Koti ja hyvä olo
Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja vapaa-aikaan sekä kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin.

Uusi vuosi on startannut! Aiotko kuntoilla, ulkoilla, matkustella, sisustaa kotia tai viettää enemmän aikaa perheen kanssa?

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusiin ja ajankohtaisiin kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Uutuudet löydät omasta K-ruokakaupastasi.

Tutustu tammikuun uutuuksiin ›

Avia - uutta intoa treeneihin

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Avia nyt yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketista.

Lue artikkeli ›

  Löydä oma talviurheilulajisi

  Nyt on aika kaivaa luistimet, pulkat ja muut talvikamppeet esiin ja suunnata pihamaalle telmimään! K-Citymarketin talviurheiluvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Mikä on sinun suosikkilajisi?

  Lue artikkeli ›

  #MEIDÄNMERI-kampanja haastaa meren ystäviä mukaan Muumi-henkisiin talkoisiin

  Muumi-tarinoiden 75-vuotisjuhlavuoden 2020 alussa käynnistyvä #MEIDÄNMERI-kampanja toteutetaan yhteistyössä vesistöjen suojelussa kansainvälisesti ansioituneen John Nurmisen Säätiön kanssa. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä miljoona euroa John Nurmisen Säätiön työhön meren ja sen kulttuuriperinnön pelastamiseksi.

  Lue artikkeli ›

   K-Ostokset näyttää ostotietosi sekä ostostesi kotimaisuus- ja ilmastotason

   Uudessa Plussa-asiakkaille tarkoitetussa K-Ostokset-palvelussa pääset tutkailemaan K-ruokakaupoista tekemiäsi ostoksia. Näet omalla Plussa-kortillasi tekemäsi ostokset ja voit tarkastella niitä viimeisen vuoden ajalta.

   Lue artikkeli ›