Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Miten kasvattaa yrttejä? Kuinka tehdään vaippakakku? Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja puutarhaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

Arjessa voivat askarruttaa monenlaiset asiat: miten saan leikkokukat kestämään, mitä viedä tuliaisiksi mökille tai kuinka säästän ruokalaskussa? K-Ruoka.fi tarjoaa vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Iso Omena
Tänään7:00 - 22:00
Huomenna la 18.08.7:00 - 22:00
su 19.08.10:00 - 22:00
ma 20.08.7:00 - 22:00
ti 21.08.7:00 - 22:00
ke 22.08.7:00 - 22:00
to 23.08.7:00 - 22:00

Elokuun Pirkka: Usko itseesi

Uudessa Pirkka-lehdessä toivotetaan arki tervetulleeksi, varustaudutaan koulun alkuun, puhutaan rohkeudesta ja kokataan sesongin kasviksista.

Lue artikkeli ›

  Tunnelmallinen makuuhuone syksyllä 2018

  Syksyn 2018 uusi Hemtex 24h -sisustusmallisto on saapunut K-Citymarketin kodin osastolle. Katso vinkit makuuhuoneen lisäksi myös keittiöön, olohuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen.

  Lue artikkeli ›
   Tuoreista raaka-aineista valmistetut mehut ovat paitsi hyvänmakuisia ja terveellisiä, myös täynnä vitamiineja ja virkeyttä, kivennäisaineita, antioksidantteja ja entsyymejä juuri sellaisessa muodossa jota keho pystyy käyttämään nopeasti hyväkseen.
   Mehusta kesän tuoreet maut ›

   Kasvata maistuvaa inkivääriä kotona

   Ryhdy inkivääriviljelijäksi! Saat ihastuttavan huonekasvin ja monikäyttöisen mausteen, joka tekee hyvää myös terveydelle. Inkiväärin kasvatus vaatii tilaa vain yhden kukkaruukun verran.

   Lue artikkeli ›
   Miten saa purukumin pois paidasta? Entä kuinka puhdistetaan punaviinitahra? Tai millä lähtee mustikka? Pieni tahranpoisto-opas kertoo parhaat niksit kymmenen itsepäisen likaläntin nujertamiseen.
   Katso pieni tahranpuhdistusopas ›

   Kotityöt ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan

   Tuntuuko, ettei hektisessä arjessa irtoa aikaa kuntosalilla käymiseen? Ei hätää, sillä kodin askareiden avulla on mahdollista pitää itsensä liikkeessä. Katso vinkit, kuinka tehostat siivousrutiinejasi ja muutat ne kaloreja polttavaksi hyötyliikunnaksi.

   Lue artikkeli ›