeli ›

  Nopeat arkimeikkivinkit kiireiseen aamuun

  Arkiaamuisin meikkaamiseen ei tahdo riittää aika. Näillä vinkeillä piilotat nopeasti nuutuneen naaman ja näytät raikkaalta aamusta iltaan!

  Lue artikkeli ›

   K-ruokakaupat jälleen mukana Roosa nauha-keräyksessä

   Roosa nauha -tuotteita ostamalla tuet suomalaista syöpätutkimusta. Tänä vuonna Roosa nauhoja ja -tuotteita myydään jälleen kaikissa K-ruokakaupoissa.

   Lue artikkeli ›

   Näin valitset kuulokkeet - ostajan vinkit

   Kuulokkeiden valinta onnistuu, kun pohdit mitä kuulokkeilta toivot. Valitse kuulokkeet urheiluun, melun vaimentamiseen, vapaa-aikaan ja pelaamiseen.

   Katso pikaopas kuulokkeiden valintaan ›
   Pyykkietikka on ekologinen ja antiseptinen pyykin raikastaja, jota käytetään huuhteluaineen tapaan. Pyykkietikka raikastaa niin vaatteet kuin pyykkikoneenkin. Katso helpot ohjeet, joilla sekoitat ihanalta tuoksuvaa pyykkietikkaa käden käänteessä.
   Lue lisää ›

   Robotti-imuri vai varsi-imuri? Imurin ostajan opas auttaa!

   Millaista apua siivoukseen tuovat varsi-imuri, rikkaimuri ja robotti-imuri? Jos olet hankkimassa kotiisi uutta imuria, muistilistamme auttaa valinnassa.

   Lue artikkeli ›

   Hullunkuriset HeVit ovat saapuneet!

   PlanToysin puiset HeVit taistelevat ruokahävikkiä vastaan ja löydät ne nyt K-Citymarketista. Kari Kurkku ja kaverit on valmistettu ekologisesti kumipuusta.

   Lue artikkeli ›
    Jos et ole vielä keksinyt, miksi tilaisit ruokaostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovelle tai kaupalta valmiina noudettavaksi, katso 10 erinomaista syytä!
    Lue artikkeli ›